16/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΜΕΡΟΣ Α΄ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Φίλες και φίλοι, funs, Γιάν΄ς, Γιώργ΄ς, οπαδοί, φίλαθλοι, μέλη, συμπαθούντες των Κωλωτριχών, με τρεμάμενη φωνή, με δάκρυα κορόμηλα στα μάτια, με σκατά στο βρακί, με σηκωμένή τρίχα σας ανακοινώνω ότι γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει ένα Mega υπουργικό review, που θα προκαλέσει αίσθηση, παραίσθηση και ολίσθηση.

Όλοι οι υπουργοί της Κυβερνήσεως Καραμανλή του δεύτερου και καταιδρωμένου, θα παρελάσουν μπροστά από τα μάτια σας περασμένοι από την κριτική της καυστικής πένας και ποτάσας του υπέρτατου συγγραφέα του ιστολογίου αυτού που τυχαίνει να είσαι μέσα, μάλλον ψάχνοντας γιά πορνοφωτογραφίες της Σάσας Μπάστας ή για σχάρες γαλβανιζέ. Ξεκινώ γιατί έχουμε και δουλειές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δεν ξεκινώ από τον Αβραμόπουλο λόγω αλφαβητικής σειράς. Και Ψωλοτριχίδη να τον λέγανε πάλι από αυτόν θα ξεκινούσα. Ξεκινώ τιμής ένεκεν από τον Δημήτρη ένεκα ο πιό πετυχημένος, πιό όμορφος και πιό φρεσκοξυρισμένος.

Όταν ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως Υπουργού Υγείας από τα χείλη του Ρουσσόπουλου (Θεός σχωρέστον), στους διαδρόμους των νοσοκομείων πετάχτηκαν όλοι πάνω από τα ράντζα τους και χειροκρότησαν με χαρά και ελπίδα πετώντας στον αέρα τους καθετήρες και τις πάπιες τους.

Σου λέει δε μπορεί, όπως πέτυχε ως δήμαρχος, θα πετύχει και ως Υπουργός Υγείας. Και πέτυχε ! Πρώτα απ' όλα πέτυχε καλές και βραστερές φακές στο μπακάλικο. Πέτυχε και μιά γάτα πετώντας ένα κουτάκι κοκακόλα από το παράθυρο του γραφείου του στο υπουργείο σε μιά φάση ανίας. Πέτυχε και ένα τεσσάρι στο τζόκερ.

Αυτά όμως που πέτυχε στην Υγεία δεν υπάρχουν σκληροί δίσκοι να τα χωρέσουν. Δεν τα χωρά ούτε ο ανθρώπινος νους, αλλά δεν τα χωράει ούτε κι ο τόπος, στο καλάθι επίσης δεν χωρούν και στο κοφίνι περισσεύουν. Να πούμε γιά τα συντριβάνια με τα οποία στόλισε όλους τους διαδρόμους των νοσοκομείων ώστε οι επιβαίνοντες στα ράντζα να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο και ειδυλιακό περιβάλλον ? Να πούμε ότι μόλις ακούσει γιά ελλείψεις κρεβατιών πάντα τρέχει και φέρνει ράντζο από το σπίτι του και πάντα εξυπηρετεί ? Να μην τα πούμε διότι ντρεπόμαστε γιά λογαριασμό του επειδής είναι και ντροπαλός ο Δημήτρης.

Θα μείνει στην ιστορία ο Αβραμόπουλος ως ο πιό επιτυχημένος Υπουργός στον τομέα της Υγείας. Κι αυτό διότι πλέον όλοι οι έλληνες αποφεύγουν να αρωστήσουν, σφίγγονται μέχρι εκεί που δεν παίρνει αλλά και να αρρωστήσουν, χτύπα ξύλο, αν δεν κολληθεί το κηδειόχαρτο έξω στον στύλο της ΔΕΗ, δεν πάνε νοσοκομείο.

Σε όλα επιτυχημένος. Ποιός μπορεί να ξεχάσει το ΚΕΠ, το κόμμα που παραλίγο να αλλάξει την Ελλάδα, το Ουζμπεκιστάν αλλά και τη Χονολουλού ? Θα το έκανε αν δεν μπερδευόντανε ο κόσμος και το πέρναγε γιά τα ΚΕΠ και πήγαινε και του ζήταγε πιστοποιητικά γεννήσεων και δηλώσεις του Νόμου 105. Δεν πειράζει όμως, μπορεί να μην το έκανε τότε αλλά θα το κάνει σύντομα μιά και ως ο Νο 2 δελφίνος μετά την Ντόρα, σύντομα θα κυβερνήσει και τη χώρα μετά τα ράντζα. Ευχή μας αν γίνει αυτό, να βρισκόμαστε σε κάποια άλλη χώρα να τον βλέπουμε να τον καμαρώνουμε.

Ως Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι χάρη στις ενέργειες του τα κομμάτια ντομάτας αυξήθηκαν στη χωριάτικη σαλάτα από τέσσερα σε πέντε, ενώ καταργήθηκαν και οι κατσαρίδες από τα Rooms to Let και αντικαταστάθηκαν με σαρανταποδαρούσες. Γιά να μη μιλήσουμε γιά την ολοσχερή αντιμετώπιση της ιδρωτίλας των ταξιτζήδων και των σερβιτόρων με την δωρεάν χορήγηση rexonas.

Κλου της καριέρας του και με αυτό τιμητικά κλείνω, ήταν η εμφάνιση του μιά μέρα με λιακάδα όπου έβοσκε κάτω η καλή μας αγελάδα, με γυαλί αμερικάνου αστυνόμου, (καθρέπτη Rayban), προκαλώντας τον γέλωτα του πανελληνίου, ανακουφίζοντας ταυτοχρόνως και χιλιάδες ασθενείς που είχαν την τύχη να τον δουν στις τηλεοράσεις πλάσμα που κρέμονται πλέον πάνω από όλα τα ράντζα.

(Στο επόμενο επεισόδιο : Γιώργος Αλογοσκούφης)

4 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Citypress-gr.admin 16 Νοεμβρίου 2008 στις 8:00 μ.μ.  

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΣ.ΜΗΤΣΟ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ AGB (ALEXA)

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 μ.μ.  

Mr Asshair stylist strikes again me theia empneysi!

Kathe merika posts, bgainei kai ena pou ksexorizei! Keep it up dude :)

TaLaS 18 Νοεμβρίου 2008 στις 2:27 μ.μ.  

Επιασες την αστεια πλευρα του προσωπου, αγαπητε συναδελφε, διοτι οντως το ατομο αυτο ειναι γελοιο. Παρα ταυτα, με τον τροπο σου εθιξες τα βασικα: Ο Αβραμοπουλος ειναι εντελως ανικανος και αχρηστος! Τοσα χρονια δημαρχος, το μονο που προσεφερε ηταν ενα χριστουγεννιατικο δεντρο στην πλ. Συνταγματος - με τα λεφτα των δημοτων.
Του ανοιξε μετα η ορεξη και ηθελε να το παιξει κομματαρχης. Μολις ομως ειδε το κομματακι του να παιρνει την κατιουσα, εκανε στροφη και επεστρεψε με βαρια πηδηματακια στην Ν.Δ.!
Και τι εκανε η Ν.Δ.; Τον υπουργοποιησε 2 φορες!
Ουτε μυαλο εχουν αυτοι, αλλα ουτε και εκεινοι που τον ψηφισαν για δημαρχο πρωτα και για βουλευτη στην συνεχεια.

Ανώνυμος 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:48 μ.μ.  

][ Φίλε μου καλέ, σε χτυπώ φιλικά στην πλάτη και σου τονίζω ότι όλα πάνε κατ΄ ευχήν και βάση αυστηρού σχεδίου. Πρέπει να γνωρίζεις ότι η βάση του κόμματος παραμένει ενωμένη και με στηρίζει στις δημοκρατικές μου προσπάθειες, που στόχο έχουν ένα καλύτερο αύριο. Σε χτυπώ ξανά φιλικά στην πλάτη και σε ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια και θέλω να μου ευχηθείς να γίνω και πλανητάρχης!...Μήτσος Αβραμόπουλος ][

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP