12/8/08

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΕΚΙΝΟ 2008


Ιστιοπλοία Laser. Ο ιστιοπλόος μας Βαγγέλης Χειμώνας ντελαπάρισε και έπεσε στη θάλασσα. Βρέθηκε μετά από μερικά χρόνια σε ερημονήσι παρέα με τον Τομ Χάνκς και τον Γουίλσον.

Τοξοβολία. Η Ευαγγελία Ψάρρα χτύπησε κατά λάθος έναν συναθλητή της, της φυλής των Σιού και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Διαφεύγει της σύλληψης, καταζητείται από την INTERPOL και τον Σερίφη του Μίκυ Σίτυ.

Μπίτς Βόλει γυναικών. Οι αθλήτριες μας Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη καταπλακώθηκαν από τόνους άμμου του γηπέδου στον αγώνα τους με το Μεξικό. Μέχρι αυτή την ώρα οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να τις απεγκλωβίσουν έχουν αποβεί άκαρπες.

Κανόε Καγιάκ. Ο Χρήστος Τσακμάκης πέρασε στον τελικό του αθλήματος. Έρευνες γιά το περίεργο αυτό περιστατικό διεξάγει η ΔΟΕ.

Υδατοσφαίριση ανδρών κοινώς πόλο. Τρείς παίχτες μας πνίγηκαν στον αγώνα με την Ουγγαρία και δύο αγνοούνται αφού πριν τον αγώνα είχαν φάει μεγάλες ποσότητες κινέζικου. Η ελληνική αποστολή καταγγέλει ότι στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.

Τένις γυναικών. Η Λένα Δανιηλίδου γνώρισε την ήττα από την Γαλλίδα Βιρζινί Ραζανό Ντε Μπερζεράκ με 2-0 αφού έπαιζε χωρίς ρακέτα. "Το κατάλαβα όταν πλέον ήταν αργά" δήλωσε η κορυφαία μας τενίστρια.

Κολύμβηση 200 μ ελεύθερο γυναικών. Τεράστια επιτυχία ! Την 44η θέση στο σύνολο, μεταξύ 46 αθλητριών, κατέλαβε η Ελένη Κωστή στα προκριματικά των 200μ. ελεύθερο. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ιστιοπλοία 470. Αν και ξεκίνησαν καλά οι Αντρέας Κοσματόπουλος και Αντρέας Παπαδόπουλος (5η θέση στην 1η ιστιοδρομία), στη δεύτερη κούρσα τερμάτισαν στη 14η. Το ελληνικό πλήρωμα βρίσκεται στην 17η θέση της γενικής κατάταξης με 32 βαθμούς ποινής. Πολύ κοντά βρίσκεται πλέον το φάσμα της προφυλάκισης.

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2008 στις 11:26 μ.μ.  

Απο οτι βλεπω η μανταμιτσα πανω πανω αλαξε βρακακι.

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2008 στις 11:28 μ.μ.  

Ντοπα μιζα και μπετον αυτο ειναι το νοημα των ολυμπιακων.και δεν ανηκω στον χωρο των αναρχικων

Asshair Stylist 12 Αυγούστου 2008 στις 11:58 μ.μ.  

Νικόλα και βρακάκι αλλάξαμε αλλά και κωλαράκι.

Συμβαδίζουμε με το ολυμπιακό πνεύμα το αθάνατο. Εγώ και ο Γιώργης ο Θάμνος.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP