24/10/08

ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ Β΄)


Δε θα κάτσω να ασχοληθώ εγώ σήμερα με την παραίτηση του Θόδωρα. Οι Κωλότριχες απαξιούν να ασχοληθούν με το γυιό ενός ταχυδρόμου έστω κι αν έχει πέντε σπίτια. Οι Κωλότριχες καταπιάνονται με μεγάλα θέματα, σοβαρά και αξιόλογα.

Όπως πχ σήμερα που θα ασχοληθούν με τα μεγάλα επιτεύγματα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού μας του Κωνσταντίνου Καραμανλή αυτού που έφαγε εκείνη την τούμπα στο 5 χ 5 αν έχετε ακουστά.

Έψαξα, έτρεξα, ρώτησα, πήγα δεξιά, πήγα αριστερά, διέσχισα κάμπους και βουνά, βρήκα και σας τα παρουσιάζω όλος δέος, τρόμο, υπερηφάνεια, πιτυρίδα και τερηδόνα. Κυρίες και κύριοι σε μιά επτάτομη δερματόδετη έκδοση με χειροποίητη βιβλιοδεσία, σκαλιστό επίχρυσο εξώφυλλο και δώρο CD με τα international της Έφης Θώδη ένα έργο που πρέπει να έχει κάθε ελληνική οικογένεια :

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο επίτευγμα, κατόρθωμα θα το έλεγα. Την ανάδειξη και στήριξη μιάς νέας ευπαθούς και πολυβασανισμένης κοινωνικής ομάδας αυτής των τραπεζών. Η επιτυχία αυτή χρεώνεται εξ ολοκλήρου στον Γιώργο Αλογοσκούφη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Κανένας μας δεν φαντάζονταν πόση φτώχια, μιζέρια και εξαθλίωση κρύβονταν τόσα χρόνια πίσω από τις στριφογυριστές πόρτες, μέσα σε αυτά τα ευαγή ιδρύματα. Άμα σας χτυπήσουν την πόρτα από τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες μην τα δώσετε όλα. Κρατήστε κάτι και γιά τις τράπεζες μας.

Το επόμενο είναι μία προσωπική επιτυχία του ίδιου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έβγαλε από το περιθώριο την ανηποληψία την χλεύη και τις ροχάλες του κόσμου άτομα σαν την Στέλα Μπεζαντάκου. Τους έδωσε την ευκαιρία να παρέμβουν στις πολιτικές εξελίξεις, να ξεφύγουν από τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις επισκέψεις γιά μασάζ στο χώρο μας. Ακολούθησε η Ντούβλη, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζεται γιά τη θέση του Ρουσόπουλου ο Γιάννης Γαλάτης.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την ενεργότερη πλέον συμμετοχή της γυναίκας στην οικονομία, στην εργασία αλλά και την απελευθέρωση της τόσα χρόνια τοποθετημένης στο περιθώριο και την αφάνεια συζύγου υπουργού. Τρανά παραδείγματα οι σύζυγοι, Βουλγαράκη, Ρουσόπουλου γνωστή και ως Μάρα, η κυρά Δίκα του Αλογοσκούφη και πολλές άλλες που δουλεύουν στο πιό αθόρυβο. Να μην αναφέρουμε και την Νατάσα, αυτό θα το δούμε παρακάτω στο λήμα "Χάρρυ Πόττερ και η αιχμάλωτη χειρουργός του Αζκαμπάν σε σώμα νηπιαγωγού".

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβγαλε το ελληνικό αγοραστικό κοινό από το αδιέξοδο και το άγχος του να βρει το φθηνότερο προιόν. Τώρα όλα τα προιόντα έχουν την ίδια ακριβώς τιμή και τέρμα τα διλήμματα και το ψάξιμο. Κάποιοι μιλούν γιά καρτέλ, όμως δεν έχουν δίκιο, πρόκειται απλά γιά εξορθολογισμό των τιμών.

Ξεκίνησε έστω και με αργά βήματα το διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας. Πρώτο στάδιο η οικονομική αυτοτέλεια της διά μέσου του Real Estate το οποίο θα αποφέρει τα απαραίτητα έσοδα γιά την απρόσκοπτη μισθοδοσία των υπαλλήλων-ιερέων. Δυστυχώς αυτό το αποκάλεσαν σκάνδαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ από ζήλια, μιάς και πολύ θα ήθελαν να το είχαν ξεκινήσει αυτοί.

Εφηύρε την διακυβέρνηση μέσω τηλεχειρισμού από το σπίτι, πατέντα που πλέον εξάγεται και στο εξωτερικό. Τώρα ο κάθε πρωθυπουργός μπορεί χωρίς να κουνηθεί διόλου από τον καναπέ του ή το κρεβάτι του να χειρίζεται όλα τα θέματα άμεσα, γρήγορα και οικονομικά. Ο ίδιος ο Καραμανλής δουλεύοντας μερόνυχτα στο εργαστήρι του στη Ραφήνα έστησε και τελειοποίησε το σύστημα αυτό του διακυβερνητικού τηλεχειρισμού, ώστε να μην αναγκάζεται να τρώει στη μάπα όλο το πήξιμο της Μεσογείων αρχικά και μετέπειτα της Αττικής Οδού.

Τέλος να αναφέρουμε και το δικαίωμα στην χειρουργική που μπορεί να αποκτήσει πλέον κάθε έλληνας με μιά απλή αίτηση ανεξάρτητα του τι επαγγέλεται. Κάθε σπίτι και χειρουργείο, κάθε καφενείο ένα μικρό Gray's Anatomy και ένα από τα μεγάλα οράματα ενός μεγάλου ηγέτη (γιά τον Καραμανλή σας μιλάω) γίνεται πραγματικότητα. Χειρούργησε κι εσύ, μπορείς !

Παιδιά ότι έχετε ευχαρίστηση ...

6 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 25 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 π.μ.  

συμφωνω και επαυξανω, οπως μας ελεγαν παλια στο στρατο.

Ανώνυμος 25 Οκτωβρίου 2008 στις 1:41 μ.μ.  

ετσι ειναι αγαπητε φιλε τα πραγματα...
και ειναι για γελια και για κλαματα...

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 8:10 μ.μ.  

Φιλε χρονια πολλα για την ονομαστικη εορτη σου.Να χαιρεσε τα παιδακια σου και να περνας παντα καλα. ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ

Asshair Stylist 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 μ.μ.  

Σε ευχαριστώ φίλε Νικόλα. Κι εσύ ότι επιθυμείς.

Ανώνυμος 11 Νοεμβρίου 2008 στις 10:38 μ.μ.  

ρε εχω μια απορια να πουμε

απο τα διδυμα ποιο θαναι ο Καραμανλης Γ'

???

λετε να πρωτοτυπησει ο κωστακης με διδυμες πρωθυπουργιες κι ετσι

???

Ανώνυμος 12 Νοεμβρίου 2008 στις 1:41 μ.μ.  

Ανωνυμος:"απο τα διδυμα ποιο θαναι ο Καραμανλης Γ'?"

Μαλλον θα το κανουν οπως και στην Πολωνια, τοτε που ειχε αυτους τους διδυμους πολιτικους. Το ενα καραμανλοπουλο θα το βαλουν στην θεση του πρωθυπουργου και το αλλο στον θωκο του Προεδρου της Δημοκρατιας. Και ο λαος θα την εχει βαμμενη για τα καλα...

www.NoTiS-O-TaLaS.blogspot.com

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP