21/9/08

ΙΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΛΗΘΗ ΠΙΣΤΩΝ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ


Θαυματουργή αφίσα του Κωνσταντίνου Καραμανλή του Αφάντου έφερε στο φως συνεργείο καθαρισμού που καθάριζε στάση τρόλει στην Πατησίων εχθές το Σάββατο. 

Κάτω από πολλαπλά στρώματα διαφόρων άλλων αφισών όπως του KUNG FU PANDA, του ΠΑΜΕ, του Σταμάτη Γαρδέλη, της Εργατικής Αλληλεγγύης, του τσίρκο MEDRANO, της Οργάνωσης γιά την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ, της Χαράς Βέρας και του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ανακαλύφθηκε η θαυματουργή αφίσα.

Ρίγη ιεράς συγκινήσεως διαπέρασαν τα μέλη του συνεργείου που αποτελούνταν από ένα πακιστανό, δύο ινδούς και έναν αλβανό επιστάτη. Αμέσως έπεσαν στα γόνατα και προσευχήθηκαν ενώ ζήτησαν από την αφίσα, ένσημα, άδεια παραμονής, πενθήμερο και ωράριο. Κατόπιν ειδοποίησαν την αστυνομία, το αρχαιολογικό συμβούλιο, τη Διεύθηνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών αρχαιοτήτων και το ALTER.

Η αφίσα απεικονίζει τον Κωσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος γιά όσους δεν θυμούνται είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, σε μιά σπάνια αγιογράφηση προ της εκθέσεως Θεσσαλονίκης και της ιστορικής συνεντεύξεως του. Τον παρουσιάζει με το σίγουρο βλέμμα της αγελάδας που νυστάζει, με χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερύκοκο, με μπλέ σκούρο σακάκι και κουραδί γραβάτα καθώς και τριάντα κιλά πιό αδύνατο.

Φέρει επίσης την επιγραφή "Μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" με γραμματοσειρά Lucida Grande κάτι που όλοι οι πιστοί περιμένουν χρόνια τώρα και ευελπιστούν ότι η εύρεση της θαυματουργής αυτής αφίσας είναι ένα σημάδι ότι όντως η χώρα ξεκινάει μιά τέτοια πορεία ώστε να είναι έτοιμοι να πηδήξουν από πάνω της γιά να σωθούν.

Μόλις έγινε γνωστή η ανακάλυψη της θαυματουργής αφίσας Καραμανλή πλήθη πιστών άρχισαν να συρρέουν στη στάση γιά προσκύνημα και μούτζες. Στην φωτό από πάνω βλέπετε την πρώτη πιστή, μιά γριά συνταξιούχα του ΤΕΒΕ, που καταφθάνει με φούρια στη στάση, κρατώντας στο δεξί της χέρι τα τρία ευρώ που πήρε αύξηση στη σύνταξη γιά να του τα πετάξει στη μούρη.

Πιό πίσω ένας μισθωτός ετοιμάζεται να ζητήσει το ένα από τα τρία ευρώ (το μακρύτερο) από τη γριά.

Στο σημείο ετελέσθει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών καθώς και μετρητών, χοροστατούντος του Μοναχού Βατοπεδίου και πάσης εκτάσεως φιλέτου, Εφραίμ. 

Στο σημείο επίσης έσπευσαν άνδρες της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, διασωστικές ομάδες, 15 ειδικά στελέχη της 8ης ΕΜΑΚ, άνδρες της ομάδας "Ζ", ένα ασθενοφόρο, επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 21 άντρες και ένα πεζοπόρο τμήμα με 10 άτομα.

8 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Unknown 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 μ.μ.  

Soson kyrien to laon sou...kai eyloghtoi thn klhronomia sou...
KARAMAN-ALH sose ton laon sou!!!

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:00 μ.μ.  

ζωγραφισες παλι!!!

molemou 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:43 μ.μ.  

agios otoos agios kai o kostakis

Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:09 μ.μ.  

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.

For The Festivals 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:43 μ.μ.  

Μεγάλη η χάρη του..!
Βοήθειά μας..

Ανώνυμος 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:34 μ.μ.  

stayroson stayroson ayton.....

Ανώνυμος 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 μ.μ.  

Eisai wreos, moy arese to istologio sou, 8a to evaza se ayta pou diavazw an den eixes link toys ratsistes...(vendeta)

Asshair Stylist 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:42 μ.μ.  

Και η γυναίκα μου ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Τι να κάνω, να την χωρίσω ;

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP