9/9/08

ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ


http://zouglapress.blogspot.com/2008/09/blog-post_5837.html

Βάζει κείμενο δικό μου που έχει πάρει από κάποιο forum :

http://www.freehellas.net/forum-f6/topic-t126.htm#1192

στο οποίο forum αυτός που το ανάρτησε έχει βάλει την πηγή του κειμένου η οποία είναι οι Κωλότριχες όπως προστάζει η δεοντολογία και το fair play (ας το πούμε έτσι).

Στο zouglapress μπαίνει το κείμενο με υπογραφή το link του forum !

Γειά σου ρε Μάκη ! Κατά τα άλλα διαμαρτύρεσαι γιά την Ελευθεροτυπία ότι σου κλέβει ειδήσεις από το zougla.gr

Από Ταρζάν μαιμού ...

10 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Vazalergic 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 μ.μ.  

Τελικά κρύβονται πολλά κάτω απ' τις τρίχες στον κώλο της μαϊμούς...

Ανώνυμος 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 π.μ.  

Μακη εισαι γυφτος ρε!

zizanio-21-blogteam 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:09 π.μ.  

Pes mou ligo re man epeidi eimaste kai filoi emeis oi 2, den einai megali aganaktisi na sou klevoun tin empneusi? Milame ego eniosa poly asxima kai me to keimeno pou eixa vgalei prin pao diakopes ton augousto kai to exoun parei oloi kai to exoun kseftylisei... Kai einai aganaktisi giati einai san na sou klevoun to spiti. Den zitame tpt perissotero apo oti 8a kaname emeis an pername apo kapoion allo filo to keimeno. H anafora einai epivraveusi.. eleos re paidia min klevete keimena

Ανώνυμος 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:32 μ.μ.  

Den yparxei periptwsh na phran monoi tous to keimeno. Sto zouglapress bazoun oti tous stelnoun, opws tous to stelnoun. Kapoioi,oxi apo kakia h kati tetoio, alla apo asxetosynh kai apo agnoia pairnoun keimena kai ta stelnoun xwris na grafoun phges. Exw dei ki allou keimena kai apo tis kolotrixes xwris phgh h me la8os phgh.

Ανώνυμος 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:24 μ.μ.  

αφου ειναι λακες-μα ..
δεν πειραζει ομως
μια κωλοτριχα
εχει μεγαλυτερη καρδια
απο το σκατοχαρτο
και το συγχωρει

μακη εισαι ανακυκλωμενο κωλοχαρτο

βρω-μας :)

Ανώνυμος 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:30 μ.μ.  

Φιλε κομωτη των κολωτριχων σε καταλαβαινω απολυτα περυσι ειδα μια κακη αντιγραφη της δουλειας μου σε ενα μοναστηρι που βρεθηκα για μια βαφτιση,και μιλαμε οτι τα πηρα στο κρανιο ηθελα να παρω ενα σπρευ και να γραψω επανω, φτηνο καλπικο αντιγραφο.Ομως δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα γιατι την επομενη νοσηλευτικα με προβληματα καρδιας.Εαν σου κεψουν το αυτοκινητο σου ανοιξουν το σπιτι θα πονεσεις ομως μπορεις να ξαναβαλεις γραματια και να παρεις αλλο ασε που μπορει να συληφθουν οι κλεφτες και να πανε φυλακη.Οταν ομως σου κλεβουν ξεδιαντροπα την σκεψη σου την μουσικη και την τεχνη σου δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι ζουμε σε μια ιμιτασιον εποχη που τα παντα ειναι αρπα κολα και ετησιος τζιρος. Μπορεις ομως να του ξεφωνισεις μαζι σου και εγω. ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΙΜΟΥΝΙΑ που λεμε και στην κρητη.

Asshair Stylist 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 μ.μ.  

Φίλε αεκτζή εχτές τα είχα πάρει πολύ άσχημα. Σήμερα είμαι πιό χαλαρός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω στεναχωρεθεί που είδα ένα γραπτό μου να γίνεται πατσαβούρα.

Φίλε Νικόλα κι εγώ τα παιδιά μου τα βάφτισα σε μοναστήρι. Είσαι αγιογράφος ;

Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:42 π.μ.  

Oxι φιλε κολωτριχοκομοτη,ειμαι εραστης της τεχνης δηλαδη ερασιτεχνης γλυπτης ενας πολυ καλος μαρμαρας και τα τελευταια 14 χρονια ενας αριστος χτιστης πετρας.Παιρνω διαφορα πετρωματα διαφορα κεραμικα και διαφορα μαρμαρα,και μεταμορφωνω μια οψη σε ενα σπιτι.Δουλευω μονος δεν εκμεταλευομαι κανεναν,εχω την πολυτελεια να επιλεγω για πιον θα δουλεψω,και σε καμια περιπτωση δεν δουλευω με εκλησιες η μοναστηρια.Θεωρω οτι η αγιογραφια ειναι η χειροτερη μορφη τεχνης.Εαν ποτε δης ενα παλαβο σε σκαλωσια επανω και να χαζευη αυτο που εφτιαξε με τα χερια του,και ταυτοχρονως ακουη διαφορα ειδη μουσικηςμην τον παρεξηγησης μπορει να ειμαι εγω ο φιλος σου ο νικολας.Τωρα απο φραγκα?τεχνη και φραγκα δεν συνδιαζονται.Ευτυχως που δεν προκειτε να γινω ποτε σκατοπλουσιος

Asshair Stylist 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:29 μ.μ.  

Χαίρομαι γιά την ποιότητα των αναγνωστών του blog και ειδικά του επίτιμου σχολιαστή μας. Νικόλα πάντως κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει αν βγάζεις και λεφτά από την τέχνη σου.

Ανώνυμος 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 μ.μ.  

Ευχαριστω για τον τιτλο,το σχολιο σου θα πρεπε να το διαβαση ενα γεροντακι που κρυβη την καραφλα του με ενα τζοκευ με το σημα του ραδιοφωνικου σταθμου του.Πολυτεχνιτης σκηνοθετης στιχουργος ραδιοφονιας καφετζης τηλεπαπαρουσιαστης δημοσιοαγραφος εδρασε επι χουντας.Του τα χωσα περυσι, και το μονο που βρηκε να πη ειναι οτι ειμαι αγραματος ψυχακιας και μπατιρης,λες και δεν το ξερα.Παντως μην ανυσηχης κατι κονομαω, αλλα ξερης τωρα ποτε δεν ειναι αρκετα

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP