3/3/09

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΑ (PART TWO)


Όπως ανέφερα, να μην το ξαναλέω και κουράζομαι, στις 6 του Μάρτη το ιστολόγιο κλείνει εννιά μήνες λειτουργίας και πολύτιμης προσφοράς στον τόπο και τον πολιτισμό. Συμπεριλαμβάνεται δε μέσα στα 100 μεγαλύτερα ελληνικά ιστολόγια σύμφωνα με τη νέα ψηφοφορία του ΣΚΑΙ που θα ξεκινήσει οσονούπω (είναι μέσα στα δύο πρώτα, με βάση τα exit polls).

Συνεχίζω την ιστορική αναδρομή παραθέτοντας τα κυριότερα posts, αυτά που προκάλεσαν συζητήσεις, που προκάλεσαν εμετό, αυτά που προκάλεσαν με το πρόστυχο ντύσιμο τους και τη συμπεριφορά τους. Εννιά μήνες Κωλότριχες, εννιά μήνες αποκαλύψεις, εννιά μήνες αποκλειστικότητες, εννιά μήνες με τον Χιού Γκράντ και την Τζούλιαν Μούρ.

11 Οκτωβρίου 2008
Ο Αλογοσκούφης εγγυάται 100.000 ευρώ καταθέσεων σε περίπτωση που φαληρίσει τράπεζα και οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν ότι ναι μεν είναι 100.000 αλλά δεν πρόκειται γιά ευρώ.

20 Οκτωβρίου 2008
Γράφω μιά παπαριά περί επιστολής του Μίστερ Εθνικά Μπούτια στον πρωθυπουργό. Την επόμενη ημέρα στέλνει επιστολή στον Κώστα η ... Ντούβλη !!!

11 Νοεμβρίου 2008
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. Οι Κωλότριχες συνεχώς χτυπάνε τις καμπάνες γιά τις εισπρακτικές και η κυβέρνηση επιτέλους ξυπνά και παίρνει μέτρα. Με καλεί ο Φώλιας να καταθέσω τις προτάσεις μου και με κερνά ένα τσίζμπεργκερ στα Goody's.

16 Νοεμβρίου 2008
Ξεκινά ένα μεγάλο και φιλόδοξο project. Το Mega Υπουργικό Review. Πρώτο review ο Αβραμόπουλος και είναι τέτοιος ο αντίκτυπος που ο πρωθυπουργός τον κρατά στο Υπουργείο Υγείας και μετά τον ανασχηματισμό. Χιλιάδες ασθενείς στις εντατικές τραβάνε τα σωληνάκια από τη χαρά τους.

18 Νοεμβρίου 2008
Επόμενο review ο Αλογοσκούφης. Βάση αυτού ο Καραμανλής τον ξηλώνει από υπουργό και προτείνει σε μένα να αναλάβω. Δεν δέχομαι διότι ζητάω το Πολιτισμού που έχει καλύτερα μουνιά αλλά δεν τα βρίσκουμε και μένω εκτός κυβερνήσεως.

20 Νοεμβρίου 2008
Φάνη Πάλη Πετραλιά. Δεν είναι review είναι ύμνος και προσκύνημα. Η Φάνη, έτσι, παραμένει Υπουργός Απασχόλησης, μόνο που δεν έχει αντικείμενο πλέον μιάς και κανείς δεν απασχολείται. Γιά να με ευχαριστήσει με παρενοχλεί σεξουαλικά αλλά αντιστέκομαι.

23 Νοεμβρίου 2008
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παραβρίσκεται σε εκδήλωση του οίκου Swarovski ο οποίος παρουσιάζει τη νέα του κολεξιόν και οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν ότι βρίσκεται εκεί γιά ... αποκαλύψεις.

28 Νοεμβρίου 2008
Ο αντίκτυπος του review γιά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αναβαθμίζεται σε Υπουργό Παιδείας και πλεόν όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί μου ζητούν να τους κάνω ένα review. Βάζω τιμοκατάλογο και προσλαμβάνω βοηθό ρεβιουίστα.

30 Νοεμβρίου 2008
Γκάλοπ γιά το "ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος υπουργός του mega review" και σαρώνει ο Λιάπης.

Δεκέμβριος 2008
Ο μήνας της εξέγερσης και οι Κωλότριχες παίρνουν σαφή θέση υπέρ των εξεγερθέντων χωρίς "ναι μεν αλλά" και σούξου μούξου μανταλάκια. Μεγάλο αφιέρωμα με φωτογραφίες και αφίσες της εξέγερσης. Ο χρόνος τελειώνει και με βρίσκει με κέρδος εικοσιπέντε ευρώ από τα κάλαντα.

(συνεχίζεται)

6 ΜΙΛΗΣΑΝ:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 5 Μαρτίου 2009 στις 8:42 μ.μ.  

Άντε με το καλό και στα δωδεκάμηνα! Με πολλά "παρτ" και ούζα.....

Asshair Stylist 5 Μαρτίου 2009 στις 9:04 μ.μ.  

Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη που τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνω να απαντήσω στα σχόλια, αλλά έχω τα παιδιά με ίωση και 40 πυρετό, έχω σαλτάρει, μην νομίζετε ότι σνομπάρω ή ότι απαξιώ. Φιλιά σε όλους !

MOLEMOU 6 Μαρτίου 2009 στις 1:56 π.μ.  

ANTE KALOFAGOTA TA KOLIBA ;KAI STOUS 12 8A SFAKSOUME KAI ERNIA---EINAI ALI8EIA OTI ESTILES KAI PROSKLISIS SE OLH TH BOULH KAI 8A PERASOUNE APO DO GIA NA SE EUXI8OUNE?--NA KSERO NA BALO TA KALA ---OTI EPI8IMIS MEGALE KAI PERASTIKA STA MOLEMAKIA SOU

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2009 στις 9:51 π.μ.  

[ Ψέματα παιδιά, λέει ψέματα, τον πιάσαμε. Τoν θυμάμαι από μικρά παιδιά ότι ήταν ένας σνομπαρίας και ένας απαξίας!
Αλλά προσπαθούσε να το κρύψει γιατί ήταν κρυφή. Τώρα δοθείσης ευκαιρίας μας σνομπάρει και μας απαξιεί. Τέτοιος είναι και μην ψαρεύεται στα βουνά!
Φιλαράκο τώρα που σε πήραμε πρέφα τι θα κάνεις; θα παίξεις κολτσίνα; ε;...δεν μιλάς ε; εμ, τι να πεις;
Νά ΄χαμε να λέγαμε κι΄ αρχίδια να κλαδεύαμε, δηλαδή του κώλου τα εννιάμερα και μπίλινο-μπαμπίλινο! (κέλτικη ευχή)


Ρε φίλε έχεις πιτσιρίκια με 40 και ασχολείσαι με τις κωλότριχες σου;
Σιγά μην απολογηθείς γιά το πότε θα απαντάς. Δικό σου είναι και στα τέτοια σου...περαστικά και τα μικρά και τα μάτια σου! ]

Τηλέμαχος 6 Μαρτίου 2009 στις 9:12 μ.μ.  

Καλησπέρα, σε περιμένουμε για νέες αποκαλύψεις.

Περαστικά

Κατερίνα Κασκαντίρη 1 Μαΐου 2014 στις 6:39 π.μ.  

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP