28/8/08

ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ, ΣΧΟΛΙΑΖΩ !


Οι άχρηστοι απέτυχαν και τώρα παίρνουν μέτρα γιά να καλύψουν τις αποτυχίες τους και την ανικανότητα τους. Θα ξαναπάρουν μέτρα γιά να καλύψουν την αποτυχία των προηγούμενων μέτρων τους, σταρχίδια τους βασικά αφού τους ψηφίζεις. Εδώ που τα λέμε δε φταίνε.

Ο πρωθυπουργός-φάντασμα το παίζει Σημίτης, του έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι ότι εμφανιζόμενος φθείρεται πιό γρήγορα. Κρύβεται στη Ραφήνα, και ένας στρατός από γλύφτες και παρατρεχάμενους κάνει κουμάντο. Μοναδικό του κατόρθωμα η μετατροπή μιάς νηπιαγωγού σε χειρούργο εν μία νυκτί.

Ο άλλος βαδίζει παράλληλα. Αντιπολίτευση κρυπτόμενος κι αυτός. Πότε πότε σκάει μύτη πετάει καμιά παπαριά και εξαφανίζεται και πάλι. Αν ήταν ο πατέρας του στη θέση του, έστω και με την ψυχή στο στόμα θα του είχε πάρει τα σώβρακα του Μπούλη. Θα τον είχε στείλει στην λήθη σαν τον Μητσοτάκη. Διότι ο Αντρέας ότι κι αν ήταν ότι και αν έκανε όπως και αν κατέληξε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ήταν Ηγέτης. Είδος που δυστυχώς μας τελείωσε στην Ελλάδα.

Ο Τριανταφυλλόπουλος ανέλαβε αντιπρόεδρος στον Ηρακλή. Τώρα αυτός που έχει την ιστοσελίδα με τα facts του Μάκη θα πρέπει να την κλείσει. Τέτοιο fact δεν το περίμενε κανείς, ούτε ο Κούγιας. Έτσι λοιπόν έχουμε μιά ειδική κατηγορία παραγόντων : τα νούμερα. Κούγιας, Μάκης, Ντέμης, Ρέμος, Ζαγοράκης περιμένουμε και μιά αρκούδα να κλείσουμε το θίασο. Στην αναμονή γιά έγκριση κατάταξης σε αυτή την ειδική κατηγορία και ο Κόκκαλης.

Στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου πήραμε ταρχίδια μας τα δυό και ήρθαμε στα ίσα μας. Στα κυβικά μας βρε αδερφέ. Μετά τις χλαπάτσες στο EURO τώρα αυτό και θυμηθήκαμε ξανά ποιοί και που είμαστε. Άχρηστοι και στον πάτο. ΣΕ ΟΛΑ. Πάτοι και απόπατοι. Τα χαπάκια είχανε κάνει καλή δουλειά τα προηγούμενα χρόνια, η ΔΟΕ μας άφησε λιγάκι λάσκα σαν διοργανωτές που ήμασταν, τώρα το παραμύθι έλαβε τέλος. Κάποιοι νόμιζαν ότι η ασυλία θα συνεχιστεί αλλά ξεφτιλίστηκαν. Το θέμα είναι ότι πολιτικοί και παράγοντες ήξεραν, κάλυπταν και οργάνωναν μην πω, τώρα κάνουνε τις πάπιες.

Εξαιρώ τον Νικολαίδη τον οποίω θεωρώ γίγαντα, τεράστιο, μάγκα τον πάω και είναι και γαμώ τα παληκάρια. Το μετάλλιο του αξίζει γιά εκατό χρυσά. Πάλεψε στα ίσα τον Κορεάτη, οι οποίοι κορεάτες δεν χτυπιούνται με τίποτε στο Tae Kwo Do, άλλωστε είναι οι "εφευρέτες" του αθλήματος και παρ'ολίγο να τον νικήσει. Και ας έχει σωματότυπο χάλια γιά το συγκεκριμένο άθλημα (είναι δύο μέτρα). Άξιος.

Πάει το Σεντόνι γιά φέτος. Ο Ολυμπιακός, αυτό το τερατούργημα του Κόκκαλη, ήρθε εκεί ακριβώς που τον οδηγούσε όλα αυτά τα χρόνια η τακτική του προέδρου του. Στο χείλος της ξεφτίλας. Την ομάδα την χρησιμοποίησε και την χρησιμοποιεί. Όπως τον συμφέρει. Και ήρθε το φετινό καλοκαίρι και κανένας σοβαρός παίχτης δεν δεχόταν να έρθει στην ομάδα. Του κλεινάνε τις πόρτες στη μάπα. Πήρε κάτι αστείους "αστέρες" πληρώνοντας τους γιά χρυσάφι μιάς και τον είχαν πάρει χαμπάρι ότι καίγονταν να πάρει ότι να 'ταν γιά να μη φάει κράξιμο. Τον δούλευαν ψιλό γαζί και κάθε μέρα του ανέβαζαν την τιμή και ένα μύριο. Και ξηλώθηκε και μιά τρύπα στο νερό έκανε. Θα έχει λίαν συντόμως την τύχη του Βαρδινογιάννη.

Δε σχολιάζω άλλο, πείνασα.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP