23/7/08

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ


Σε δέκα δεύτερα θα χύθει άπλετο φως στην υπόθεση SIEMENS. Παρακαλούνται οι πολίτες να φορέσουν τα ειδικά γυαλιά τους.


Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η διαδικασία διάχυσης άπλετου φωτός ολοκληρώθηκε. Βγάλτε τα γυαλιά σας.

Σε δέκα δεύτερα θα γίνει επανένταξη του Κώστα Κουκοδήμου στη Νέα Δημοκρατία. Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν την σχετική διαδικασία στα μόνιτορ τους.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η διαδικασία επανένταξης ολοκληρώθηκε. Κλείστε τα μόνιτορ σας.

Σε δέκα δεύτερα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής γιά δέκα δεύτερα περί μεταρρυθμίσεων. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να προστρέξουν στο μεγάλο κεντρικό μόνιτορ του τομέα τους.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η ομιλία ολοκληρώθηκε. Εκκενώστε το χώρο του μόνιτορ.

Σε δέκα δεύτερα η τιμή της ντομάτας θα προσαρμοστεί στα πέντε ευρώ ανά κιλό. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν χειροκίνητα τους φορητούς υπολογιστές τους.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η προσαρμογή της τιμής ολοκληρώθηκε. Κλείστε τους υπολογιστές σας.

Σε δέκα δεύτερα θα μπουν στο αρχείο όλες οι υποθέσεις στις οποίες διαχύθηκε άπλετο φως. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέλθουν στα εργαστήρια αφαίρεσης μέρους μνήμης.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η διαδικασία αρχειοθέτησης ολοκληρώθηκε. Συνεχίστε τις εργασίες σας.

Σε δέκα δεύτερα θα ξεσπάσει πυρκαγιά στη νήσο Ρόδο στο Νότιο Τομέα. Παρακαλείται ο κρατικός μηχανισμός να τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κρατικός μηχανισμός να εισέλθει σε κατάσταση χαλαρότητας.

Σε δέκα δεύτερα θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση νέες προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι. Παρακαλείται ο Πρωθυπουργός κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής να αλλάξει πλευρό.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... οι προκλητικές δηλώσεις ολοκληρώθηκαν. Να επιστρέψει ο Πρωθπουργός στο πλευρό του.

Σε δέκα δεύτερα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα πυρπολήσουν περιπολικά γιά αντιπερισπασμό. Παρακαλούνται οι γνωστοί άγνωστοι να αφήσουν τις μολότωφ και να πάνε γιά σουβλάκια στον Κάβουρα. Δεν υπάρχει τίποτε να κάψουν.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... όλα τα περιπολικά κάηκαν. Αποστολή επιτυχής. Όλες οι δυνάμεις να προσέλθουν γιά την καταδίωξη τυφλού δραπέτη που το έσκασε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, εκλεψε ένα περιπολικό, βίασε αστυνομικό και λήστεψε το ΑΤ Ομονοίας.

Σε δέκα δεύτερα θα πάω να την πέσω γιά ύπνο. Παρακαλούνται οι αναγνώστες του ιστολογίου να κάνουν ησυχία.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα .........................................

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP