19/2/09

ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΣ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ?

Το καθημερινό, σχεδόν, πρόβλημα του blogger είναι παρόμοιο με αυτό της νοικοκυράς : Τι σκατά να γράψω και πάλι σήμερα ? Όπως αυτή σπαζοκεφαλιάζει γιά το τι θα μαγειρέψει. Μεγάλο και άλυτο πρόβλημα, ίσως μέσα από αυτή την ανάγκη να γεννηθούν εταιρείες οι οποίες, σαν τα Gilli Diet, να αναλαμβάνουν να σου γράφουν την καθημερινή σου παπαριά, με το αζημίωτο φυσικά και συ απλά να κααααααααααάθεσαι ! Θα γίνει πιστεύω μελλοντικά και αυτό, σας δίνω ιδέα γιά τρελές κονόμες.

Εν τω μεταξύ εχτές πάλι τον ήπιαμε στας ευρώπας, γιά τον γαύρο μιλάω, άλλη μιά ξεφτίλα έρχεται να προστεθεί στις μύριες όσες και όσοι δεν είναι κολλημένοι βλέπουν πολύ καλά τον υπεύθυνο γιά την κατάντια : Προπονητές έχουν αλλάξει, παίχτες έχουν αλλάξει, γυμναστές-φυσιοθεραπευτές έχουν αλλάξει, ποιός τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει και παραμένει εκεί στη θέση του και ακόμη δεν τον έχουνε πάρει με τα γιαούρτια και τους κορνέδες ??? Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια ?

Πριν λίγους μήνες, κυβερνητικοί παράγοντες και ο πρωθυπουργός διαβεβαίωναν ότι την Ελλάδα δεν την αγγίζει η κρίση και ότι η οικονομία μας αντέχει. Τώρα, σήμερα, τρέχουν και δεν φτάνουν να ετοιμάσουν σχέδια εξόδου και αντιμετώπισης της κρίσης, ενώ οι ευρωνταβαντζήδες πιέζουν και απειλούν με κυρώσεις. Με λίγα λόγια πάλι με τη μούρη στο χώμα θα την βγάλουμε και φέτος και του χρόνου, ενώ φως στο τούνελ θα δούμε του αγίου πούτσου ανήμερα. Θυμάμαι κι εκείνον τον Παπαδόπουλο να μας παραμυθιάζει : "με το ευρώ καλύτερα" και φουντώνω.

Και μπορεί στην ευρώπη ο θρύλος να μας κέρασε πάλι πίκρα, όμως ας είναι καλά ο Σάκης που με την, γιά άλλη μιά φορά, υπερήφανη νίκη του εχτές το βράδυ, έφερε λίγο χαμόγελο στα χείλη μας. Αυτός και η Πετρούλα είναι οι μοναδικές μας χαρές τον τελευταίο καιρό. Να είναι καλά τα παιδιά.

Καταγγέλω από αυτό εδώ το βήμα αυτές τις παλιοκαριόλες τους βενζίνάδες που άρχισαν ξανά να μου ροκανίζουν το μισθό. Η αμόλυβδη και πάλι στο ένα ευρώ (και βάλε) ενώ η τιμή του βαρελιού έχει πιάσει πάτο ! Άσε που τα κωλάρχιδα κλέβουν και η μισή βενζίνη που σου βάζουν είναι αέρας κοπανιστός. Εντάξει η αγορά είναι ελεύθερη και μπορούν να πουλάνε όσο γουστάρουν. Αν υπήρχαν όμως σοβαρά υπουργεία και υπουργοί θα έλεγαν, έτσι είστε ρε μουνόπανα, από εδώ και στο εξής θα σας γαμήσουμε στους ελέγχους, ποσοτικούς, χημικούς, φορολογικούς, αγορανομικούς, ασφαλείας και δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ανάσα μέχρι να πέσει το λίτρο στα 50 λεπτά. Αλλά σταρχίδια τους έτσι κι αλλιώς οι βενζίνες στις λίμουζίνες τους είναι πληρωμένες από τους μαλάκες. Εμάς δηλαδή.

Αφιερώνω το ποστ αυτό εδώ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

4 ΜΙΛΗΣΑΝ:

alterego 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 μ.μ.  

Πως να διαφωνησει κανεις μαζι σου; Αντε περαστικα μας

giorgis 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:56 μ.μ.  

Τα λαμόγια και οι κερδοσκόποι οργιάζουν σε κάθε τομέα της αγοράς. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά και στα καύσιμα.

Giannis Ianossss 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 μ.μ.  

Επίσης να πλακώσουμε και τις ευρωπαϊκές ομάδες σε ανάλογους ελέγχους για να ρίχνουν λιγότερα στο θρύλο.

Admin 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 4:53 μ.μ.  

Exei dei tis ekdoseis "to kolo"???? http://www.myspace.com/kolobooks

ola auta:
-->Katagrafh ths mh zwhs
-->To Vivlio Tou Kwlou
-->A Fairy Tale
-->Ta 101 Provata Tou Kwlobara
-->To Kolo Teyxos 1
-->O Drakos: H mania tou Lykanthrwpou
-->To kolo Teyxos 2

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP