13/7/08

ΡΟΚ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

ΡΟΚ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ. Έγραφε η φάσα στο κάτω μέρος της οθόνης στην σημερινή πρωινή εκπομπή του ALPHA.


Σκέφτηκα να ειδοποιήσω την αστυνομία. Ακουγόνταν σαν να είχαν εισβάλει στο στούντιο και οι άνθρωποι εκεί να κινδύνευαν από τους ροκ έφηβους. Παρατήρησα όμως καλύτερα και είδα ότι απλά ήταν ένα νεανικό γκρούπ που έπαιζε μουσική. Όταν δε μετά έπαιξε το επόμενο θέμα που ήταν ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ σιγουρεύτηκα εκατό τις εκατό ότι δεν υπήρχε κίνδυνος και πέρασα σε κάποιες δεύτερες σκέψεις.

Ότι ο ροκ έφηβος είναι ένα αξιοπερίεργο ζωικό είδος, κάτι σαν την "μάνα ρέιβερ" ή τους πύθωνες που συχνά πυκνά βλέπουμε σε πρωινές εκπομπές και θαυμάζουμε. Ίσως είναι και σπάνιο πλέον είδος μετά την επικράτηση των έμο των τρέντηδων και των κάγκουρων. Σκέφτηκα επίσης τι σκατά ροκ έφηβος είσαι όταν σε παρουσιάζουν σαν τις αρκούδες που φοράνε φουστάνια και τους βαράνε στα πανηγύρια οι τσιγγάνοι το ντέφι και ο κόσμος κάνει χάζι και σπάει πλάκα.

Ένας γνήσιος ροκ έφηβος θα είχε αποχωρήσει από το στούντιο αφού πρώτα θα τα είχε κάνει όλα λαμπόγυαλο. Ροκ έφηβοι λοιπόν στο στούντιο, τώρα και στα Τρίκαλα. Τσόντα ανάμεσα σε έλληνες σαμουράι και μακιγιάζ γιά την παραλία. Άλλοθι ποιότητας και δόλωμα γιά το νεανικό κοινό της AGB. Ροκ έφηβος γιά να περνά η ώρα να γεμίσει η εκπομπή και να του πετάει πεντάευρα ο τηλεθεατής ο εθισμένος στα κωλομέρια της Κάρλα Μπρούνι και τους υποψήφιους δολοφόνους του Σεργιανόπουλου.

Κράτα το σόου μαιμού που τραγουδάγανε και οι ΤΡΥΠΕΣ. Ροκ έφηβε τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP