31/7/08

ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΤΗΣ EUROBANK ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ


Η κατάσταση με τις βρωμιάρες της EUROBANK έχει πλέον ξεφύγει. Τηλεφωνούν ότι ώρα γουστάρουν αδιαφορώντας αν έχεις μικρά παιδιά που πρέπει να κοιμηθούν ή αν έχεις γυρίσει πτώμα από τη δουλειά σου και θέλεις μιά δυό ώρες ξεκούρασης. Αναγκαζόμαστε και κλείνουμε τους ήχους από κάθε τηλέφωνο που υπάρχει στο σπίτι, ενώ τώρα τελευταία τηλεφωνούν απογεύματα και αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα !

Ενοχλούν κρυμένες πίσω από μιά ΑΠΟΚΡΥΨΗ ηλικιωμένα συγγενικά μας πρόσωπα που κάναμε τη μαλακία και είχαμε δώσει το τηλέφωνο τους όταν κάναμε την αίτηση γιά τις πιστωτικές. Τους κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις γεμάτες αυθάδεια και θρασύτητα σαν να τους ανήκει ο κόσμος.

Σήμερα ξεπέρασαν κάθε όριο δύο βρωμιάρες από αυτές όταν η μία με ρώτησε πόσα χρήματα θα πάρω από τη δουλειά μου όταν θα πληρωθώ (!!!) και η άλλη όταν της είπα ότι δεν έχω χρήματα και δεν ξέρω πότε θα καταθέσω τις δόσεις που χρωστάω και μου απάντησε "τι σημαίνει δεν έχετε και δεν ξέρετε πότε θα πληρώσετε ;". Επίσης η πρώτη μου είπε "να πληρώσετε γιά να μη σας ενοχλούμε". Καριόλες βρωμιάρες ελεεινές και τρισάθλιες νταβατζούδες του κερατά έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Τώρα τελευταία έχουμε και την καινούργια μέθοδο : Τηλεφωνούν (όχι με απόκρυψη) από κάποια νούμερα που αρχίζουν από 210 48... και ισχυρίζονται ότι παίρνουν από τα κεντρικά της EUROBANK. Σε καλούν δέκα διαφορετικά άτομα την ημέρα που σου προτείνουν δέκα διαφορετικούς τρόπους πληρωμής !!! Μάλλον παίρνουν από EUROBANK αλλά το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα παίρνουν και οι άλλες οι βρωμιάρες των εισπρακτικων εταιρειών με την απόκρυψη, πάλι δέκα διαφορετικά άτομα την ημέρα και σου προτείνουν άλλους δέκα διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Μύλος.

Πολλές φορές λένε ψέματα ότι η κάρτα ή το δάνειο έχουν μπει στη διαδικασία των νομικών διαδικασιών ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει !!! Επίσης το χειρότερο είναι όταν κάποιες περιόδους έχεις πλήρως τακτοποιήσει τις δόσεις σου σε καλούν να σου υπενθυμήσουν δόση που έρχεται σε μερικές μέρες !!!

Μιλάω γιά τις βρωμιάρες που τηλεφωνούν εκ μέρους της EUROBANK μόνο, διότι παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό έχουν πάψει να με ενοχλούν από άλλες τράπεζες, μάλλον υπό το φόβο των διώξεων και της γενικής κατακραυγής. Συνεχίζει λοιπόν ακάθεκτη η τράπεζα αυτή να προκαλεί και να εκβιάζει διά μέσου των εταιρειών αυτών αλλά και χρησιμοποιώντας το ίδιο της το προσωπικό το οποίο γίνεται νταβαντζής γιά 700 ευρώ το μήνα. (Τόσα τους δίνει ο Λάτσης).

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αν εγώ τους γράφω στ΄αρχίδια μου υπάρχει κόσμος όμως που παίρνει σοβαρά τα απειλητικά αυτά τηλεφωνήματα και έχει φτάσει ακόμη και στη σκέψη της αυτοκτονίας.

Εν τω μεταξύ είχαμε μιά θετική κίνηση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο οποίος προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά και σε υποβολή εγκλήσεων κατά των εισπρακτικών αυτών εταιρειών, με σκοπό την προστασία των πολιτών (καταναλωτών - οφειλετών) από αυτές. Παράλληλα, ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς. Διαβάστε εδώ την είδηση από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η ενέργεια αυτή έρχεται σαν συνέχεια της έρευνας που είχε κάνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή Γιάννης Αδαμόπουλος πριν λίγους μήνες τα στοιχεία της οποίας παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΔΣΑ. Διαβάστε εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής που αφορά 26 εισπρακτικές εταιρείες-νταβατζήδες καθώς και τις επωνυμίες αυτών.

Εύχομαι να πάρει τέλος η δράση αυτών των εταιρειών οι βρωμιάρες αυτές να βρεθούν στο δρόμο και να αναγκαστούν να πηδιούνται γιά πεντέμιση ευρώ.

15 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 2 Αυγούστου 2008 στις 12:02 π.μ.  

εγω οταν βλεπω κληση με αποκρυψη πολυ απλα πιανω τα αρχιδια και λεω απο καποια κολοτραπεζα θα περνουν για να μου πουν οτι επειδη ειμαι καλος πελατης εχη εγκριθη ενα καταναλωτικο δανειο με προνομιακο επιτοκιο 19 τοις εκατο (το προνομιο που βλεπουν δεν ξερω)στην αρχη λογω παιδειας αρνουμε ευγενικα και εαν επιμενουν λογω ιδεολογιας τους στελνω να γαμηθουν μπας και κανουν κατι χρησημο στην μιζερη ζωη τους

Ανώνυμος 2 Αυγούστου 2008 στις 12:11 π.μ.  

και επειδη εκανα λαθος και δεν εγραψα το ονομα μου το παραπανω σχολειο το υπογραφω εγω ο νικολας δουλγερακης ενεργος πολιτης εθελοντης πυροσβεστης και μελος σε διαφορες αλλες μαλακιες και δραστηριοτητες που βαριεμε να τις αναφερω

Stepas 2 Αυγούστου 2008 στις 1:47 μ.μ.  

Πες τα,πες τα.Μας τα έχουν πρήξει πλέον.Ποιά τυχερή θα μπινελικώσω καμιά μέρα δεν ξέρω.Δεν φταίνε οι υπάλληλοι 100% αλλά αν μου τη δώσει κάποια υπάλληλος θα την πληρώσει τη νύφη,δεν γίνεται αλλιώς.

Ανώνυμος 3 Αυγούστου 2008 στις 4:56 μ.μ.  

φιλε stepa δεν τις πηρε κανεις απο το αυτι για να κανουν αυτη την δουλεια δηλαδη να μας σπανε τα αρχιδια μεσημεριατικα παιρνουν και μπονους αναλογως το θρασος των. τους μονους που μπορεις να λυπασε ειναι τους ματατζηδες γιατι αυτη δεν παιρνουν μπονους για να μας δερνουν το κανουν απο εσσωτερικη αναγκη,και επειδη δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο στην κομπλεξικη και μιζερη ζωη των

FeuGatos-Gatos 4 Αυγούστου 2008 στις 3:33 μ.μ.  

Τρελές γυναίκες τι περιμένεις??πληρώνονται για να πηδιου...αι...με συγχωρείται και για την έκφραση...ευτυχώς δεν έχω αφήσει πλέον σταθερό τηλέφωνο στο νέο μου σπίτι και έχω ηρεμήσει..αλλα πράγματι είχα τρελαθεί όσο καιρό είχα τηλέφωνο...γι αυτό σας λέω...save the mobile phone!!

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2008 στις 3:39 μ.μ.  

Αμ εγώ φίλε μου που ΔΕΝ είχα κάρτα απο τη συγκεκριμένη κωλοτράπεζα και με πρήξαν γιατί γράψαν λάθος νούμερο???
Η μαλακία οτι τους είχε δώσει λάθος κινητο και μπλα μπλα ήταν ψωμοτύρι. Ρε ηλίθιοι αφου εγώ βρήκα το φουκαρά ου χρωστάει 54 ευρώ και δεν τα πληρώνει γαιτί δεν τα αναγνωρίζει σαν δικίά του κίνηση, ΕΣΕΙΣ πανιλίθιοι δεν μπορείτε να τον βρείτε?
Το θέμα είναι το μπινελίκι το άκουσε πραγματική υπ/λος του Λάτσηπου αφου είδε οτι δεν την έπαιρνε μια και σταμάτησα οποιδήποτε συνεργασία γι αυτό και μόνο το λόγο, εδέησε να σβήσει το τηλέφωνό μου απο τη μαύρη λίστα.
Τώρα όμως ανοίξαμε καινούρια πόρτα συγγνώμης και να επανέλθουμε στην συνεργασία μας. Με τέτοιε κλώσες ποτέ

Ανώνυμος 18 Αυγούστου 2008 στις 10:58 π.μ.  

Απλα, πληρωστε τα χρεωστουμενα και αν δεν μπορειτε ας το σκεφτοσασταν πριν παρετε δανεικα

Ανώνυμος 31 Αυγούστου 2008 στις 12:05 π.μ.  

είναι τουλάχιστον άθλιο το να βρίζεις τις κοπέλες που σε καλούν λόγω της εργασίας τους.Για εσένα που δεν είσαι συνεπής λοιπόν θα ήθελες να λένε κάτι τέτοιο εκείνες;Σκέψου να ανέβαζε κάποια ένα blog και να έβριζε άτομα σαν και σένα που δεν πληρώνουν αλλά και με ανέδεια τις βρίζουν κιόλας.Προσωπικά την θεωρώ την χειρότερη από τις τράπεζες αλλά το κείμενο σου το θεωρώ 100 φορές πιο προκλητικό

Asshair Stylist 31 Αυγούστου 2008 στις 12:15 μ.μ.  

Ωχ ! Τώρα θα μας βγάζουνε και σε blogs στο διαδίκτυο !!!

Ανώνυμος 13 Μαρτίου 2009 στις 10:40 μ.μ.  

Ρε άχρηστες καλύτερα να βγείτε στο πεζοδρόμιο πιο τίμια δουλειά θα κάνετε. Είστε στην χειρότερη τράπεζα της μπανανίας που έχει κατακλέψει τους πελάτες της και νομίζετε εχετε και κανά σπουδαίο image. Τα @@ τα δυό έχετε ρόμπες. Ακούστε και το κορυφαίο από τηλεγκόμενα της eurobank: Μπορείτε να μας πείτε τι ποσό έχετε στον λογαριασμό σας? χαχα. Ναι, μα φυσικά να σας πω. Ευγενέστατος έχω 3000 bukazoids. Άντε γεια ρε. Παπατζήδες του μοναστηρακίου γίνατε και τραπεζίτες. ΟΥΥΥΥΣΤΤΤ.

Ανώνυμος 31 Μαρτίου 2009 στις 1:52 μ.μ.  

Οι βρωμιάρες θέλουν διαρκώς αλύπητο μπινελίκι, όχι γιατί φταίνε αυτές-αυτές μεροκάματο πάνε να βγάλουν, αλλά για να κυκλοφορήσει ότι όταν γίνεσαι βρωμιάρα της eurobank μόνο μπινελίκια ακούς, ώστε να μην έχει ζήτηση το πόστο αυτό. Αλλιώς αργά ή γρήγορα όλοι θα τραβάμε τις κωλότριχές μας -Νίκος

Ανώνυμος 23 Απριλίου 2010 στις 10:34 μ.μ.  

Η χειροτερη και πιο απανθρωπη τραπεζα με διαφορα απο ολες.Ντροπη στον "ΕΛΛΗΝΑ" ΛΑΤΣΗ που με τον ιδρωτα τον αλλων ελληνων ισοπεδωσε τα παντα , με λεφτα που δεν υπαρχουν λογιστικα .Αλλα με την συνχρονη μηχανικη του χρηματος καταφερε να δημιουργισει και να δανεισει λεφτα που δεν εχει "Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ".

Ανώνυμος 7 Μαΐου 2010 στις 10:20 μ.μ.  

Αδελφια συμφωνω μπουρλοτοο Μαρινα

Ανώνυμος 15 Ιανουαρίου 2015 στις 2:11 π.μ.  

Θάνατος στα καθίκια απατεώνες και κωλομάγαζά τους. Το λιγότερο κλείσιμο η κωλοτράπεζα ...μπουρλότο. Και οι άλλες οι άχρηστες βρήκαν δουλειά να κάνουν!! Τσόλια του κερατά.
Για τον άλλον τον "έξυπνο" παραπάνω "...ας μην παίρναμε δάνεια."
Πήραμε στεγαστικό δάνειο με δεδομένα τότε 1800 μισθό και τώρα ο μισθός μετά την
περικοπή είναι 950 και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις καθώς οι περικοπές γίνανε
για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών (εισφορά αλληλεγγύης). Περιμέναμε να πάρουμε
εφάπαξ 60000 (κρατήσεις 30 ετών) και κάνουν περικοπή 48%. Το 52% που μένει σου
λένε θα πάρεις το μισό τωρα και το άλλο μισό το 2020 Τι σημαίνει ...ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...
και έχεις τα καθίκια να σου τα ζητάνε με θράσος εις διπλούν και την εγκληματική ανοχή των κυβερνώντων που και αυτοι ειναι προς εκτέλεση για εσχάτη προδοσία.
.

Ανώνυμος 15 Ιανουαρίου 2015 στις 2:13 π.μ.  

ρε τζιχαντ που τους χρειάζεται!!!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP