21/12/08

ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΔΕΝΤΡΟ : ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ

Στολίζαμε το δέντρο σήμερα, γιά τα παιδιά μωρέ, να τα βάλουμε στο πνεύμα των εορτών μην τυχόν αύριο μεθαύριο που θα πάνε σχολείο παρουσιάσουν καμιά αντικοινωνική συμπεριφορά σαν τον πατέρα τους που ακούει τη λέξη "γιορτές" και βγάζει καντήλες.

Στολίζαμε που λέτε, αυτά κοιτάγανε ανέκφραστα, βάλαμε μπάλες κάτι μοδάτες από σύρμα, αυτά εκεί ανέκφραστα, βάλαμε ένα χιονάνθρωπο που κουδούναγε, τίποτε αυτά εκεί ανέκφραστα, βάλαμε στην κορυφή ένα αγγελάκι με μαντολίνο, τίποτε καμιά αντίδραση, βάλαμε και ψεύτικο χιόνι, στα τέτοια τους, βάλαμε και έναν Άη Βασίλη της κοκακόλας τον μαιμού, κοιτούσαν σαν να βλέπανε ούφο, βάλαμε και τα λαμπιόνια και τα ανάψαμε, αυτά κοιτούσαν το δέντρο με κάποια υπεροψία.

Ξαφνικά αποσύρθηκαν σε μιά γωνιά και κάτι έλεγαν το ένα στο αυτί του άλλου. Κατόπιν ο μικρός πήγε στο "βαρέλι" που στοιβάζουμε τα παιχνίδια και άρχισε να ψάχνει πετώντας έξω ότι έβρισκε μπροστά του. Κάποια στιγμή κάτι βρήκε το έδειξε στη μικρή και χαμογέλασαν ικανοποιημένα. Εγώ και η γυναίκα μου κοιτάγαμε σα μαλάκες.

Τι είχαν βρει τα κωλόπαιδα ? Ένα playmobile αστυνομικό, τον πήραν και τον κότσαραν κάτω από το δέντρο και όλο ικανοποίηση άρχισαν το χειροκρότημα !

Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου σε μιά δραματική οικεγενειακή σύσκεψη να πάρουμε την τύχη της ανατροφής τους στα χέρια μας και να μην την ξαναφήσουμε ποτέ στο έλεος της τηλεόρασης και του κάθε Κακλαμάνη !

Very Achrista mas !

8 ΜΙΛΗΣΑΝ:

megat 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 4:17 π.μ.  

your blog very beautiful and more info ,make me excited. Congratulation!!.I come again

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:00 π.μ.  

" ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ... ΜΙΑ ! "...

Πού νά σού μείνει κωλότριχα, μέ τόση .. κυκλοφορία εκεί.
Είσοδος - Έξοδος, Είσοδος - Έξοδος,
φθάρηκαν, έπεσαν..

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 π.μ.  

(Σέ συνδυασμό μέ τό άρθρίδιό σου , "Κουκουλοφόροι":

Αριστερές Ελασίτικες εξυπναδίτσες..

Παράλειψες τίς δύο μεγαλύτερες - κυριώτερες κατηγορίες...
Α). Οι Χαβαλέδες τεμπελόσκυλα, πού φοράνε τήν κονκάρδα τού Τσέ μέ τό ROLEX, γιά να "τή βρούν", καί,
Β). Οι κομπλεξικοί κουκουέδες, πού επίτηδες στρώνουν τό χαλάκι - υπόστρωμα, γιά νά δουλέψει απάνω του η βιομηχανία παραγωγής προλεταρίων...
Αριστερές Ελασίτικες εξυπναδίτσες..

Αλλά, πού θά μού πάς, όλα εδώ πληρώνονται ...
θά τή βρής από τό φασισμό τών ίδιων σου τών παιδιών, τά οποία θά σέ στοχοποιήσουν μιά μέρα σάν τόν κυριώτερο εχθρό τους...

Ήδη, σούδωσαν τό πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα, γι' αυτό..

Κόψε τήν ελασίτικη κουλτούρα.

Asshair Stylist 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 π.μ.  

Με ξύλινο καταγγελτικό λόγο, με χονδροειδείς ανακρίβειες, με ψέματα και υποσχέσεις κενές περιεχομένου δεν λύνονται τα προβλήματα. Το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν τεράστια και επικίνδυνη ανευθυνότητα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, ακραίες ομάδες, εκμεταλλευόμενες τη θλίψη για τον τραγικό χαμό ενός παιδιού, εξαπολύουν βίαιη, καταστροφική επίθεση στην Οικονομία, την κοινωνική ειρήνη, την ίδια τη Δημοκρατία. Εδώ θα μιλάμε με καθαρές κουβέντες, όχι με μισόλογα. Επιτίθενται στην κοινωνία και την ίδια την Δημοκρατία. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Περιφρονούν τον κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή, για τους κόπους των συνανθρώπων μας, το κόστος για τους φορολογούμενους, την απόγνωση των εργαζόμενων που χάνουν τη δουλειά τους, το πλήγμα στον Τουρισμό. Ποδοπατώντας κάθε έννοια πανεπιστημιακού ασύλου, μετέτρεψαν Ανώτατα Ιδρύματα σε ορμητήρια εμπρησμών. Πλήττουν την Οικονομία στις πιο δύσκολες ώρες. Αδικούν κατάφωρα τη χώρα, με εικόνες που δεν της ταιριάζουν. Δεν έχουν το δικαίωμα αυτό. Και σας καλώ να το βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί αυτό. Διαχωρίζω ευθέως τους αγώνες των εργαζόμενων, από τους εμπρησμούς και τους βανδαλισμούς.

Διαχωρίζω τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, διεκδίκησης της νέας γενιάς, από την καταστροφική μανία εξτρεμιστών. Διαχωρίζω τη διαμαρτυρία από τη βεβήλωση. Τη διεκδίκηση από την κλοπή και τη λεηλασία.

Κανένας, ωστόσο, δεν μπορεί να αγνοεί τις δικές του υποχρεώσεις, απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 π.μ.  

Η απόφασή σας αυτή είναι μου φαίνεται το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσατε να κάνει ο καθένας μας στο παιδί του! Αν όλοι κάναμε το ίδιο τα παιδιά που όλες τις τελευταίες μέρες είναι στους δρόμους δεν θα εξαπέλυαν επίθεση κατά της κοινωνίας και της Δημοκρατίας ...
εξυπηρετώντας συμφέροντα αγνώστων και σκοτεινών δυνάμεων...
Την καλημέρα μου και καλές γιορτές με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι

busy bee 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:13 μ.μ.  

Φοβεροί οι πιτσιρικάδες!
Καλά θα κάνουμε, αν μπορούμε όλοι να πετάξουμε τις τηλεοράσεις από το παράθυρο!
Συμφωνώ μαζί σου, όλοι έχουμε μέρος των ευθυνών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο!

Νikolas Doulgerakis 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:41 μ.μ.  

Φιλε δημητριε και φιλοι συναναγνωστες των κωλοτριχων, αυτες τις τελευταιες εβδομαδες που ηταν πολυ κρισιμες για την ελλαδα, εγω σιωπουσα, δεν κρυβομουν ομως.Παρακολουθουσα τις εξελιξεις, διαβαζα ολες τις αποψεις σε πολλα ιστολογια.Ομως ενα αρθρο που διαβασα και θα αναφερω παρα κατω με προβληματισε πολυ. Νομιζω οτι αξιζη τον κοπο να του αφιερωσετε λιγο απο τον χρονο σας και εσεις.Το ιστολογιο λεγεται ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ και κανη αδημοσιευση του ΕΑΜ ,Β με τιτλο ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008 ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ps 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:47 μ.μ.  

xaxa!!!
δεν ξερετε εσεις οι νεοι γονεις οτι
οτι και να κανεις οτι και να πεις τα παιδια κληρονομουν την ουσια απο τους γονεις και οχι τα λογια τους!!!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP