11/10/08

100.000 ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ


Αυτά μπορούν να σου τα εγγυηθούν σίγουρα και είναι αυτά που θα πάρεις αντί γιά χρήματα. Σου τα εγγυάται (τα χρήματα, όχι τα αρχίδια) η πιό ανίκανη κυβέρνηση από την εποχή των παγετώνων και εντεύθεν και ο πιό άχρηστος υπουργός Οικονομίας διαγαλαξιακά.

Σου τα εγγυάται ένα κράτος που όταν είναι να σου δώσει χρήματα που δικαιούσαι σου βγάζει το λάδι και σε τραβάει δικαστικά μπλέκοντας σε στα τούνελ της ελληνικής νομοθεσίας μέχρι να πεθάνεις. Αυτό το κράτος λοιπόν σου λέει ότι εγγυάται τις καταθέσεις σου. Αυτό το κράτος που ανέκαθεν ταυτίζεται με το εκάστοτε κυβερνών κόμμα.

Και επειδή το κόμμα αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό έναν κατ΄εξοχήν ψεύτη (μόνο αυτό γιά τους συμβασιούχους να σας θυμήσω) όσοι έχετε καταθέσεις κάντε το εξής : Πάρτε μιά φωτογραφία του Καραμανλή και κοιτάχτε τη. Φανταστείτε ότι σας λέει εκείνη την ώρα "σου εγγυώμαι τις καταθέσεις σου".

Αν το κάνεις αυτό σου εγγυώμαι εγώ με την σειρά μου ότι δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις τη φωτογραφία πάνω από τρία δευτερόλεπτα. Θα έχεις φύγει σφαίρα γιά την τράπεζα, θα έχεις πάρει τα λεφτά σου, θα έχεις αγοράσει κασμά και φτυάρι και θα τα έχεις θάψει σε κάποιο ερημικό άλσος. (Το στρώμα δε λέει πλέον).

Τζάμπα μαγκιές και ανοιχτοχεριές λοιπόν. Και γίνονται όχι γιά να σώσουν εσένα. Εσύ είπαμε αν θα καταρεύσει το σύστημα θα πάρεις αρχίδια ισόποσα με τον αριθμό των ευρώ σου. Γιά να σώσουν τους μεγαλοτοκογλύφους το κάνουν, κάποιοι τους ονομάζουν και τράπεζες, που τους στηρίζουν, τους χρηματοδοτούν γιά να κάνουν τις κομπίνες τους, τους ντύνουν, τους στεγάζουν, τους ταίζουν και τους ποτίζουν.

Και ανέβασε ο κουβαρντάς Αλογοσκούφης το όριο στα 100.000 ευρώ όχι από μεγαλοψυχία ή επειδή έχουμε την ισχυρότερη οικονομία σε όλη την ευρωπαική ένωση. Αλλά επειδή ο τόπος αυτός βρίθει από δεκάδες χιλιάδες λαμόγια που μαζεύουν τεράστια ποσά από μίζες και λαδώματα και τα σπρώχνουν σε τράπεζες που λειτουργούν ως αποδέκτες προιόντων εγκλήματος.

Αυτούς ήθελε να αποτρέψει η υπουργάρα αυτή και όχι εσένα κακομοίρη που έχεις μέσα μερικές χιλιάδες ευρώ γιά να παντρέψεις το παιδί ή γιά χτύπα ξύλο καμιά ξαφνική αρρώστια. Να τους αποτρέψει αυτούς ήθελε και να σώσει τους τοκογλύφους. Δε σε βάζει σε υποψίες πως γίνεται όλα τα ευρωπαικά κράτη να εγγυώνται μέχρι 50.000 ευρώ καταθέσεων και εδώ ο ψωριάρης της ΕΟΚ 100.000 ;

Εδώ βάζουνε κωλόχερο στον Παπανδρέου που θα βρει κάτι εκατομμυριάκια ευρώ γιά να χρηματοδοτήσει τις υποσχέσεις του και θα μπορέσουνε να βρούνε δισεκατομμύρια γιά να καλύψουνε την τρύπα της κατάρευσης του χρηματοπιστωτοκογλυφικού μας συστήματος ;

Είσαι μαλάκας ; Πάρε τα λεφτά και τρέχα !

6 ΜΙΛΗΣΑΝ:

FRAXIOSNAXOS 11 Οκτωβρίου 2008 στις 8:29 μ.μ.  

δεν έχω μια.να πάνε να γαμηθούν όλα.

Unknown 11 Οκτωβρίου 2008 στις 9:08 μ.μ.  

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο

ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ..ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ .....

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ 100.000 ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ....ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΤΟΥΣ "ΣΚΕΦΘΗΚΕ»

Ανώνυμος 11 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 μ.μ.  

Μαγκες τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα περα απο την πλακα.Εμενα και φυσικα στα παλια μου υποδηματα το εγγυημενο οριο ετσι και αλιως το διαθεσιμο υπολοιπο μετα την πρωτη του μηνος ειναι 5-9 και κατι δεκαρες.Ομως τι θα γινη οταν δεν θα εισπρατω πλεον απο τους πελατες μου,γιατι πολυ απλα δεν θα υπαρχη χρημα;H τραπεζα θα μου παρη το σπιτι,ευτυχως τουλαχιστον εχουμε ενα παλιο πτηνοτροφειο να παμε να μεινουμε λιγα χωραφια να καλιεργησουμε για να φαμε.Τι θα γινη ομως με τους ανθρωπους που δεν εχουν παλιο πτηνοτροφειο και χωραφι;Eαν ολο το παγκοσμιο σκηνικο δεν ειναι για αλλη μια φορα κερδοσκοπικα σκηνοθετημενο απο την εκλεκτη φυλη του θεου,την εχουμε μπουτσιση για τα καλα. ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΤΑΣΕ

Unknown 11 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 μ.μ.  

Μαστίγωσέ τους κι άλλο...μην σταματάς!

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 μ.μ.  

Και μόνο που το ταξινόμησες στην συγκεκριμένη κατηγορία τα λέει όλα.
Συνέχισε μεγάλε...!!!!

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2008 στις 3:38 μ.μ.  

Πεστα αγορι μου , πεστα...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP