22/3/09

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Εγώ ξέρω ότι τα σκουπίδια τα βάζουμε σε μιά σακούλα και τα σουτάρουμε στο σκουπιδοτενεκέ να πάνε γιά τη χωματερή και μετά στο πυρ το εξώτερο. Τώρα πως ανεχόμαστε αυτά τα πολιτικά σκουπίδια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ) να τα έχουμε τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι μας και να μας βρωμίζουν τη ζωή, μόνο η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να εξηγήσει. Εκτός αν είναι στημένες οι εκλογές και τα γκάλοπ ... Γιά να το ψάξουμε και προς αυτή την κατεύθυνση το φαινόμενο, διότι δεν μπορεί να ακούς στο δρόμο, στη δουλειά, στα ψώνια, στη λαχαναγορά τους εννιά στους δέκα να βρίζουν και να υπόσχονται να μην ξαναψηφίσουν τα λαμόγια και στα γκάλοπ και τις εκλογές να παίρνουν τέτοια ποσοστά. Δεν μπορεί ...

Εν τω μεταξύ ο ΣΚΑΙ έχει βαλθεί να μετρήσει κατά πόσο μαλάκας είναι ο ελληνικός λαός. Διατυμπανίζει ότι η χώρα μας είναι πρώτη στον κόσμο σε συμμετοχή σε αυτή την απίστευτη ηλιθιότητα του να σβήσουμε τα φώτα μας γιά μιά ώρα στις 28 Μαρτίου και να κλάσουμε μιά μάντρα αρχίδια σε αυτούς που έχουν γαμήσει το περιβάλλον. Άντε και τα σβήσαμε, ε και τι έγινε ??? Εγώ λέω να ξυπνήσουμε να σοβαρευτούμε και να πάψουμε να τρέχουμε σαν τα πρόβατα σε κάθε κάλεσμα των όποιων έξυπνων που απλά θέλουν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Που μου έγινε ο ΣΚΑΙ έτσι ξαφνικά ευαίσθητος και επαναστάτης. Ρε ουστ απο δω που θα μου πει εμένα ο κάθε παπάρας Πορτοσάλτες (γειά σου δάσκαλε) πως θα αντιδράσω. Μην τσιμπάτε. (κλικ εδώ)

Είναι θλιβερή η εικόνα του Καραμανλή ο οποίος σέρνεται στις ευρωπαικές συνδιασκέψεις και τριγυρνά σαν την άδικη κατάρα, φτυσμένος από όλους τους ηγέτες λες και είναι αόρατος. Η χώρα αυτή την ώρα χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να πει σε αυτούς που μας τραβάνε τα αυτιά και ζητάνε σκληρότερα μέτρα, να πάνε να γαμηθούνε. Υπερηφάνεια ρε. Ψηλά το κεφάλι ρε κακομοίρη.

Σκληρά μέτρα λοιπόν ζητάνε οι γραφειοκράτες των Βρυξελών γιά την αντιμετώπιση της κρίσης, ζητάνε δηλαδή να χτυπηθεί η κρίση με τα αίτια που την προκαλούν !!! Η ομοιοπαθητική στην πράξη. Σε μιά παγκόσμια οικονομία που έχει στερέψει από ρευστό ζητάνε να στερέψει ακόμη περισσότερο !!! Ή οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι τους γίνεται ή απλά έχουμε να κάνουμε με μιά τεχνητή κρίση που απλά σκοπό έχει να φέρει τα εργασιακά δικαιώματα 100 χρόνια και βάλε πίσω. Και η κότα ο Καραμανλής σκύβει το κεφάλι και λέει ναι σε όλα. Ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ούτε μιά ώρα στη ζωή του.

Όλα αυτά τα αστεία μέτρα περί κουκούλας και περιύβρισης αρχής σκοπό έχουν να προλάβουν κοινωνικές εξεγέρσεις που έρχονται. Με την εξέγερση του Δεκέμβρη έκλασαν μαλλί όχι μόνο εδώ αλλά και στην ευρώπη και έβαλαν άγριο κωλόχερο οι "εταίροι" στον Καραμανλή να μαζέψει την κατάσταση. Τα μέτρα αυτά (και άλλα που έρχονται) τα έχει υποσχεθεί ο οσφυοκάμπτης πρωθυπουργός μας στα περιθώρια των συνόδων όταν τον στρίμωξαν στη γωνία και τον έκαναν νταντά που άφησε λάσκα τα "κωλόπαιδα" και πήρε φωτιά η χώρα με κίνδυνο να απλωθεί και στις δικές τους αυλές.

Έχουν λοιπόν αφήσει λάσκα το έγκλημα να δρα ανενόχλητο και με πρόσχημα την άνοδο της εγκληματικότητας, εκμεταλευόμενοι επιπλέον και τον δικαιολογημένο φόβο των ελλήνων μπροστά σε αυτό το μεξικανικό σκηνικό, θα πάρουν μέτρα που το μόνο που θα στοχεύουν θα είναι ο περιορισμός της λαικής οργής. Σταρχίδια τους η εγκληματικότητα, αυτούς τους φυλάνε διμοιρίες ολόκληρες.

Θα μας προστατεύσουν λοιπόν από τους κουκουλοφόρους, ενώ οι άλλοι οι ακάλυπτοι θα συνεχίσουν να μας γαμάνε τη ζωή: Πολιτικοί, δημόσιοι λειτουργοί, τραπεζίτες, βιομήχανοι, μεγαλοδημοσιογράφοι, και δε συμμαζεύεται.

Πολιτικά σκουπίδια ...

5 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 22 Μαρτίου 2009 στις 7:55 μ.μ.  

Λοιπόν μάγγες την είδα ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ...
Μόλις περάσουν τον νόμο για τις κουκούλες θα κάνουμε μιά οργάνωση (γνήσια με πρωτοδικεία κλπ.π.χ.παραθρησκευτική κάπως για να έχει και πλάκα με τους παπάδες )οπου θα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να φοράμε κουκούλες λόγω θρησκείας χα χα χα ..να δείς την Ομόνοια γεμάτη κουκούλες ....

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 στις 1:53 π.μ.  

καλός ο μηδενισμός, αλλά η πολιτική ορίζει τις ζωές μας. Κάποιον πρέπει να εμπιστευθούμε...

Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2009 στις 10:36 π.μ.  

NAI TON KΩΣΤΑΚΗ////

tiktos 27 Μαρτίου 2009 στις 11:38 π.μ.  

Μήπως είμαστε ΚΡΥΦΟ.......ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ? Τέτοιο γαμήσι τόσα χρόνια δεν έχει μείνει ΚΩΛΟΤΡΙΧΑ στη θέση της.Πολύ καλό το ΚΛΙΚ ΕΔΩ.Συμφωνώ απόλυτα.

Κατερίνα Κασκαντίρη 1 Μαΐου 2014 στις 6:33 π.μ.  

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP