4/9/08

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ


Αυτό που γίνεται με αυτή την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Έχουν πέσει όλοι σε ατελείωτες μάσες σαν όρνεα πάνω σε σάρκες. Δεν ξεκολλάνε. Τους κράζουνε όλοι αλλά δεν τους νοιάζει. Σταρχίδια τους όλα. Και δεν μιλάμε τώρα γιά κομπίνες ή μίζες αλλά γιά νόμιμες δουλειές ή αν θέλετε νομότυπες ή νομιμοφανείς.

Έχουνε χεστεί στα λεφτά. Μιλάμε γιά άφθονο χρήμα που ρέει προς τις τσέπες τους μέσω συγγενικών τους προσώπων. Όλα αυτά με την εξουσιοδότηση που τους δίνει η ψήφος σας σκατομαλάκες του κεράτα κορόιδα και αφελείς μιά ζωή. Και όσο βγαίνουν γκάλοπ (παίζει να είναι και στημένα) που δείχνουν ότι παραμένεις ένας μαλάκας και μισός αυτοί τόσο θα κονομάνε.

Δεν θα πάνε φυλακή. Οι δουλειές είπαμε είναι με το γράμμα του νόμου. Ούτε καν θα παραιτηθούν, θα συνεχίσουν να σου πιπιλάνε την καραμέλα του θιγμένου του τίμιου και κατασυκοφαντημένου από διάφορα κέντρα και θα απειλούν με αγωγές. Τους έχουμε μάθει. Προβλέψιμοι και μονότονοι. Ξιπασμένοι και χοντρόπετσοι. Είδαμε όλοι στα πόθεν έσχες τους πόσο αυξήθηκαν τα εισοδήματα των γυναικών τους. Τα φανερά γιατί υπάρχουν και τα άλλα σε διεφθαρμένες τράπεζες μικρών κρατιδίων που είναι πάντα έτοιμες και πρόθυμες να δεχτούν χρήμα χωρίς να σε ρωτήσουν που το βρήκες.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό το φαγοπότι στα χρονικά. Βρίσκουν την ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι με το κεφάλι κάτω χρεωμένοι μέχρι το λαιμό στις τράπεζες και γονατισμένοι από μιά ακρίβεια χωρίς τέλος να κάνουν ότι γουστάρουν. Πλιάτσικο κανονικό. Θα έχουν να τρώνε γιά εκατό γενεές. Είναι προκλητικοί και θρασείς. Όλα πλέον γίνονται μέσα στη μούρη μας. Kατάμουτρα. Κοιτάμε αποσβολωμένοι και ανίκανοι να κάνουμε το παραμικρό.

Τι σκατά να γράψω τι να σατυρίσω τι πλάκα να κάνω ; Τα έχω πάρει στο κρανίο. Μπορεί και να λαικίζω αλλά στα παπάρια μου δεν με νοιάζει αν το πουν κάποιοι. Και θα το πω γιά μιά ακόμη φορά : Όταν έρθουν εκλογές γαμήστε τους. Στείλτε τους σπίτια τους να απολαύσουν τους καρπούς που τους απέδωσε η εξουσία που ΕΣΥ τους έδωσες, μαλάκα ε μαλάκα ! Κι εγώ μέσα, μαλάκας στο τετράγωνο. Μέχρις εδώ όμως. Α στα διάλα !!!

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:28 π.μ.  

Δεν υπάρχει πιο μαζωχιστικό ζώο σε ολόκληρο το ζωικό βασίλειο από τον Έλληνα μαλάκα.
Τον γαμάνε, αυτός λέει ευχαριστώ και τους ξαναψιφίζει για να τον ξαναγαμίσουνε. Έχουμε κάνει τον Χοντρό και τον Λελέ μάγκες...
Τι να ψηφίσεις μαλάκα? Ό,τι σκατά άλλο θέλεις εκτός από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Λες να μην πάρουνε το μύνημα? Κι αν ακόμα δεν το πάρουνε, ας γαμήσει και κανένας άλλος. Μήπως σου μείνει κι εσένα δύναμη να τραβήξεις καμμιά μαλακία γιατί εσύ να γαμίσεις όπως γαμάνε αυτοί....χλωμό το βλέπω! Κατακίτρινο...
Σπύρος Καράμπαλης
Dayton, OH
USA

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:19 π.μ.  

Ρε φιλοι κολωτριχοφανηδες θα ηθελα πολυ να μαθω ολοι αυτοι οι πολιτικαντηδες που λενε οτι εκαναν ενα πλουσιο γαμο,αφου ειναι σαν γαμω την τυφλα τους απο εμφανιση. Δεν εχουν αισθηση του ωραιου και του χιουμορ ειναι γενικως αναισθητοι, πως στο διαολο ριχνουνε τις πλουσιες.Μηπως εχουν χρυση ψωλη?Πως διαολο γινετε μετα απο 1 ωρα γενικος γραματεας σε υπουργειο να λαμπει απο πλουτο και χλιδη και να λεει οτι εκανε ενα πλουσιο γαμο.Εγω ο βλακας που τραβαγα τις γυναικες οπως το μελι τις μυγες στα νιατα ,μου γιατι δεν μου κατσε καμια πλουσια?

Ανώνυμος 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:59 μ.μ.  

Malaka Ellina oi ligoi kalotrone kai sou petane ena kserokommato gia na tous psifiseis. To idio kai oi Prasinoi, kai oi Mple. KSYPNA ZWON.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP