11/11/08

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ

Καραμανλή άκου τι έχει να σου πει ένας σεμνός και ταπεινός blogger. Έρχεται το τέλος σου. Το νοιώθεις, το αισθάνεσαι, το περιμένεις με τρόμο και αγωνία.

Έρμαιο, δέσμιος, εγκλωβισμένος, εκβιαζόμενος από αόρατα κέντρα και συμφέροντα δεν έχεις κουνήσει το δαχτυλάκι σου τέσσερα χρόνια τώρα να κάνεις κάτι γιά αυτόν που τόσο σιχαίνεστε να ακούτε εσείς οι πολιτικοί αλλά πρέπει δυστυχώς γιά σας και να υπηρετείτε. ΤΟΝ ΛΑΟ.

Το τέλος σου έτσι όπως το πας Κώστα θα είναι τραγικό. Θα φύγεις νύχτα, μουτζωμένος από την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων ακόμη και των πιό φανατισμένων νεοδημοκρατών. Θα χαθείς μέσα στην χλέυη, την ανυποληψία και θα μείνεις στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που απλά δεν υπήρξε ποτέ.

Όμως Κώστα Καραμανλή έχεις μία και μοναδική ευκαιρία να γυρίσεις το παιχνίδι, να σωθείς, μη σου πω ότι μπορεί και να ξαναεκλεγείς κιόλας. Βάλε λουκέτο στις εισπρακτικές εταιρείες ΤΩΡΑ ! Όχι τις παπαριές του Goody's Φώλια σε ένα μήνα και νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και βλέπουμε και θα και θα και θα. Βγες τώρα και πες τσαμπουκά, "αποφασίζω και διατάσσω να κλείσουν όλες οι εισπρακτικές".

Κάλυψε μας Κώστα και προστάτεψε μας όπως έκανες με τον Βουλγαράκη, τον Ρουσόπουλο και τον Παυλίδη στη Θεσσαλονίκη. Από τις εισπρακτικές θα πέσεις Καραμανλή. Θα γίνουν η ταφόπλακα σου αν δεν τους την βάλεις εσύ.

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 20 Νοεμβρίου 2008 στις 1:24 π.μ.  

Μην ακολουθείτε σαν τα πρόβατα ... ψάξτε ποιοι είναι οι πραγματικά χαμένοι και οι πραγματικά κερδισμένοι από τις εισπρακτικές – στο σύνολο όχι μεμονωμένα... Κάποιες ψίλοι μπήκαν στα αυτιά μου διαβάζοντας τη σελίδα
http://www.creditcollection.gr/el/demons

Ανώνυμος 25 Νοεμβρίου 2008 στις 6:43 π.μ.  

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 17ΝΟΕΜΒΡΗ...ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ¨"ΑΓΙΟΥ" ΟΡΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ,ΣΕ ΡΙΓΙΛΛΗΣ-ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ-ΜΑΞΙΜΟΥ-ΡΑΦΗΝΑ...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ"ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣ "HORSEHOOK"

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP