19/3/09

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΑ (PART THREE ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Έχουν περάσει 13 ημέρες από την 6η Μαρτίου ημερομηνία κατά την οποία το ιστολόγιο έκλεισε 9 μήνες παρουσίας στην blogόσφαιρα. Με την παρουσίαση του τρίτου μέρους σήμερα της ιστορικής αναδρομής στα κυριότερα γραπτά του, σε αυτά δηλαδή που παραλίγο, παρά τρίχα θα λέγαμε να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας και να κλάσουν μιά μάντρα αρχίδια, κλείνει ένας κύκλος των Κωλοτριχών και ανοίγει ένας άλλος και πάει λέγοντας και αρκετές παπαριές είπα νομίζω πάμε στο ψητό.

4 Ιανουαρίου 2009
Η είσοδος στο νέο χρόνο, γίνεται με το πρώτο (και τελευταίο) post το οποίο γράφεται και αποστέλλεται από κινητό. Το ιστολόγιο ζει μεγάλες τεχνολογικές και hitech στιγμές, ενώ υπάρχει η σκέψη κάποιο άλλο post μελλοντικά να σταλθεί με σήματα καπνού.

13 Ιανουαρίου 2009
Είναι Τρίτη και 13 και οι ευχές του ιστολογίου προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, δεδομένες. Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα βάζω φωτό του αρχηγρουσούζη, τραβηγμένη πριν δεκαετίες στη Μύκονο με κάτι φίλους του εφοπλιστές στην παραλία με μαγιό και κάτι εξώστηθες τουρίστριες από πίσω να παίρνουν μάτι την κορμάρα του.

14 Ιανουαρίου 2009
Με το review στον δυστυχώς, πλέον, πρώην υπουργό πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη κλείνει ο πρώτος κύκλος της τιτάνιας αυτής υπερπροσπάθειας κάπως πρόωρα λόγω και του ανασχηματισμού. Με ένα κείμενο που προκαλεί ρίγη συγκινήσεως στο πανελλήνιο, πανουγκάντιο καθώς και πανιγηριανό, αποχαιρετήσαμε τον γίγαντα αυτό της πολιτικής, τον άνθρωπο που δεν έκανε τίποτε γιά τον Πολιτισμό διότι ήταν αυτός ο ίδιος ο Πολιτισμός αυτοπροσώπως. Κλάψαμε όλοι μας με μαύρο δάκρυ.

15 Ιανουαρίου 2009
Οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν την παραμύθα των τουρκικών παραβιάσεων και το στημένο παιχνίδι που παίζουν και οι δύο κυβερνήσεις συνεπικουρούμενες και από τα ΜΜΕ, διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη από τις μίζες των εξοπλισμών. Από εκείνη την ημέρα δεν ξανακούσαμε κάτι περί τουρκικών προκλήσεων. Αρκετά με το δούλεμα τόσα χρόνια.

23 Ιανουαρίου 2009
Οι Κωλώτριχες αλλάζουν look με νέο template, σιλικόνες στα βυζιά και εξτένσιονς. Κερδίζουν το πρώτο βραβείο blog design σε καλλιστεία που διεξάγονται στο ανατολικό Πακιστάν και πολλές άλλες διεθνείς διακρίσεις.

Φεβρουάριος 2009
Το Φλεβάρη όλο μαλακίες έγραφα, διότι ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει ο συγγραφέας το πράμα θα το μαλακίσει. Άντε να τελειώνω με αυτή την παπαριά έχω και δουλειές ...

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 19 Μαρτίου 2009 στις 10:15 μ.μ.  

... και τι περιελάμβανε το βραβείο εκεί στο ανατολικό Παγκιστάν; Πρέπει να μας πεις , για να χαρούμε και εμείς......

Κατερίνα Κασκαντίρη 1 Μαΐου 2014 στις 6:40 π.μ.  

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP