24/7/08

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΑΣ

(Έκτακτη είδηση, στα πλήκτρα η πεθερά του)


Πριν από μία περίπου ώρα συνελήφθη ο συγγραφέας του παρούσου ιστολογίου Αργύριος Μπούσμπουρης όπως ήταν το κανονικό του όνομα ή Δημήτριος Κωλότριχας όπως τον ξέρουν οι δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες του.


Η κινηματογραφική σύλληψη έγινε από άντρες της EUROBANK την ώρα που πήγαινε να ψωνίσει στο περίπτερο ένα φακελάκι νεσκαφέ βερεσέ. Ο συλληφθήσασας χρωστούσε τεράστια ποσά στην τράπεζα αυτή από δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Αυτή την ώρα κρατείται και ανακρίνεται στα υπόγεια της EUROBANK στο Νέο Κόσμο.


Την ικανοποίηση γιά την εξέλιξη αυτή εξέφρασαν και άλλες τράπεζες (Εθνική, Εμπορική, Κύπρου, Άλφα, Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος, Πειραιώς, Κοφιδής, Χατζηπαναγής) στις οποίες ο συλληφθήσασος χρωστούσε επίσης διάφορα ποσά.


"Ο Μπούσμπουρης εντοπίστηκε και συνελήθη". Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η EUROBANK
γνωστοποίησε τη σύλληψη του επί σειρά ετών καταζητούμενου για χρέη προς την καλή ιδιωτική τράπεζα.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει σε ειδική μονάδα κράτησης της τράπεζας που εξετάζει υπέρογκα χρέη, εν αναμονή της παράδοσης του στη δικαιοδοσία της Εμπορικής Τράπεζας στην οποία χρωστά ακόμη περισσότερα. Ο γνωστός ποινικολόγος επίσης δήλωσε ότι ο πελάτης του χρωστά και στον ίδιο τεράστια ποσά από τη συνεργασία τους και προτείθεται να του καταθέσει μύνηση και να του στείλει κι εξώδικο.


Αγνώριστος ο Μπούσμπουρης αφού είχε αφήσει ένα τεράστιο μούσι, ενώ είχε αφήσει να μακρύνουν οι κωλότριχες του και τις τράβαγε πίσω και τις έφερνε πάνω στο κεφάλι του γιά να κρύψει την καράφλα του. Διατηρούσε το ιστολόγιο που διαβάζεις αυτήν την ώρα στο οποίο έγραφε διάφορες παπαριές.


Ο συλληφθείσος χαρακτήρισε «φάρσα» την όλη υπόθεση και έκανε χρήση του δικαιώματός του να μη μιλήσει. Ο 41χρονος Μπούσμπουρης εξετάστηκε από γιατρό, του έγινε τεστ DNA και θα παραμείνει στην ειδική μονάδα κράτησης. Αρνείται πάντως να δεχτεί φρούτο μετά το φαγητό. Χθες, στο κέντρο της Αθήνας έγινε πανηγυρική διαδήλωση αρκετών δεκάδων τηλεφωνητριών της EUROBANK, οι οποίες με απόκρυψη μοχθούσαν νυχθημερόν να τον ενοπίσουν να δώσει καμιά δόση.


Η είδηση της σύλληψης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και ανακούφιση σε όλες τις τράπεζες, αν και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι «θα πάρουμε τα παπάρια μας ». Με πανηγύρια στους δρόμους υποδέχτηκαν τα νέα στα κεντρικά της Εθνικής ενώ αντίθετα οργή επικρατούσε στους καταστηματάρχες πέριξ της περιοχής που διέμενε μιάς και χάνεται πλέον κάθε ελπίδα γιαυτούς να πάρουν πίσω τα βερεσέδια. "Έχουμε γεμίσει από δέκα κατοστάφυλλα τετράδια ο καθείς μας" δήλωσαν.


Το επόμενο βήμα είναι η σύλληψη και άλλων καταζητουμένων για υπέρογκα χρέη στην EUROBANK, δηλαδή η μισή Ελλάδα. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης κάλεσε όσους χρωστούν και κρύβονται από τα κορίτσια της απόκρυψης να παραδοθούν οικειοθελώς, «καθώς αυτό είναι προς το συμφέρον του κράτους και το δικό τους». Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση «θα κάνει τα μέγιστα» για να συλληφθούν οι καταζητούμενοι.

Η πεθερά του

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP