7/10/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ)


Ναι αδέρφια. Είχα να δώσω σημεία ζωής πάνω από μία μέρα. Το ιστολόγιο παρέμενε βουβό και η ημερομηνία στο τελευταίο post είχε κολλήσει στις πέντε Οκτωβρίου. Επτά σήμερα, είμαι και πάλι πίσω ύστερα από δύο ημέρες περισυλλογής, προσευχής, σάουνα, σπα και αυτοσυγκέντρωσης στην ιερά μονή Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος.

Διάφορα παπαγαλάκια διέδιδαν ότι τάχαμου είχα πάει στο συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πίπες φίλοι καθώς και πούτσες μπλε. Μιά βαθειά εσωτερική ανάγκη απλά με οδήγησε εκεί καθώς και κάτι κωλοσφίξεις, πήγα να προσευχηθώ και παράλληλα να ζητήσω και κανένα φράγκο από τον Εφραίμ, λέω δεν μπορεί άγιος άνθρωπος είναι, τόσα έχει κάτι θα μου δώσει.

Πήρα βέβαια τα παπάρια μου, έψαχνα να τον βρω όλο με απέφευγε, είχε λέει κάτι τραβήγματα με εισαγγελείς και δικηγόρους, του είχε χαλάσει και το Cayenne, είχε κάψει φλάντζα, ήταν σκασμένος και σκαστός. Δεν πειράζει όμως διότι είχα κέρδη από ψυγαγωγικής πλευράς.

Και λέω ψυχαγωγικής διότι πέρα από την κατάνυξη, την περισυλλογή την σκέτη καθώς και την περισυλλογή αποτσίγαρων που με βάλανε να κάνω συν την επαφή με τα θεία, είχα και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις. Όπως με κάτι μοναχούς Σαολίν που είχαν έρθει γιά μετεκπαίδευση πάνω στο σύγχρονο μοναστηριακό μάνατζμεντ και την παρακολούθηση του σεμιναρίου "Πως να κάνεις τη μονή σου διπλή και τρίδιπλη σε 60 ημέρες".

Πέρασα ωραία με τους Σαολίν που λέτε, όντας λάτρης των πολεμικών τεχνών και του Τσακ Νόρις, μου έδειξαν χρήσιμες λαβές καθώς και θανατηφόρα χτυπήματα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και δώσαμε ραντεβού γιά του χρόνου το καλοκαίρι, θα δώσουνε κάτι παραστάσεις στο Λυκαβητό.

Εκεί γιά το ίδιο σεμινάριο ήταν και κάτι Καπουτσίνοι μοναχοί λίγοι τους κατάλαβαν μιάς και ήταν μεταμφιεσμένοι σε Εσπρέσους. Τέλως πάντων, να μη τα πολυλογώ υπήρχε πλήθος μοναχών από όλο τον κόσμο γιά να πάρει τεχνογνωσία και το κολάι στο real estate. Ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι.

Και γυρίζω πίσω αδελφοί μου στα εγκόσμια και τι να δω ; Τον Καραμανλή να εμφανίζεται γιά περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Πλήθος κόσμου τρέχει γιά ένα εισιτήριο μιάς και ο πρωθυπουργός μας είναι σα το Τζίμη τον Πανούση που δίνει καμιά εικοσαριά το χρόνο άντε τριάντα. Μοναδικό και σπάνιο υπερθέαμα που θα αργήσουμε να ξαναδούμε. Μαντόνα δεν θα τον πω διότι τον είπε και ο Τατούλης βασιλοπούλα και θα πέσει βαρύ.

Πέρα όμως από αυτό είχαμε και το άλλο το απίθανο : Του έβαλε κωλόχερο η Μπεζαντάκου !!! Και με αυτό κλείνω αδελφοί μου δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Του έβαλε κωλόχερο ποιά ;;; Η Μπεζαντάκου !!!

Τι άλλο θα δούμε επί κυβερνήσεως του άγιε μου Εφραίμ ;

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 8 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 μ.μ.  

Φιλε κωλοτριχα και εγω απουσιαζα,γιατι ειχα τιμωρηση τον μεγαλο μου γιο για ενα μηνα χωρις υπολογιστη. Τον ειχα αποσυνδεση.Ακους το παλιοπαιδο εμενα να μου βγαινη ο κωλος να του πληρωνω φροντιστηρια και εκεινος να κανει κοπανα για να παιξη μπασκετ.Ημουν ομως σιγουρος οτι θα πηγαινε κρυφα σε internet cafe ,το ιδιο αλωστε θα εκανα και εγω και ετσι τον ξανασυνδεσα με την υποσχεση οτι στην επομενη κοπανα θα τον γεμισω με ιους.Πισω στα δικα μας τωρα,εμεις οι ελληνες εiμαστε πολυ τυχεροι ανθρωποι,ο πολυχρονεμενος μας προθυπουργος Κωστακης Καραμανλης μας εγγυηθηκε το ανωτατο υψος καταθεσεων στα 100.000 ευρω το χρονο δηλαδη αν καταλαβα καλα απο τα εκατομυρια ευρω που εχουμε σε διαφορους τραπεζικους λογαριασμους ολοι εμεις οι ελληνες θα μπορουμε να κανουμε αναληψη μεχρι 100.000 ευρω τον χρονο;Και πως θα ζησουμε μονο με 100.000 σε ενα χρονο;Πως θα αγορασω εγω την φεραρι που εβαλα στο ματι;Tι ειναι αυτα τα πραματα για ψωριαρηδες μας περασε;Ακου μονο εκατο ψωροχιλιαδες ευρω.

Vazalergic 10 Οκτωβρίου 2008 στις 12:35 μ.μ.  

Ελπίζω να άφησες κανά φράγκο εκεί που πήγες. Όλο και καμιά μονή θα θέλει αποπεράτωση. Αλλιώς να ντρέπεσαι!

dimitrisTS 19 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 π.μ.  

Για κωλότριχα έχεις αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ. Όσες είχα γνωρίσει ως σήμερα, ήταν σνομπ, ιδρωμένες και σε φόρμα ψωμιού (λαδωμένη). Εσύ είσαι το κάτι άλλο...

Πεστα ρε με τα λαμόγια που μπλέξαμε στην κωλοχώρα που ζούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΟΟΟΟ.

Οι Βλακ Σαββατη κυβερνούν...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP