28/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Αχ ο Άρης ! Ψηλός, λεπτός, γυμνασμένος, κουστουμιά Rene Lezard και γραβάτα Salvatore Ferragamo θα σου πει και του χρόνου αν τον καλέσεις σε γάμο. Όλα αυτά τα προσόντα ήταν υπεραρκετά ώστε ο πρωθυπουργός μας να μην έχει δεύτερες σκέψεις γιά τον καταλληλότερο στο υπουργείο-κλειδί.

"Άρη αναλαμβάνεις" του είπε με κοφτή φωνή και κοφτό μακαρονάκι με ντομάτα και πράσινες πιπεριές που έτρωγε την συγκεκριμένη εκείνη στιγμή μαζί με το σπληνάντερο πετάχτηκε από το στόμα του. Ο Άρης έπιασε αμέσως δουλειά. Σήκωσε τα μανίκια, έβαλε ποδιά πήρε και ένα φτερό και σε πρώτη φάση ξεσκόνισε όλα τα ασημικά, τα υαλικά και τα επάργυρα του υπουργείου που τα είχε φάει η σκόνη επί του βρωμύλου Αβραμόπουλου.

Κατόπιν έβαλε ένα άσπρο παντελόνι, ένα άσπρο φανελάκι, έβγαλε τα παπούτσια έκανε χαλάουα, σάλπαρε σε ένα καράβι και κρεμάστηκε από τα παλαμάρια. Κάλεσε και ένα φωτογράφο και έκανε ένα εξώφυλλο μούρλια, ένα εξώφυλλο τρέλα, ένα εξώφυλλο οπτασία, μπας και ξεστραβωθούνε και πάλι αυτές οι σκανδιναβές και ξαναγύρισουνε από τα μέρη μας που δεν τις πήδαγε κανένας τώρα τελευταία. Ακόμη τα αποτελέσματα δεν έχουν φανεί διότι αυτές οι κρυόκωλες έχουνε κολλήσει εκεί στον γκρήκ λόβερ με τρίχα γιά πουλόβερ. Αηδία.

Οι στόχοι του Άρεως γιά άνοδο της τουριστικής κίνησης έχουν θριαμβευτικά επιτευχθεί. Με μιά κίνηση ματ ανέβασε σε δευτερόλεπτα τις αφήξεις σε θεαματικά επίπεδα. Απλά υπολογίζει πλέον και τον ταλαίπωρο λαθρομετανάστη γιά τουρίστα διότι, αν το καλοσκεφτείς γιατί δηλαδή ο μπαγκλαντεσιανός ή ο πακιστανός να έχει έρθει στη χώρα μας γιά δουλειά ή άσυλο και όχι γιά τουρισμό, τον έχει ρωτήσει κανείς ?

Ήδη πλέον όλοι οι λαθρομετανάστες αντί γιά εκείνα τα θλιβερά κέντρα υποδοχής οδηγούνται σε πολυτελή ριζόρτς και μπαγκαλόους και το καλόκαιρι που έρχεται γιά πρώτη φορά στα χρονικά θα έχουμε πληρότητες 100 % όλο το χρόνο.

Ο Αριστόβουλος θέλει να αφήσει πίσω του εκείνα τα θλιβερά περί Σαλώμης, εκείνη την άτυχη φωτογράφηση με τη πετσέτα που οδήγησε το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ σε κλείσιμο καθώς και τις καλοκαιρινές θεατρικές επιθεωρήσεις του 2000 στο θέατρο Άλσος με Μουστάκα, Βουτσά και Σεφερλή. Το σύνθημα του πλέον είναι, δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά και όχι ανεργία την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία. Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, κάπα κάπα ε το κόμμα σου λαέ κλπ.

Χωρίς πολλά λόγια, οργώνει την υφήλιο και με ένα απλό χαρτονάκι στο χέρι που αναγράφει ROOMS TO LET προσπαθεί να γεμίσει και το τελευταίο ενοικιαζόμενο, μοιράζοντας σε όλους λίγο κρασί λίγη θάλασσα σε συλλέκτη ούρων και το αγόρι τους.

Μες στα στενά τα παιδιά τραγουδούν στο μπαλκόνι να βγω
Φεγγάρια ρίχνουν χρυσάφι στο δρόμο να βγω να πνιγώ
όμως μου φτάνει, μου φτάνει, μου φτάνει που έχω εγώ ...

1 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Citypress-gr.admin 28 Νοεμβρίου 2008 στις 9:40 μ.μ.  

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP