12/2/09

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΓΑ : ΚΩΛΟΤΡΙΧΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

Ο Παντελής πάσχει από παντελή έλλειψη κωλότριχας στον κώλο του. (Στις αμασχάλες έχει κωλότριχα κανονικά). Έλαβα εχτές ένα δραματικό email στο οποίο μου εξιστορούσε το δράμα του. Δεν έχει καθόλου τρίχες στην κωλάθρα του με αποτέλεσμα να γλυστράει από τη λεκάνη του WC την ώρα που χέζει μιάς και δεν υπάρχουν τρίχες να κρατήσουν κόντρα.

Επίσης του πέφτει το σώβρακο μαζί με τα παντελόνια και έχει γίνει πολλές φορές δημοσίως ρεζίλι των σκυλιών. Ο άτριχος και γλυστερός κώλος έχει γίνει ο εφιάλτης του Παντελή. Έκλαψα χτες σαν διάβασα το θλιβερό του email. Αποφάσησα λοιπόν να τον βοηθήσω οργανώνοντας μιά κωλοτριχοφύτευση.

Έτσι με στόχο την προστασία από τα γλυστρίματα και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της κωλάρας του Παντελή, οι ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Κώλου Παντελή και οι δήμοι Γλυφάδας όπου διαμένει ο κακομοίρης ο Παντελής και Βούλας όπου θα μετακομίσει σε μιά βδομάδα, διοργανώνουν μεγάλη κωλοτριχοφύτευση την Κυριακή, στις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο Παμακάριστος.

Καλείστε όλοι οι αναγνώστες του blog να συμμετέχετε υποχρεωτικά, φέρτε ο καθένας από τέσσερεις-πέντε κωλότριχες, τσάπες, τσουγκράνες και κλαδευτήρια, θα παρθούν απουσίες να μη λείψει κανείς. Έχει πέσει σύρμα στην πιάτσα και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 1100 φορείς, μεταξύ των οποίων:

Το Σωματείο Θυμάτων Κωλοτριχόπτωσης Ελλάδος, Σύλλογοι Εργαζομένων στα Αττικά Μπουρδέλα, ο 8ος Πυροσβεστικός Κρουνός Αθηνών, εργαζόμενοι στην ΕΥΠ, Σύλλογοι Μεταναστών από όλη την Αττική και ένας Κινέζος, ο Σύλλογος Ελλήνων Τραβεστί, η ομάδα αντιμετώπισης αφύσικων σκατών, η αντιπροσωπεία των κατοίκων για το πάρκο Κύπρου και Πατησίων με επικεφαλής τον Νικήτα Κακλαμάνη και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος "Του Θεού Το Χόρτο".

Σημεία συνάντησης είναι: το παλιό ρολόι του μικρού σταθμού, το κωλόμπαρο Έξαψη και η διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Συγγρού.

Σύνθημα μας : ΣΚΑΙ από ζήλια.

8 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:26 μ.μ.  

AMA EINAI KAI O KYR BASILIS APO THN PATRA ,E TOTE NA ER8OYME.

Unknown 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:28 μ.μ.  

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:51 μ.μ.  

][ Θα είμαστε όλοι εκεί!...με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς. ][

Asshair Stylist 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:21 μ.μ.  

Κυρ Βασίλης : Θεός !!!

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 6:38 μ.μ.  

βάζω τη φρέζα!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:56 μ.μ.  

Τσουτσουνότριχες κάνουν;

korinoskilo 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 9:11 μ.μ.  

δηλ μαζευομαστε 10.000.000 ελληνες? :Ρ

tsaousa 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:04 π.μ.  

Εγώ έχω φυλάξει τις δικές μου από τότε που έκανα εγχείρηση αλλαγής φύλου και θα τις φέρω σε σακουλάκι. Θα΄ναι καμιά 500ριά. Αν είναι να δώσουμε κι αλλού μη παν χαμένες.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP