30/7/08

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;


Ούτε σάτυρα ούτε τίποτε. Ρωτάω ανθρώπινα όπως θα ρωτούσα γιά έναν φίλο. Τι συμβαίνει στον Καραμανλή; Που είναι ; Είναι καλά ; Γιατί δεν μας γράφει ένα γράμμα ή να πάρει ένα τηλέφωνο τουλάχιστον να ξέρουμε ότι είναι καλά.

Ανησυχώ. Έχει μήνες να φανεί. Περιμένω με αγωνία πάνω από την SONY τη BRAVIA μέρες και νύχτες μπας και σκάσει μύτη αλλά τίποτε. Δεν τον ψήφισα αλλά τον πονάω. Έχει περάσει τόσα. Υποκλοπές, Νατάσα Νηπιαγωγείο-Χειρουργείο σε 10 sec, Μακεδονικό, Ζαχόπουλος, PLAYSTATION, PROEVOLUTION SOCCER, FIFA 2008, τούμπα στο 5Χ5, γάμησε τα. Καμία διάθεση γιά σάτυρα και πλάκα. Θέλω να μάθω που βρίσκεται και αν είναι καλά.

Αν τυχόν κρύβεται γιά τον άλφα ή βήτα λόγο ας πάει στο τέταρτο σκουπιδοντενεκέ όπως ερχόμαστε από Αλεξάνδρας, στην Κηφησίας δεξιά όπως πάμε γιά Ψυχικό και να αφήσει μέσα σήμερα στις 19:13 έναν φάκελο που να γράφει ότι είναι καλά και ότι δεν κινδυνεύει. Ας βάλει και μιά πρόσφατη φωτό γιατί έχω ξεχάσει πως είναι η φάτσα του. Μόνο ότι είναι χοντρός θυμάμαι και ότι το σακάκι του στηρίζεται πάνω σε ένα και μόνο κουμπί που και αυτό έτοιμο είναι να εκσφενδονιστεί και να βγάλει κανένα μάτι.

Δεν έχω όρεξη γιά πλάκα. Θέλω απλά να ξέρω που βρίσκεται ο πρωθυπουργός μου και αν είναι καλά. Τίποτε άλλο αυτό μόνο, καλά να είναι και ποτέ μη σώσει και κυβερνήσει.

Κώστα αγόρι μου αν με διαβάζεις δώσε ένα σημάδι ότι υπάρχεις, είσαι ζωντανός και είσαι καλά. Ανησυχώ. Το πουλόβερ σου το φοράς ;

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 30 Ιουλίου 2008 στις 4:00 μ.μ.  

Η ανεπίκαιρη σάτυρα είναι σαν ξεθυμασμένη κοκακόλα.

Asshair Stylist 30 Ιουλίου 2008 στις 6:00 μ.μ.  

Και η σατυρική κοκακόλα είναι σαν ξεθυμασμένο ανεπίκαιρο.

FeuGatos-Gatos 4 Αυγούστου 2008 στις 3:24 μ.μ.  

Πράγματι σαν αναγνώστης και γώ ύστερα απ' αυτό το αρθρό θυμήθηκα πώς έχουμε πρωθυπουργό...σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου που θυμήθηκα αυτό το σπουδαίο λόγο για τον οποίο πρέπει να χαίρομαι και να πιστεύω πως τελικά αυτή η χώρα έχει καποιούς να την θυμούνται αλλά όχι να τους θυμούνται!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP