23/11/08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ SWAROVSKI ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στις 19 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οίκος Swarovski παρουσίασε την κολεξιόν “Passages of Night” Φθινόπωρο/ Χειμώνας 08/9, καθώς επίσης και το νέο εμπορικό σήμα του Οίκου, Crystallized Swarovski Elements. Τη λαμπερή αυτή εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, κοσμικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι όλοι λάτρεις των λαμπερών κρυστάλλων.

Την στήριξή τους προσέφεραν τα σοκολατάκια b & b καθώς επίσης και η Δέσποινα Μιραράκη με την καινούρια της σειρά μοντέρνων χαλιών. Στο αστραφτερό event παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Ηρώ Κόβα, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Κίμ Κιλιάν, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Έλενα Βρεττού, Ειρήνη Νταϊφά, Μαρία Γεωργιάδου, Ιλεάνα Δούκα, Ασπασία Λαιμού, Έμμυ Λιβανίου, Ρόη Αποστολοπούλου και Μάκης Δανάλης.

Αυτά κυρίες και κύριοι γράφτηκαν στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων και περιοδικών προχθές και όλοι απόρησαν γιά τη συμμετοχή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο event καθώς και την κατάταξη του στους λάτρεις των αμαρτωλών αυτών κρυστάλων.

Και λέμε αμαρτωλών διότι ξέρουμε γιά ποιό λόγο είχε παρεισφρήσει ο αδέκαστος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκδήλωση αυτή η οποία προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα με τη χλιδή και τον πλούτο της σε καίρους φτώχιας και αφραγκίας.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας (και κάθετα και οριζόντια αλλά και διαγώνια) ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ετοιμάζει ρεπορτάζ φωτιά-κόλαφο-γροθιά γιά τα κρύσταλα Swarovski. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και πηγές ενέργειας ανανεώσιμες, τα κρύσταλα αυτά δεν είναι και τόσο ... κρύσταλα αλλά πλαστικούρα του κερατά από Τσεχία μεριά και τα πουλάνε γιά μεταξωτές κορδέλες αντίς γιά φύκια κοροιδεύοντας τους σελέμπριτις, τους επωνύμους, τους ριτς και φέιμους.

Ήδη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει αρκετό υλικό μαζέψει έχοντας κατορθώσει να μπει μεταμφιεσμένος σε σελεμπριταρά μαζί με την Κιμ στην εκδήλωση αυτή των αμαρτωλών κρυστάλων και η κρυφή του κάμερα έχει καταγράψει πολλά και αποκαλυπτικά.

Όλα θα τα δούμε από την εκπομπή του Κίτρινη Ζούγκλα μαζί με την παρουσίαση των συντελεστών της νέας σπαρταριστής επιθεώρησης που ανεβαίνει στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ και έχει τίτλο Μονή-Μουνί και Ντιβιντί και πρωταγωνιστούν οι Βάσια Τριφύλη, Κώστας Τσάκωνας και Μάρκος Σεφερλής.

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Giannis Kafatos 24 Νοεμβρίου 2008 στις 9:49 π.μ.  

... σατανικής σύλληψης ποστ ...
;)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Ανώνυμος 24 Νοεμβρίου 2008 στις 11:09 π.μ.  

τα τελευταια χρονια ο Μακης κανει φοβερες αποκαλυψεις...

δεν εχει αφησει την Κυβερνηση σε ησυχια...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP