20/7/08

ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

(Ο εμίρης και ο κακομοίρης)

Έχετε προσέξει ότι στα ελληνικά ΜΜΕ, ειδικά στην τηλεόραση, περισσότερο εμφανίζεται ο Νικολά Σαρκοζί παρά ο Πρωθυπουργός (σας) ο Κωστάκης Καραμανλής ;

Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο τελικά ; Η Κάρλα Μπρούνι ; Είναι πιό πιθανό αυτό το ενδεχόμενο από το να μας κυβερνά ο Μπούμπης. Ο οποίος κάθε δυό με τρείς μήνες ξεμυτά από τη Ραφήνα πάει όπου του έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι, πετά κανα-δυό παπαριές περί διαφάνειας στο δημόσιο βίο, περί τομών, αλλαγών και μεταρυθμίσεων που προχωρούν και εμείς δε φταίμε σε τίποτε οι άλλοι τα κάνανε και μετά πάει και την ξαναπέφτει γιά ύπνο.

'Ισως τελικά μιά λύση θα ήταν να παρακαλούσαμε το Νικολά ο οποίος έχει και λίγο ελληνικό αίμα στις φλέβες του να πεταγόνταν Τρίτες και Παρασκευές να μας κυβερνάει λιγουλάκι. Μαζί με την Κάρλα την οποία και δεν έφερε στην επίσκεψη του στη χώρα μας πριν κάτι μέρες υπό τον φόβο μην του την πηδήξει (ου χα χα χα χα χα) ο Καραμανλής ο Μπούμπης ο Μπούλης ο Βουβαλούλης ο Αγελαδούλης.

Όπως παλιά που φέρναμε διαιτητές από το εξωτερικό στο ποδόσφαιρο ή και παλιότερα που φέρναμε και βασιλιάδες να μας κυβερνάνε να μας κάνουνε ανθρώπους.

Νικολά Θεέ, λοιπόν, πάρε την ΠΑΕ (Πουτάνα Ακυβέρνητη Ελλάδα).

1 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 20 Ιουλίου 2008 στις 4:41 μ.μ.  

ΑΛΛΑΝΙΑΡΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΒΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΟΥ. ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP