20/3/09

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

"Τι έγινε ρε μεγάλε", θα με ρωτήσεις και με το δίκιο σου δηλαδή, "εσύ δεν ήσουν που έβριζες πριν λίγο καιρό και έλεγες γιά το γαμημένο ελληνικό κράτος, τώρα λες ζήτω ???"

Βεβαίως απαντώ, διότι αν μάθατε, στην Γερμανία ψηφίστηκε φωτογραφικό νομοσχέδιο, γιά να περιέλθει στο κράτος η μεγάλη (και προβληματική) τράπεζα HYPO REAL ESTATE και να απαλλοτριωθούν οι μέτοχοι της !!! Α ρε Αλέκα, τώρα δικαιώνεσαι !!!

Εδώ έρχονται οι Κωλότριχες και βάση αυτής της απόφασης του Γερμανικού Κοινοβουλίου, προτείνουν στον Κώστα Καραμανλή αλλά και στην σεβαστή αξιωματική αντιπολίτευση (της πούτσας αντιπολίτευση, αλλά δεν είναι επί του παρόντος) αν έχουν τα αρχίδια να κάνουν τα εξής ακόμη πιό προχωρημένα :

Κρατικοποίηση όλων των τραπεζών ανεξαιρέτως, συγχώνευση τους σε μιά-δυό, και χάρισμα των χρεών σε όλους τους έλληνες δανειολήπτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Έχεις τα αρχίδια Κωστάκη Καραμανλή να το κάνεις και να γίνεις και ο πρώτος μάγκας ? Γιατί δηλαδή γιά κάτι κωλοΠΑΕ κάτι ιδιωτικές και κάτι δημόσιες επιχειρήσεις το κάνεις και τους χαρίζεις τσαμπουκά τα χρέη ?

Κρίση υπάρχει (και είναι χειρότερη από αυτή του΄30) κύριοι διότι χτίσατε ένα οικονομικό μέλλον πάνω στα σαθρά θεμέλια του δανεισμού. Αφήσατε τις τράπεζες να δρουν ανεξέλεγκτα δίνοντας δάνεια ακόμη και στα ... δέντρα, στηρίξατε πάνω σε αυτό το χρήμα με ημερομηνία λήξης την παγκόσμια οικονομία και την παραγωγική διαδικασία και δημιουργήσατε μία φούσκα καταναλωτικής ευφορίας που δυστυχώς έσκασε και τώρα τρέχετε και τρέχουμε όλοι και δεν φτάνουμε.

Ο κόσμος (και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα) δεν έχει πλέον λεφτά γιά να καταναλώσει, έχει να βγάλει πέρα τον εφιάλτη των δόσεων σε σταγαστικά, κάρτες και καταναλωτικά τα οποία δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ούτε του αγίου πούτσου ανήμερα και αυτό είναι το πρόβλημα αλλά και η αιτία μαζί.

Έχουν λοιπόν τα αρχίδια οι "ηγέτες" μας να κάνουν αυτά τα δύο πολύ απλά πραγματάκια : Να κρατικοποιήσουν όλες τις τράπεζες και να χαρίσουν τα υπόλοιπα των δανείων σε όλους τους έλληνες όπως έχουν κάνει σε πολλές περιπτώσεις με ομάδες και προβληματικές επιχειρήσεις ??? Η Γερμανία δείχνει τον δρόμο, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες το παράδειγμα, ευκαιρία γιά τους δικούς μας να αποδείξουν ότι δεν είμαστε οι καρπαζοεισπράχτορες της Ευρωπαικής Ένωσης και της Υφηλίου γενικότερα και ότι έχουμε αυτόνομη και ανεξάρτητη οικονομική πολιτική. (Σιγά μην έχουμε δηλαδή).

Κωστάκη τα διαθέτεις ???

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

tsaousa 20 Μαρτίου 2009 στις 10:10 μ.μ.  

Τα πάντα παίζεται να γίνουν, αλλά όχι και εδώ.
Εδώ, σκατά κι απόσκατα.

Ανώνυμος 21 Μαρτίου 2009 στις 1:00 π.μ.  

+1 paixtara m sinexise etc...

Κατερίνα Κασκαντίρη 1 Μαΐου 2014 στις 6:32 π.μ.  

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP