31/8/08

902 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΠΟΔΙΑ


Το ΚΚΕ είναι ένα ιστορικό κόμμα. Δηλαδή έχει πλέον περάσει στην ιστορία. Έχει και τηλεοπτικό κανάλι. Το 902 TV. Αργά το βράδυ όταν η πλάση ηρεμεί και τα τρυγόνια κουρνιάζουν στα κλαριά στο κανάλι της εργατιάς πιάνουν δουλειά οι τηλεπωλητές και μας παρουσιάζουν προιόντα χρήσιμα, πρακτικά και πάνω απ΄όλα απαραίτητα στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Όσο γιά οικονομικά αυτό εξυπακούεται.

Ανάμεσα σε δεκάδες τέτοια προιόντα (συσκευές αποτρίχωσης, παντοφλέ παπούτσια, αλοιφές πόνων) οι κρυπτοκομουνιστικές Κωλότριχες επέλεξαν να σας παρουσιάσουν και συνάμα να βοηθήσουν και το κόμμα, τις παντόφλες μασάζ HAPPY LIFE. Για να μην σταματήσετε να διαβάζετε και μεταφερθείτε σε άλλα blogs μη μαρξιστικά, να σας πω ότι κοστίζουν μόνο 39 ευρώ το ζεύγος και άμα πάρεις δύο μόνο 65 !!! Πρόκειται γιά σκότωμα, γιά κανονικό ξεπούλημα γιά οριστική διάλυση με αριθμό πρωτοδικείου.

Αυτή η εκπληκτική προσφορά στην αγορά των δύο ζευγών γίνεται κατόπιν κρουσμάτων έντονης ενδοοικογενειακής βίας μιάς και υπήρχαν περιπτώσεις κλοπών της εκπληκτικής αυτής παντόφλας σε οικογένειες που διέθεταν μόνο ένα ζεύγος. Αποκορύφωμα η άγρια δολοφονία κόρης από τη μάνα στο Κερατσίνι με 34 μαχαιριές όταν η κόρη αρνήθηκε να δανείσει στην κουρασμένη μάνα που είχε γυρίσει από ξενόπλυμα τις παντόφλες της. Κατόπιν αυτού η Κ.Ε. του κόμματος με ψήφισμα έδωσε εντολή γιά την εκπληκτική αυτή προφορά και έκανε δώρο στην άτυχη οικογένεια από το Κερατσίνι 14 ζευγάρια παντόφλες συν ένα μαζασοκαλτσόν.

Οι παντόφλες HAPPY LIFE λοιπόν είναι παντόφλες μασάζ. Πατώντας το κουμπί ON-OFF στο πλάι τους ενεργοποιείται η δόνηση. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κουμπί μόνο στη μία παντόφλα που ενεργοποιεί ασύρματα και τις δύο ή έχουν και οι δύο κουμπί. Αυτό θα το διευκρινήσω στην αυριανή επικοινωνία που θα έχω με τον Στρατή τον Κόρακα γιά τα ποσοστά μου. Έχουν δύο χρόνια εγγύηση, άριστο σέρβις και επάρκεια ανταλακτικών. Είναι γερμανικής προέλευσης, υποθέτω ανατολικής και φτιαγμένες από συνθετικό δέρμα και βελούδο καθώς και εσωτερική επένδυση γούνας-φλοκάτης σαν κι αυτής που αγοράζεις από την Αράχωβα μαζί με γκλίτσες και φορμαέλα.

Προσαρμόζονται σε κάθε πόδι μιάς έχουν ρυθμιζόμενο κλίπ στο πάνω μέρος. Χαρίζουν υγεία, ευεξεία, ευχάριστη διάθεση, πόδια ξεκούραστα χωρίς πόνους. Παρουσιάζονται από τον έμπειρο κονφερασιέ Κώστα Βενετσάνο σύντροφο και αγωνιστή του θεάματος και μόνιμο παρουσιαστή των Μiss Bikini. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με μωβ γραβάτα και μαλλί κοκορέτσι με τα ρόλει να έχουν βγεί μόλις πριν τρία λεπτά από πάνω, άψογα χτενισμένο ατημέλητα, ο ιστορικός παρουσιαστής και καλλιτέχνης είναι το απόλυτα κατάλληλο πρόσωπο γιά την τέλεια παρουσίαση αυτής της εκπληκτικής παντόφλας και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της.

Πέρα όμως από τον Κώστα Βενετσάνο υπάρχει και μιά πλειάδα γνωστών ηθοποιών (μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή τα ονόματα τους) που με τις άριστες υποκριτικές τους ικανότητες δίνουν έμφαση στα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει το μασάζ επάνω στον άνθρωπο, από την παντόφλα HAPPY LIFE. Μιά ολόκληρη τηλεταινία έχει γυριστεί στην οποία πρωταγωνιστούν ο σύζυγος, η σύζυγος και μιά χοντρή πεθερά. Θα περιγράψω γιά να απολαύσουν και φίλοι που έχουν την ατυχία να μην λαμβάνουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες το 902 TV :

Η ταλαιπωρημένη σύζυγος γυρίζει σπίτι πτώμα από την κούραση μιάς και δουλεύει πωλήτρια στα HONDOS και την έχει φάει η ορθοστασία. Φορά κόκκινο πρόστυχο φόρεμα κάτι που έχει ερεθίσει τον τεμπέλη και ακαμάτη σύζυγο ο οποίος είναι με την ρόμπα φορά τις παντόφλες οι οποίες δονούνται και του ενισχύουν τις ορέξεις. Εδώ να καταγγείλουμε την ανάλγητη δεξιά που έχει οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες συζύγους με αποτέλεσμα να δουλεύουν οι γυναίκες τους και αυτοί να τις περιμένουν στο σπίτι με την ρόμπα και τις παντόφλες μασάζ στα πόδια και διαθέσεις γιά αχαλίνωτο έρωτα.

Τέλως πάντων, ο σύζυγος που λέτε ο οποίος όπως είπαμε είναι τεμπελόσκυλο, δε φτάνει που φορά την δονούμενη παντόφλα αλλά την ψεκάζει και με άρωμα !!! Αφήνοντας πολλά υπονοούμενα γιά το ότι η χρήση της παντόφλας δεν είναι μόνο γιά θεραπευτικούς και ορθοπεδικούς σκοπούς αλλά και ερωτικούς ! Η σύζυγος λοιπόν αφού κάνει ένα μπάνιο παρ΄ όλο που είναι ακόμη πτώμα ψήνεται στη θέα της αρωματισμένης παντόφλας που δονείται προκλητικά, φορά και τις δικές της και πέφτει απάνω στον ξαναμένο σύζυγο.

Και εκεί που ξεχνιόμαστε ότι παρακολουθούμε τηλεμάρκετινγκ και νομίζουμε ότι βλέπουμε το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" ή την "Παντόφλα του Μεροκαματιάρη" αν θέλετε, τι νομίζετε ότι συμβαίνει; Μπουκάρει μέσα η πεθερά και τι κάνει ; Παίρνει μάτι ; Πλακώνει το ακαμάτη στις παντοφλιές που πάει να τις πηδήξει την κόρη που είναι πτώμα από την κούραση ; Όχι. Βουτάει τις παντόφλες του γαμπρού της και αρχίζει και τρέχει !!! Πάει στο δωμάτιο της, τις φοράει, πατάει το κουμπί και αράζει διαβάζοντας περιοδικό κυνοφιλίας με ένα σατανικό χαμόγελο στα χείλη ! Σα να λέει δηλαδή "γιά να μάθεις παλιορεμπεσκέ να μη μου πάρεις κι εμένα ένα ζευγάρι". Εδώ ίσως το ΚΚΕ θα πρέπει να εξετάσει στο επερχόμενο συνέδριο το Φεβρουάριο του 2009 την περίπτωση εκπτώσεων σε αγορές και άνω των τριών ζευγών κλιμακωτά.

Η παρουσίαση της απίστευτης αυτής παντόφλας πέρα από την παρουσία του Βενετσάνου και των ηθοποιών ενισχύεται και από ένα κατατοπιστικότατο σχεδιάγραμμα πατούσας στην οποία επάνω είναι ζωγραφισμένα διάφορα σχήματα και παραστάσεις όπως ένα πράσινο μπουκάλι, ένας άγγελος, μιά ραχοκοκκαλιά, ένα μάτι, πέντε μύτες, ένα φίδι, πνεύμονες, ένας νεφρός, η Παναγιά η Κανάλα, ένα πόδι και διάφορα άλλα που δεν μπορεί να διακρίνει ένα απλό και άσχετο με τον βουδισμό, την σανσκριτική, την καμπάλα, την ανάλυση και ερμηνεία του Καββαλιστικού δένδρου με τα 10 Σεφιρώθ, καθώς και την φιλοσοφία και τον μυστικισμό που αναπτύχθηκε στα γκούλακ της Σιβηρίας.

Μη χάνεις λοιπόν χρόνο, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και το χρήμα παντόφλες. Τηλεφώνησε τώρα στο τηλέφωνο που θα σου δώσουν στο γραφείο ΚΚΕ της περιοχής σου επιδεικνύοντας την ταυτότητα μέλους το κόμματος και μη δώσεις αυτό το τηλέφωνο σε κανέναν άλλον διότι τα τεμάχια είναι περιορισμένα.

Οι Κωλότριχες στα πλαίσια της συνεργασίας τους με το τμήμα τηλεπωλήσεων του ΚΚΕ θα σας παρουσιάζουν τακτικά προιόντα σαν αυτές τις παντόφλες και ακόμη καλύτερα, ελπίζοντας να τα αγκαλίασετε και να τα τιμήσετε με τον οβολό σας.

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 31 Αυγούστου 2008 στις 7:20 μ.μ.  

Το μισθολόγιο των εργαζομένων στο κανάλι θα 'θελα να ξέρω...

Να υποθέσω 1300€ για την νεοπροσλαμβανομένη καθαρίστρια;

Ανώνυμος 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:30 μ.μ.  

Να 'σαι καλά μεγάλε.
Μ' έκανες και γελασα βραδιάτικα.
Είσαι πρώτος.
Συνέχισε....

aigialeia 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:09 μ.μ.  

Το κείμενο είναι καταπληκτικό! Άσε που μπορεί να ενισχύσω το ΚΚΕ αγοράζοντας τις παντόφλες.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP