20/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΩΡΟ ΜΕΡΟΣ Γ΄ ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ

ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν λόγια. Εγώ όμως έψαξα και τα βρήκα γιά να σας παρουσιάσω την αντικαταστάτρια του μπάρμαν Μαγγίνα, να σας την περιγράψω και να την εξυμνήσω. Επιτυχημένη σε όλα : Στο μαλλί, στο χτένισμα, στη βαφή, στα ταγιέρ, στις πέρλες, στα σκουλαρίκια, μόνο στις γόβες είχε κάποιες άτυχες επιλογές με αποτέλεσμα εκείνη την ιστορική σαβούρδα που έφαγε, δε θυμάμαι που και κάνει θραύση στο youtube.

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά είναι Υπουργός Απασχόλησης. Πολλοί δεν το ξέρουν και η ίδια με παρακάλεσε να το κάνω ευρύτερα γνωστό μέσα από τις Κωλότριχες. Είναι μιά υπουργός απασχόλησης που όμως εργάζεται με καθεστώς μερικής απασχόλησης και περιστασιακής εργασίας. Όποτε την χρειάζονται την φωνάζουν και πάει να κάνει κανένα μεροκάματο.

Η χαρισματική αυτή και υπέρκομψη γυναίκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ετοιμάζεται γιά ένα καίριο και αποφασιστικό χτύπημα στην ανεργία. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που θα προσφέρει απασχόληση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους. Ήδη δεκάδες φορτηγά έχουν ξεκινήσει προς όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος και θα διανείμουν δωρεάν :

322.000 κεντήματα χειρός σεμέν
153.233 πλεκτά με βελονάκι
553.876 τάβλια
678.567 τράπουλες
111.801 μπεγλέρια
235.987 σκανδιναβικά σταυρόλεξα
444.399 sudoku
255.453 πορνοπεριοδικά
999.888 φραπέδες γλυκούς με γάλα
1.000.098 ξύστρες όρχεων αυτόματες
5 τόνους πασατέμπους
590 τσουβάλια φυστίκι Αιγίνης
1 κοντέινερ λιόσπορα
καθώς και δωρεάν χορήγηση της εφημερίδας Φίλαθλος σε καθημερινή βάση.

Κανένας άνεργος χωρίς απασχόληση, είναι το σύνθημα του σχεδίου αυτού, που θα προσφέρει απασχόληση, ευχάριστη και δημιουργική σε όλους τους ανέργους συμπεριλαμβανομένου και του Καραμανλή.

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά κάτω από αυτό το μπλαζέ και υπεροπτικό ύφος κρύβει μιά απλή, καθημερινή σαν όλες τις άλλες γυναίκα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Χασάν που τον είχε εργάτη στο τυπογραφείο και δεν του κολάγανε ένσημα με τον άντρα της ? Έκανε ότι θα έκανε ένας απλός καθημερινός έλληνας. Τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω. Δεν θέλει να ξεχωρίζει, είναι σεμνή και ταπεινή, σφουγγαρίζει, πλένει, τρίβει σώβρακα.

Όλοι οι απολυμένοι της χώρας πίνουν νερό στο όνομα της, βάζοντας μέσα και λιγάκι αρσενικό. Είναι το αποκούμπι τους, είναι το απαλό χάδι στοργής στα μαλλιά τους, είναι το απάνεμο λιμάνι τους, είναι ο βράχος που θα ανέβουν εκεί απάνω να πηδήξουν στο κενό. Όσο θα είναι η Φάνη υπουργός απασχόλησης, το "απολυμένος" αποτελεί προνόμιο. Τρέμουν όλοι οι απολυμένοι, στην ιδέα και μόνο ενός σαρωτικού ανασχηματισμού.

"Θα την ακολουθούμε σε όποιο υπουργείο κι αν πάει" δηλώνουν. "Θα πάει Ναυτιλίας, θα μπαρκάρουμε, θα πάει Δημοσίας Τάξεως, θα γίνουμε διαρρήκτες, θα πάει Οικονομικών θα φουντάρουμε". Φάνη Πάλλη, και πάλι και ξανά και δώστου και ξερό ψωμί.

Θα τα ματώσουμε από την πολύ απασχόληση ...

4 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Citypress-gr.admin 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 μ.μ.  

ΡΕ ΦΑΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΡΙΧΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΑΜΑΝ.

Νikolas Doulgerakis 21 Νοεμβρίου 2008 στις 11:28 μ.μ.  

Δηλαδη εαν καταλαβα καλα θα φορτοθω αλλους 1.000.0 και 98 στην πλατη μου για να ξυνουν τα αρχιδια τους.Πολυ φαλοκρατια εχη πεση΄, δεν μπορουν να κανουν προσληψη και γυναικες στο δημοσιο εχουν και αυτες την αναγκη να ξυνουν το μνι τους.

Νikolas Doulgerakis 21 Νοεμβρίου 2008 στις 11:38 μ.μ.  

Ουφ ησυχασα ξαναδιαβασα προσεκτικα την ανακοινωση και ειδα οτι εγινε και η αναλογη προμηθεια για 478.233 κυριες να καθονται στου δραμαλη την πουτσα να πλεκουνε πουλοβερ.ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΑΣ πιαστε τα αρχιδια σας.

Ανώνυμος 24 Νοεμβρίου 2008 στις 6:47 π.μ.  

ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP