31/1/09

ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ...

Ακούστε πως έχει το παρασκήνιο με τον ρεπόρτερ της Σφήνας στα Ίμια : Πριν κάτι μήνες όταν η εφημερίδα είχε ξεκινήσει να βάζει κάτι προσφορές, ο ρεπόρτερ Γιώργος Χριστοδούλου έριξε την ιδέα να βάλουνε κάτι σπόρους γιά φύτεμα ! Συγκεκριμένα βάλανε σπόρους γιά καρότα ! Ο Καρατζαφέρης του είπε ότι άμα δεν πουλήσει η εφημερίδα να πάει να τους φυτέψει στα Ίμια. Ο ρεπόρτερ δέχτηκε το στοίχημα, η εφημερίδα όμως δεν πούλησε με τους σπόρους έτσι πήρε όλο το στοκ και ξεκίνησε, και καλά, γιά τα Ίμια μαζί με ένα ποτιστήρι και ένα φτυάρι. Στο δρόμο γιά το λιμάνι λέει "δε γαμιέσαι ρε Καρατζαφέρη που θα σου πάω στα Ίμια" έτσι πήγε μέχρι το Πέραμα και πέρασε απέναντι στα Παλούκια στη Σαλαμίνα, βρήκε κάτι βράχια και έβγαλε τις γνωστές φωτογραφίες. Πέταξε και τους σπόρους στο δρόμο, έχει γεμίσει όλη Σαλαμίνα καρότα και σε λίγο αναμένεται να κάνουνε εκεί απόβαση κάτι πεινάλες λαγοί. Έτσι έχει η ιστορία, ότι άλλο σας πούνε μην το χάψετε ...

Είναι δυνατόν μιά ολόκληρη χώρα να ασχολείται με μιά Πετρούλα που λέει τον καιρό στο STAR ? Είμαστε σοβαροί σαν έθνος, σαν πολίτες ? Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ ? Το γκομενάκι τη ναυαγοσώστρια στο MEGA στο τηλεπαιχνίδι Μιά Τρύπα Στο Νερό το έχετε δει ?

Βγήκε κι εκείνος ο τουρκαλάς ο ηθοποιός και είπε αυτά που είπε και εμείς εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε περισσότερο από τους Κύπριους. Εκεί τους καίει να βγάλουνε νικητή στο X-Factor και έχουνε ξεκωλιαστεί στα τηλεφωνήματα, δεν προλαβαίνουνε.

"Χωρίς Καραμανλή θα συρρικνωθούμε" είπε ο Ρουσόπουλος στην Real News. Μα κάνει τώρα ο Αχιλλέας γιά αρχηγός ?

Προτείνω οι αγρότες να αφήσουν τον παρωχημένο, πλέον, τρόπο αγώνα των μπλόκων και να ξεκινήσουν απαγωγές. Βάση των χρημάτων που πήραν οι απαγωγείς του Παναγόπουλου και του φημολογόμενου βάρους τους, το σύνθημα "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά" θα ξαναγίνει πάλι επίκαιρο.

Ποιός πλάσαρε τη φούντα στον αδερφό του Ομπάμα ? Δείτε τη φωτογραφία του ποστ και θα καταλάβετε.

Και ένα ανέκδοτο by Κωλότριχες : Ξέρετε με τι εταιρεία ταξίδευσε ο ρεπόρτερ της Σφήνας γιά τα Ίμια ? Με Caratza Ferries.

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:01 μ.μ.  

Επιτέλους, σταματήστε να ασχολείστε με το καλό καιρό της Πετρούλας, των σταγονιδίων του Καρατζαφέρη και των λοιπών μαποειδών!
Ειναι νομίζω ώρα, διότι πολύ αργήσαμε, να ασχολοηθούμε και με το πολύ κακό καιρό, του Αναπληρωτέως Πάκη....

Asshair Stylist 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 7:06 μ.μ.  

Μα καλέ μου φίλε αυτό είπα κι εγώ. Δεν μπορεί ένα τόσο αξιόλογο γκομενάκι σαν κι αυτό του MEGA στο ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ να περνά απαρατήρητο.

Ο Πάκης τωρα ποιός είναι ???

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:34 μ.μ.  

Ε! όχι και να μην γνωρίζεις τον Πάκη!!!!! Το πολιτικό προϊστάμενο του Μαρκόγιιιανννη!!!!!!
Το Παυλόπουλο ντε.....

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP