10/7/08

ΤΕΛΟΣ


Η Εύη Τσέκου έγινε γενική γραμματέας στο Υπουργείο Πολιτισμού στη θέση του Ζαχόπουλου.

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έφυγε γιά το Μεξικό, κάποιοι είπαν ότι τον είδαν στο Πουέρτο Βαλάρτα να πουλάει αποξηραμένες τορτίγιας.

Ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος άφησε τη δικηγορία και έγραψε το βιβλίο Ο ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΔΕΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. Έγινε μπέστ σέλερ και πάει τώρα γιά την 25η έκδοση.

Η Όλγα Τρέμη αγόρασε τα δικαιώματα του DVD από την Τσέκου τον Ζαχόπουλο και τον Καραμανλή και το έβγαλε στο εμπόριο όπου σαρώνει σε ενοικιάσεις και πωλήσεις. Έστησε δε και εταιρεία παραγωγής ελληνικού πορνό την SKYPSE PRODUCTIONS με βασικό πρωταγωνιστή το Δημήτρη Καμπουράκη και ανέστησε τον πεθαμένο ερωτικό κινηματογράφο.

Ο Θέμος Αναστασιάδης κόλλησε αυτοκτονικό ιδεασμό από τον Νικολουτσόπουλο και αυτοκτόνησε. Δεν είχε προλάβει ακόμη να κυκλοφορορήσει το βιβλίο. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα πέντε δίς.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έπεσε θύμα βιασμού από τον Στέφανο Κορκολή ο οποίος βιντεοσκόπησε την πράξη και την έδωσε στον Πρετεντέρη που την έπαιξε στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Οι δικηγόροι Μπαλέρμπας και Κουτελίδας αποφυλακίστηκαν με βούλευμα άφησαν τα έδρανα και έφτιαξαν μαζί με τον Κόρκο και τον Μπίρλα θεατρική ομάδα. Παίζουν θεατρικά μονόπρακτα σε αντεργκράουντ θεατρικές σκηνές.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καταζητείται από την INTERPOL.

Ο Κώστας Καραμανλής ακόμη είναι πρωθυπουργός γαμώ την πουτάνα μου γαμώ.

1 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 2 Αυγούστου 2008 στις 12:30 π.μ.  

και οσο θα σφιγγη το ζωναρι κι αλλο θα εξακολουθης να γαμας την πουτανα σου

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP