19/6/08

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ EURO 2008 Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


- Έπαιξε πολύ καλά δυνατά και με πάθος αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται λίγο πριν ο θάνατο. Και ότι μπορούσαν να μετακινούνται είναι ένα θαύμα της σύγχρονης φυσιοθεραπευτικής.

- Επιθετικά στάθηκε άριστα καθώς μπόρεσε και πέτυχε ένα γκόλ, ενώ και αμυντικά δεν τα πήγε άσχημα αφού δέχθηκε μόνο ένα και κάτι ψιλά γκόλ ανά παιχνίδι

- Έφθασε πολύ κοντά στη πρόκριση μιάς και αν νικούσε την Ισπανία και πιανόντουσαν ντοπέ όλοι οι παίχτες της Ρωσσίας και της Σουηδίας θα είμασταν τώρα πρώτοι.

- Το σύστημα του Όττο Ρεχάγκελ απέδωσε πολύ καλά, απλά δεν είχε προβλεφθεί σε αυτό η επίτευξη τέρματος από παράλλειψη.

- Έριξαν στάχτη στα μάτια, στους αντιπάλους μας στο παγκόσμιο του 2010, που θα μας παίξουν με τα δεύτερα σαν το Σαν Μαρίνο.

- Απέδειξαν ότι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα η ζωή δεν σταματά μιάς και μπόρεσαν να συνεχίζουν τη βόλτα τους στις ομορφιές της Αυστρίας και της Ελβετίας και ταυτόχρονα να παίζουν.

- Έδειξαν πόσο αγαπούν τον προπονητή τους αφού έμαθαν γιά χάρη του Γερμανικά και τα μιλάνε καλύτερα και από τον Χέλμουτ Κόλ.

- Χιλιάδες ηλικιωμένοι σε όλο τον κόσμο πήραν θάρρος αφού κατάλαβαν ότι το Αλτσχάιμερ δεν σταματά τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Σας περιμένω όλους λοιπόν στην Ομόνοια στο συντριβάνι να πανηγυρίσουμε το γκόλ του Χαριστέα ...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP