9/9/08

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ


Καυτά θέματα θα απασχολήσουν τις Κωλότριχες σε λίγο. Σε πολύ λίγο θα λέγαμε έως αρκετά. Ευρεία η γκάμα των θεμάτων αυτών από που να πιάσουμε και που να τελειώσουμε, πολύ πράμα σας λέω να διαβάζει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει.

Θα έχουμε αποκλειστικά, ιστορικά, ιατρικά, αθλητικά και καλογυμνασμένα με σφιχτούς μυς. Θα λάβουν χώρα αναλύσεις, διεισδύσεις, εξομολογήσεις, ειδήσεις, αναπηδήσεις, καταδύσεις με ψαροντούφεκο. Επίσης θα υπάρξει μιά αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο, μιά καταγγελία που θα κάνει πάταγο, δυό έρευνες σοκ, μιά σπαρακτική ιστορία με πλάτη στην κάμερα, σπάλα και κότσι, και ένας γκέι που έγινε άντρας με μιά πρωτοποριακή θεραπεία.

Μη χάσετε ακόμη μιά συνέντευξη με ένα πρόσωπο κλειδί, που ανοίγει όλα τα φλέγοντα θέματα όπως του Σεργιανόπουλου, του Άλεξ, του ιάπωνα συνταξιούχου διπλωμάτη, της Μονής Βατοπεδίου, του Τζίμι Χόφα και του Γιάννη Παπαμιχαήλ. Ανοίγει επίσης το φάκελο της Κύπρου, το ασφαλιστικό και όλα τα κλειστά επαγγέλματα. Κονσέρβες, πόρτες ασφαλείας όχι.

Στις Κωλότριχες σε λίγο όλες οι απαντήσεις : Γιατί έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη ο Καραμανλής στη ΔΕΘ ; Γιατί όλοι φορούν μπλουζάκια με την προτομή του Γιώργου Βλάχου ; Γιατί ο Παλαιοκώστας είπε ότι "μόνο εμένα δεν κάλυψε ο πρωθυπουργός" ; Είναι ντιγκιντάγκας ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ; Το πνίγει το στρείδι ο Πάτρικ ; Έρχονται αποκαλύψεις και γιά τον Μίκυ ; Από που κλάνει το μπαρμπούνι ;

Επίσης η Σάσα Μπάστα ντυμένη μόνο γιά τις Κωλότριχες και η Τζούλια Αλεξανδράτου απαγγέλει Εγγονόπουλο. Πω πω πω τι έχω σήμερα !!! Σε λίγο ...

1 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:27 μ.μ.  

Περιμένω με ανυπομονησία μεγάλε...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP