22/1/09

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

O πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας Το Κουνέλι για την παρουσίαση της σειράς DVD «Ήταν Άξιος», που καταγράφει τη διαδρομή του μεγάλου έλληνα πορνοστάρ Κώστα Γκουζγκούνη αλλά και άλλων ιστορικών προσώπων της ελληνικής τσόντας. (Σπάθη, Λαρυγγοπούλου, Τέλης Σταλόνε κ.α.). Η σειρά αυτή θα δωθεί δωρεάν στους αναγνώστες της εφημερίδας.

Υποδεχόμενη τον πρωθυπουργό, η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας Λιάννα Κουκούνη υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «το έργο αυτό αποτυπώνει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων εκείνων που, με τα έργα και τις δημιουργίες τους, σφράγισαν ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού πορνό».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Κουνελιού Χερουβείμ Καρπούτσος έκανε λόγο για «μια μεγάλη πρωτοβουλία, που έχει στόχο την αναβάθμιση της επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό και την ανάδειξη ενός παράπλευρου, αλλά σημαντικού ρόλου που θεωρούμε ότι πρέπει να έχουν τα μέσα ενημέρωσης».

Στην σειρά «Ήταν Άξιος», σε περισσότερα από 1.600 λεπτά βίντεο και μέσα από 2.000 και πλέον φωτογραφίες του μεγάλου έλληνα πορνοστάρ και πολλών άλλων, ξεδιπλώνεται η ιστορία της ελληνικής τσόντας.

Η πολυτελής κασετίνα των 12 DVD, που υπογράφει ο Μεγάλος Μπέρτο, ανθολογεί, πέρα από τον Γκουζγκούνη, τα κυριότερα ρεύματα, τις Σχολές, τις τάσεις και τους σημαντικότερους εκπροσώπους του Ελληνικού Ερωτικού Κινηματογράφου μέσα από τεχνοκριτικά σημειώματα, φωτογραφικό υλικό και εμπεριστατωμένες μελέτες-αναφορές στους πορνοστάρ και το έργο τους.

«Το ελληνικό πορνό έχει παρελθόν, παρόν και οφείλει να έχει και μέλλον. Με το έργο αυτό προσπαθώ να δείξω την ελληνική ιδιαιτερότητα μέσα στο ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο» τόνισε ο Μεγάλος Μπέρτο.

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Sofoz 29 Απριλίου 2009 στις 11:48 π.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sofoz 29 Απριλίου 2009 στις 11:49 π.μ.  

Δε ξέρω τι απόψεις κυριαρχούν στο θέμα "Ελληνική Τσόντα" στην Ελλάδα (είμαι από Κύπρο), αλλά η επισκεψη αυτή μου φαίνεται το λιγότερο γελεία. Ολόκληρη επίσκεψη Καραμανλή για τον Κουζκούνη;;; Σοβαρά;;; Δεν εχει τίποτα άλλο να ασχοληθεί το άτομο εκτός από τον π**τσο του;

Εκτός αυτού, μη ξεχνάμε τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα, κοινωνικά και πολιτικά (στη πραγματικότητα, αλλά και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω).

Oh my goodness!

Τόσο μεγάλος ήρωας είναι;

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP