21/2/09

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ !!!

Ρε, γιά σκεφτείτε από που ξεκινήσαμε και που καταλήξαμε. Τι θα χάσουμε δηλαδή ? Τα σπίτια μας ? Τα αυτοκίνητα μας ? Τις τηλεοράσεις τις επίπεδες ? Και τι έγινε στα παπάρια μας ! Θα πεινάσουμε ? Όχι, το καλό μας κράτος ένα πιάτο φαί θα μας το δίνει.

Άσε που με τα συσσίτια θα έρθουμε όλοι μας ο ένας πιό κοντά στον άλλο. Θα γνωρίσουμε τους γείτονες μας και θα περνάει και η ώρα χωρίς τη γαμημένη τηλεόραση, συζητώντας και λέγοντας ο καθένας τον πόνο του.

Μιά χαρά ρε θα την βγάζουμε, ούτε δουλειά ούτε άγχος, φαί τζάμπα, ευκαιρία γιά εκείνο το γαμημένο το ελληνικό κράτος που λέγαμε να εκπληρώσει γιά μιά έστω φορά την υποχρέωση που έχει απέναντι μας.

Στα παπάρια μας σας λέω ...

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

molemou 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 π.μ.  

RE LES NA GINI ETSI ?TI KALA 8A PERNAME; 8A DOULEUOUNE OI POLITIKOI GIA MAS;GIA TOUS POLITIKOUS POIOI 8A DOULEUOUNE OMOS?KALHMERA MHTSO

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:30 π.μ.  

[ Ρε! τι μαλάκες είναι αυτοί; Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια κάθε μέρα με την δήθεν οικονομική κρίση.
Έτσι κι΄ αλλιώς ποτέ δεν είχα τα φράγκα γιά αυτοκίνητα, τρελές αγορές, ταξίδια κλπ.
Τι; δεν άκουσα; Τώρα ακουμπάει πολύ κόσμο η κατάσταση; Στ΄ αρχίδια μου!
Πότε είχαμε οικονομική ευμάρεια και την χάσαμε; Πότε; Ποτέ!
Με γράφετε στον πούτσο σας τόσα χρόνια και πρέπει τώρα εγώ να στεναχωρεθώ; τα προμηνύματα από όλο τον κόσμο μωρή μαλάκο Ευρώπη, τις προηγούμενες δεκαετίες, δεν τα έβλεπες; τώρα σε έπιασαν οι ευαισθησίες και μαζί με αυτά και οι δήθεν οικολογική συνείδηση; Ασυνείδητη!
Ευρώπη ε; NA!
Οικονομική κρίση επιληψίας να σας πιάσει και να μην σας αφήσει. Και ο κόσμος δεν μπορεί, λέει, να ψωνίσει και έχει μειωθεί η αγοραστική του δύναμη. Σοβαρά; έλα ρε; μη μου το λες; σπαράζει η καρδιά μου, γαμότο.
Βρε σάλτα και γαμήσου καταναλωτικό γουρούνι που μυξοκλαις μπροστά στις κάμερες στην Ερμού επαιδή δεν μπορείς να βιάσεις τις βιτρίνες.
Τα λαμόγια, τα μεγαλοστελέχοι και κάτι τέτοια σκατά να φοβούνται γιά την κρίση που τους μαστίζει. Να έχουν το νου τους να μην κλείσουν τα μπουρδέλα που έχουν γιατί δεν είναι εύκολο να ξαναβρούν δουλειά με τέτοιους ταπεινούς μισθούς. Εμείς οι υπόλοιποι κάπου θα τα κουτσοβολέψουμε. Έτσι κι΄ αλλιώς την βγάζουμε Σπαρτιάτικα πολλάάά χρόνια τώρα. Άλλη μία απόδειξη της ιστορικής συνέχειας της φυλής.
Μήτσο τ΄άχω πάρει κανονικά στο κρανίο, άντε γαμήσου και συ! (πλάκα κάνω)
Λοιπόν, μαλάκες των δελτίων ειδήσεων σας λεώ ότι αν συνεχιστεί αυτό το βιολί με τις αισχρότητές σας και τις οικονομικές παπαροαναλύσεις σας θα φάτε φατούρο. Μου παίρνεται και το δήθεν περισπούδαστο ύφος του προβληματισμένου γιά την κατάσταση στον τόπο. Βρε άντε και κάντε τούμπες και μετά άντε και γαμηθήτε τσογλαναράδες, ψεύτες, υποκριτές.
- Ήθελα να χαβαλεδιάσω αλλά θα καταγγείλω -
Κατ΄ αρχήν εσύ βρε παπάρα με το κουστούμι και φόντο το "κρίση 2009" που μου πρήζεις το πούτσο κάθε βράδυ θέλω να σε πληροφορήσω ότι δεν είμαι απόφοιτος οικονομικής σχολής, το ξέρεις;
Δεν καταλαβαίνω "Χριστό" από τα spread, τα σπρίντ και όλες αυτές τις οικονομικίστικες αηδίες σου. Το κάνεις γιά να φανείς σπουδαίος; ή γιά να χάσουμε εντελώς τον μπούλσουλα; ε; μίλα ρε αρχίδι!
Μάντεψε. Όποιον ρώτησα μου είπε το ίδιο. Τι πρωτότυπο, κανείς δεν σε καταλαβαίνει ρε παπάρα. Είναι που κατά τα άλλα ενημερώνεται μέχρι και τον τελευταίο χωρικό σε αυτή την χώρα. Σκατά στο κουστούμι σου.
Εύχομαι να σε πιάσει κρίση live στο στούντιο και να τα κακαρώσεις, ηλίθιε.
Τι; δεν κάνω γόνιμη κριτική; και ποιός νομίζω ότι είμαι; και αυτές οι συμπεριφορές στρέφονται εναντίον των Δημοκρατικών θεσμών;
Είστε οι πρωτοι που βίασαν την Δημοκρατία - πω πω τι λέω, έχω ξεφύγει - εσείς, τα βρωμοκάναλά σας και η "δημοσιογραφική" δεοντολογία σας.
Μας έχεται στην πίπα - οι πολιτικοί - εδώ και 20 χρόνια. Μας βάζατε και κάτι 3ετή, 5 ετή προγράμματα γιά να μας παραμυθιάζεται και ξαφνικά αντί να Ζητήσεται ένα συγνώμη μας λέτε ότι τώρα θέλετε και κώλο! γιατί;
Γιά να μας φύγουν οι κωλότριχες;
Και παίρνετε δραστικά μέτρα, λεει, γιά την έξοδο από την οικονομική κρίση! Ναι; και εγώ παίρνω δραστικά μέτρα γιά την έξοδο από την τρέλα σας. Σας σβήνω από την μνήμη της τηλεόρασης και προσεχώς από την μνήμη μου!
Και - άσχετο - να σταματήσουν κάτι εγκάθετοι να νομίζουν ότι όταν τα χώνεις στο δίκτυο ξεσπάς στο πληκτρολόγιο και ησυχάζεις. Ίσα-ίσα το αντίθετο, όταν τα γράφεις δεν ξεχνάς και τα συντηρείς. Θέλει πολύ ανάλυση γιά να γίνει κατανοητό;

Προπαθώ να μην σχολιάζω άλλους αλλά...ρε φίλε από πάνω, τι να πω;...ουγκ; μα τελείως ουγκ;
Εντελώς εκτός θέματος μας πετάς την διεύθυνσή σου, ok! να μπούμε.
Και μπαίνουμε και βλέπουμε, τι;
Ότι Εβραιομασόνοι πολιτικοί και στρατηγοί ξεγυμνώνουν τα σύνορα μας; Σοβαρά;;; ποιός το λεει αυτό;
Οι - παρακαλώ κρατηθείτε - ομάδα Ελληνικής αποκαταστάσεως!!!
Και πότε τα λεέι αυτά; το 2003!! με κατεπείγον σήμα. Βρε άι...
Α! και επί τη ευκαιρία ρε πατριώτη. Γιατί βρίζετε τους αριστερούς, εξοκοινοβουλευτικούς, αναρχικούς και λοιπούς συγγενείς γιά εθνοπροδότική στάση, εφ΄ όσον οι πρώτοι διδάξαντες είναι οι δεξιόστροφοι λαμπτήρες;
Κοιτάξτε να καθαρίσετε την σαπίλα σας με κανένα δυνατό απορρυπαντικό και μετά τα λέμε.
Α! καλά, έχει και επιστολή προς τους έντιμους αξιωματικούς της ΕΥΠ!!!...μπόνγκ!...έχει πολύ ψωμί, σου΄ ρχομαι! ]

Argy 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:29 μ.μ.  

ti egrapse o allos re??Poooo

pantws krisi kai tarxidia mou kouniounte!!!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP