11/1/09

PAROLE PAROLE

Ξέρετε τι ήθελε πραγματικά η αδερφή του Διαμαντή να πει στην Τατιάνα ? "Δε θέλω μωρή παλιοβρώμα να πιάνεις στο σκατόστομα σου το όνομα του αδερφού μου γιά να κάνεις νούμερα. Δε θέλω παλιοπατσαβούρα να παίζει ο αδερφός μου που χαροπαλεύει, στην σκουπιδοεκπομπή σου ανάμεσα σε γυναίκες με εφτά κεφάλια, άντρες που γεννάνε και το τσίρκο Μεντράνο. Δε θέλω να κονομάς τρώγοντας τις σάρκες μας παλιοκοράκι." Νομίζω αυτά ήθελε να της πει, αλλά συγκρατήθηκε και καλά έκανε διότι δεν είναι σωστό να ακούγονται τέτοια κακά λόγια στην τηλεόραση.

Ο Καραμανλής έκανε ανασχηματισμό και έκλασε μιά μάντρα αρχίδια. Δεν έβαλε ούτε μισή γυναίκα μέσα, αλλά στη ΔΕΘ υπερασπίστηκε τις δουλίτσες της Μάρας. Μίλησε πάλι γιά σεμνότητες, ταπεινότητες και συμπεριφορές υπουργών που προκαλούν αλλά αυτές τις συμπεριφορές πριν λίγο καιρό τις δικαιολογούσε και τις κάλυπτε. Μπούμπη δε μας γαμάς λέω εγώ, δε μας αδειάζεις τη γωνιά μιά ώρα αρχίτερα να προλάβουμε τα χειρότερα ? Πάρε τη νηπειοχειρουργό σου και τον πούλο.

Βγήκανε λέει και κάτι γκάλοπ που δείχνουνε κλείσιμο της ψαλίδας μετά τον ανασχηματισμό ! Πούτσες ! Μεγάλη απάτη έχουνε στήσει με τους γκαλοπατζήδες τα δυό μεγάλα κόμματα. Αν βγεις έξω τώρα και πιάσεις από μόνος σου χίλια άτομα και τα ρωτήσεις τη γνώμη τους γιά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ακούσεις μόνο καντήλια, μπινελίκια, μπορεί να φας και ξύλο. Κι όμως στα γκάλοπ φυσάνε και οι δύο ! Έχουνε ρημάξει τη χώρα και πετάνε στα γκάλοπ ! Οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι όλες στημένες και το μόνο που εξυπηρετούν είναι την τάση του μαλάκα του έλληνα να πηγαίνει με τους πολλούς και τους ισχυρούς. Βλέπει ότι ακόμη κρατάνε τα λαμόγια και τα στηρίζει. Τα πραγματικά ποσοστά τους μετά βίας ξεπερνάνε το είκοσι τις εκατό γιά το καθένα. Αν αυτό έβγαινε στα γκάλοπ τότε θα άρχιζε ο κατήφορος. Όμως αντιθέτως με τις στημένες δημοσκοπήσεις συντηρείται ένα κλίμα μέχρι τις εκλογές κι εσύ σα ζώο που θα έλεγε και ο Λεβέντης τσιμπάς και πας και τους ξαναψηφίζεις. Απλά ξύπνα.

Στην οικονομία τώρα, δε ξέρω αν σας το έχουνε πει αλλά είμαστε (η Ελλάδα) στο χείλος της κατάρρευσης. Τα πάντα έχουνε διαλυθεί αλλά άμα δε σου το πούνε τα κανάλια εσύ δεν το πιστεύεις. Μόνη μας ελπίδα ο νέος υπουργός ο Παπαθανασίου ... ή να ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Δε βλέπω άλλη διέξοδο. Ή να πάψεις να πιστεύεις μαλακίες σαν κι αυτές.

Επίσης μην πιστεύεις τις μαλακίες που λένε κάποιοι ότι τάχα μου τον Διαμαντή τον φάγανε πράκτορες και μυστικοί γιά να γυρίσει το κλίμα. Μην τα πιστεύετε αυτά.

Άντε καληνύχτα ...

6 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 11 Ιανουαρίου 2009 στις 7:05 μ.μ.  

Δημητράκη καλώς ήρθες απο τις διακοπές σου....Παρακάτω σου στέλνω ένα φάκελο ενός παλικαριού για να δούνε οι περισσότεροι πως οι λούγκρες κυκλοφορούνε με τα σκάφη και τις τζιπάρες όταν γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους...Αλλά αν κάποιος το δεί θα ήθελα να μου πή πως απο ένα Ιταλικό πανεπιστήμιο μπορεί κάποιος να κάνει μεταγραφή σε ένα Ελληνικό χωρίς να κουραστή με τις πανελλήνιες (τότε πανελλαδικές) ευχαριστώ...
Καραμήτρος


ΜΑΚΗΣ 30 ΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (και γιατί δεν θα κάνει ποτέ εκπομπή για τις στρατιωτικές αναβολές)


Αφιερωμένο σε όλους τους μαϊντανούς-προσκεκλημένους των Εκπομπών του, και στα Γερμανικά νουμεράκια που έχουμε κάνει όλοι μας εκτός από τον Μάκη με την βίλα και το Καγιέν..ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.>>27-12-1973 >>ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
>>17-12-1974 >>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
>>21-12-1977 >>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
>>1-1-1982 >>ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
>>8-4-1982>> ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
>>18-11-1982 >>ΕΜΗΝΥΘΗ.
>>6-4-1983 >>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
>>6-4-1983>> ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
>>25-3-1985 >>ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
>>13-8-1985 >>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
>>13-8-1985 >>ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
Δηλαδή απο ότι καταλαβαίνω πας για γιατρός και καταλήγεις δηκηγόρος δημοσιογράφος εκδότης κλπ..

another 11 Ιανουαρίου 2009 στις 8:08 μ.μ.  

επρεπε να τα πει αλλα δεν της φτανουν τα βασανα της να χει κι αλλες εγνοιες μετα? γιατι φυσικα αν τολμησεις κ πεις κατι τετοιο στην tv θα σε σαπακιασουν.
μου θυμιζει το χαστουκι στην Λιανη απο εκεινη με την κοτσιδα δεν θυμαμαι τωρα πως την λενε που μετα την πιασαν οι μπραβοι και την κανανε μαρμελαδα κι αυτη βγηκε μετα κι ελεγε οτι της φερθηκαν πολυ καλα κλπ κλπ.

another 11 Ιανουαρίου 2009 στις 8:09 μ.μ.  

Τσούνη! (νομιζω) ε? :)

Asshair Stylist 11 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 μ.μ.  

Αν ξεκινούσε να τα λέει έτσι η εκπομπή θα κόβονταν πολύ νωρίτερα. Όμως γιαυτό είμαστε εμείς εδώ γιά να εκφράζουμε ανομολόγητες σκέψεις (των άλλων).

Και χωρίς εξουσιοδότηση. (Το ποστ σου γιά το παρακμιακό σκυλάδικο πολύ καλό.)

Αναρχοκομμούνι 12 Ιανουαρίου 2009 στις 8:45 μ.μ.  

Καλορίζικο το νέο λογότυπο. Καλή χρονιά κι εξεγερμένη, έστω και καθυστερημένα.

Asshair Stylist 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:25 μ.μ.  

Ευχαριστώ αναρχοκουμμούνι, καλή χρονιά και σε σένα, μαιντανός όλα το 2009.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP