10/1/09

ΧΑΣΑΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !

Το νέο κυβερνητικό σχήμα

Είμαι και πάλι πίσω μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Γκντάνζπγκ της Ελβετίας όπου είχα πάει καλεσμένος της γνωστής διαμοσμήτριας Αντουανέτ Ένγκελ. Έμεινα εκεί λίγες ημέρες στο σαλέ της και μετά πάλι πίσω στη βρωμοελλάδα όπου έκανα μιά φωτογράφιση γιά το DOWN TOWN στο οποίο δηλώνω ότι κάνω ντους χωρίς ρούχα, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει σάλο και μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη.

Στο ενδιάμεσο έκανα μπότοξ, αποτρίχωση φτέρνας, έφτιαξα πιπόχειλο, πραγματοποίησα ανόρθωση δεξιού όρχη και επιδώθηκα σε ανελέητο shopping διαφόρων gadgets σε φανάρι της Πέτρου Ράλλη. Κούραση χρυσές μου, είχα και από πάνω να πλάσω κουραμπιέ.

Στα πεζά, στα μίζερα και καθημερινά τώρα, ο Καραμανλής εκμεταλεύτηκε την ολιγοήμερη απουσία μου και έκανε ανασχηματισμό. Δεν θα σχολιάσω, παρά μόνο θα πω ότι βρώμισε ο τόπος πουτσίλα, ψωλίλα, αρχιδίλα αλλά και ποδαρίλα.

Α και κλανίλα επίσης ...

7 ΜΙΛΗΣΑΝ:

The Wolf 10 Ιανουαρίου 2009 - 5:22 μ.μ.  

Καλώς όρισες λοιπόν...
πάντως αυτό δεν λέγεται ανασχηματισμός..
είναι σαν ο προπονητής να βάζει στο 90' κανα δυό ακόμα αλλαγές μπας και σταυρώσει γκολ στις καθυστερήσεις.
Πάντως όπου να'ναι τη σφυρίζει τη λήξη.

Υ.Γ. δώσε καμία πληροφορία για τον doctorα που σε ανέλαβε..ψάχνω κι εγώ να βρω κάποιον να μου κάνει μερικά "μαζέματα". Η λιτότης μου έριξε τα κωλομάγουλα στις φτέρνες.

ΠΑ. ΝΙΚΟΣ 10 Ιανουαρίου 2009 - 7:28 μ.μ.  

Σύνολο ευωδίας: κα-φρί-λα...

Asshair Stylist 10 Ιανουαρίου 2009 - 9:04 μ.μ.  

Ρε σεις ούτε μία γυναίκα, έτσι έστω γιά τα μάτια του κόσμου ?

spyros1000 10 Ιανουαρίου 2009 - 10:00 μ.μ.  

ΤΙ ΝΕΑ?
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.

ΠΑ. ΝΙΚΟΣ 11 Ιανουαρίου 2009 - 5:16 μ.μ.  

Συγνώμη, η Ντορίτσα, η Φανούλα και η Καλατζάκου, για τα μάτια του κόϊζμου, τι είναι; Αυτές δεν έφταναν; Ήθελες και την άλλη τη πως τη λένε, της ακατάσχετης λογοδιάρροιας, τη τηλεοπτική ... "φιλινάδα" της Δαμανάκη ντε! Νάρθει το τρίο να γίνει καρέ και η Κεφαλινοπουλίτσα να ωρίεται αλλόουνπαρμένη, ότι δεν την παίζουνε και αυτή;
Όχι άλλα παιξίματα, φτάνει, θα ξεφλουδίσομε....
(τη μπανάνα εννοώ)

Asshair Stylist 11 Ιανουαρίου 2009 - 6:25 μ.μ.  

Να έβαζε την Ράπτη. Τζάμπα τόσες λάιφ στάιλ φωτογραφίσεις στα χελόου στα οκέυ στα τσιάο και στη σούπερ κατερίνα ?

Ανώνυμος 11 Φεβρουαρίου 2009 - 11:22 π.μ.  

][ κάλιο αργά παρά never!...ένα μήνα μετά το συκοφαντικό post σου η πραγματικότητα σε διαψεύδει. Αποδεικνύοντας ότι είσαι ένας ταπεινός συκοφάντης, ένας άσχετος μπασίστας και το χειρότερο ένα γιαλελέλελι!...Ο τόπος βρωμάει σήψη, γιατί έχουμε να κάνουμε με πτώματα!...ΖΗΤΩ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ!...ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΘΥΡΑ 666 ][

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP