31/3/09

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΩ

Είναι τέτοια η κούραση του πρωθυπουργού (και ας διαψεύδει ο Αντώναρος) ώστε προσέλαβε ειδικό χειριστή χειριστηρίου Playstation 2 να μπορέσει να τελειώσει το Prince Of Persia, το The Sands Of Time στο οποίο έχει κολλήσει στη έκτη πίστα, επίπεδο 27. Εξουθενωμένος, ξάπλα στον καναπέ δίνει οδηγίες στον χειριστή του χειριστηρίου το οποίο είναι Dual Shock (η δόνηση κάνει την κούραση ακόμη πιό βαριά) ώστε να μπορέσει να προχωρήσει και να ξεκινήσει επιτέλους και τις άλλες εκδόσεις του δημοφιλούς αυτού action-adventure game, όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή τον έχει πάρει και στην πλάκα ο γυιός του ο οποίος έχει ξεπετάξει ήδη το Prince Of Persia το 4.

Εδώ να πούμε ότι είναι μεγάλη η επιθυμία του πρωθυπουργού να περάσει στο Playstation 3 αλλά οι σύμβουλοι του τον αποτρέπουν διότι ίσως αυτή η αγορά σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης προκαλέσει το λαικό αίσθημα. Έτσι παραμένει στο 2, όμως πολλές φορές πετάγεται μέχρι τον Κωτσόβολο στη Ραφήνα (κρυφά) και πάει και χαιδεύει το αντικείμενο του πόθου του, ενώ οι υπάλληλοι του εύχονται "με το καλό και στο 3".

Η κούραση του πρωθυπουργού όμως έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους επιστήμονες-ερευνητές οι οποίοι έχουν αναλάβει να κουράρουν τον ταλαίπωρο ηγέτη, διότι απορούν πως γίνεται να κουράστηκε κάποιος ο οποίος δεν  έχει κάνει απολύτως τίποτα εδώ και χρόνια και το τελευταίο κουραστικό πράγμα που έκανε, ήτανε πριν από είκοσι χρόνια όταν αναγκάστηκε να ράψει μόνος του ένα κουμπί σε ένα πουκάμισο του. Οδυνηρή εμπειρία μιάς και νοσηλεύτηκε γιά 10 μέρες με υπερκόπωση στην εντατική του Memorial.

Είναι τέτοια η σφορδρότητα της κουράσεως του, που ακόμη και ο ύπνος τον κουράζει με αποτέλεσμα μετά από έναν εξαντλητικό ύπνο να την ξαναπέφτει γιά ύπνο από τον οποίο ξυπνάει κουρασμένος και την ξαναπέφτει γιά ύπνο, κάτι που τον κάνει πτώμα, οπότε ξανακοιμάται και πάει λέγοντας. Τρομάξανε να τον ξυπνήσουνε να πάει στην Ζάκυνθο, πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμη και την ώρα που έβγαζε τον πύρινο λόγο του προς τις παραγωγικές τάξεις του νησιού, κοιμότανε όρθιος, του είχανε βάλει μανταλάκια στα βλέφαρα, τάβλα στην πλάτη και έπαιζε κασετόφωνο.

Εν τω μεταξύ ο κουρασμένος πρωθυπουργός συμμετείχε κρυφά σε έρευνα γιατρών του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με άλλους 80 εθελοντές. Οι εθελοντές για να κερδίσουν ένα μικρό βραβείο έπρεπε να απομνημονεύουν σε 2 λεπτά, 2 ή 6 λέξεις τριών γραμμάτων (τρίγραμμα) χωρίς νόημα όπως ΑΔΕ, ΑΖΚ. Πριν από τη δοκιμασία απομνημόνευσης, οι εθελοντές συμπλήρωναν ερωτηματολόγιο το οποίο αξιολογούσε το βαθμό κούρασης που είχαν. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας απομνημόνευσης, οι γιατροί παρακολουθούσαν και κατέγραφαν το ρυθμό καρδίας και την αρτηριακή πίεση των συμμετεχόντων. 

Ήταν τέτοια η κούραση του κουρασμένου που δήλωσε παραίτηση από το κουραστικό αυτό πείραμα και ζήτησε ένα κρεβάτι να πέσει να κοιμηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Η έρευνα ολοκληρώθηκε ο πρωθυπουργός όμως ακόμη κοιμόταν, μιά νοσοκόμα πήγε να τον ξυπνήσει, λέγοντας του "ξυπνήστε μίστερ Κώστας, το έρευνα είναι κομπλίτ" όμως ο Κώστας δεν ξύπναγε νομίζανε ότι πέθανε και πήγανε και τον θάψανε σε ένα χωράφι εκεί δεξιά όπως μπαίνεις στην Αλαμπάμα μετά το βενζινάδικο του Τζέρεμι Κέλερ πλάι στις όχθες του Μισισιπή. Θα δηλώνανε εξαφάνιση αλλά τελικά ο κατάκοπος που γύρισε από το κρύο, ο κατάκοπος που με αγάπησε, πείνασε και σκάβοντας με τα χέρια βγήκε γεμάτος χώματα πάνω στον αυτοκινητόδρομο, τον περάσανε γιά ζόμπι αρχίσανε να τον πυροβολάνε με τις καραμπίνες οι κωλόβλαχοι της Αλαμπάμας είδε και απόειδε πήγε ξανά στο λάκο και την έπεσε γιά ύπνο.

Μιλάμε γιά πολύ κούραση ...

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Asshair Stylist 1 Απριλίου 2009 στις 8:49 μ.μ.  

Αληθώς !

Κατερίνα Κασκαντίρη 1 Μαΐου 2014 στις 6:31 π.μ.  

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP