2/10/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΕΞΟΔΟΣ, RESTAU, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ, ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ


"ΣΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ"

Ο Μίλτος Κουμούτσας ιδιοκτήτης της trendy, in και ouaou ψησταριάς "Στου Κουμούτσα" που βρίσκεται στην πλατεία Βάθης μας υποδέχθηκε φορώντας την άσπρη ποδιά του, που είχε να την πλύνει από την μεταπολίτευση. Μας έδωσε 200 ευρώ και προχωρήσαμε προς το εσωτερικό.

Ο χώρος διακοσμημένος με απλά και καθημερινά αντικείμενα όπως κασόνια πλαστικά το ένα πάνω στ΄άλλο, ένα γάτο, ημερολόγιο της PIRELLI στον τοίχο καθώς και μία αφίσα του Νίκου Καρούλια, ενώ στο πάτωμα διακρίναμε χυμένα κόκκαλα γιά το γάτο. Μιά ζεστή και φιλική αίθουσα μέσα στην οποία δεσπόζει η επιβλητική παρουσία του κυρ Βαγγέλα του ψήστη ο οποίος με το τσιγάρο στο στόμα φροντίζει γιά το άρτιο ψήσιμο των κρεατικών.

Ο κύριος Μίλτος μας πρότεινε να καθήσουμε στο πιό προνομιακό τραπέζι, αυτό δίπλα στο WC ώστε να έχουμε άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε κάθε ενδεχόμενο. Μας εφοδίασε και με άφθονα imodium. Αμέσως και μετά από περίπου μία ώρα ήρθε ο σερβιτόρος γιά την παραγγελία. Πήρε μιά πατσαβούρα και σκούπισε το τραπεζομάντηλο απο τις ψύχες ρίχνοντας τις όλες επάνω μας. Το παραβλέψαμε αυτό, όπως και το ότι δεν άλλαξε τραπεζομάντηλο με άλλα εκατό ευρώ.

Ο σερβιτόρος έσκυψε επάνω στο τραπέζι και μας αράδιασε προφορικά το μενού ενώ μιά απόκοσμη ιδρωτίλα μας έκανε να ζητήσουμε άλλα εκατό ευρώ από τον κυρ Μίλτο. Τσίνησε και τα βρήκαμε στα πενήντα. Παραγγείλαμε μιά χοιρινή, μία μοσχαρίσια, πέντε καλαμάκια, μία πίτα γύρο, κρασί χύμα και μιά χωριάτικη. Μετά από δύο ώρες ήρθαν μαζί με το γάτο ο οποίος νιαούριζε συνεχώς στα πόδια μας. Του δώσαμε τη χοιρινή, τη μοσχαρίσια, τα δύο από τα τρία καλαμάκια και μισή πίτα γύρο αλλά ο πούστης συνέχιζε να νιαουρίζει. Ήθελε και τη χωριάτικη.

Το κρέας ήταν καλοψημένο με μοναδικό ψεγάδι τις στάχτες από το τσιγάρο του ψήστη. Η χοιρινή κάπως μύριζε και αν συνυπολογίσουμε ότι ο γάτος εξαφανίστηκε και δεν τον ξαναείδαμε μας έβαλε σε υποψίες ότι ήταν ληγμένη. Πριν εξαφανιστεί είχε χάσει τέσσερα δόντια από τη μοσχαρίσια. Τα καλαμάκια ήταν τέλεια ψημένα αλλά δεν βρήκαμε πάνω κρέας ενώ η πίτα με το γύρο μύριζε λιγάκι σα Castrol σαραντάρι. Όσο γιά τη χωριάτικη πολύ καλή αλλά λιγάκι ακριβή, όμως μην ανησυχείτε υπάρχει χρηματοδοτικό πρόγραμμα γιά έξη άτοκες με VISA.

Στου Κουμούτσα θα δείτε όλη την καλή κοινωνία της Αθήνας : τον Μπάμπη τον Σουγιά, τον Κώστα τον Γκοτζίλα, τον Νίκο τον Πεταλούδα, τον Νώντα τον Ανακόντα και το τραβεστί Περικλής. Ίσως κάποια βράδια συναντήσετε και τον Χάρη Σιανίδη με την παρέα του. Θα απολαύσετε υπέροχο χύμα κρασί, έτσι βαφτήσαμε τον ξυδιά που ήπιαμε με άλλη μά κατοστάρα ευρώ, και θα σιγοτραγουδήσετε τα σκυλάδικα που παίζουν στη διαπασών.

"Στου Κουμούτσα" λοιπόν στην πλατεία Βάθης, Σκαρμούτσου και Μπούσμπουρη γωνία γιά καλά ψητά, καλό κρασί, καλή πρόσβαση στο WC, καλή εξυπηρέτηση, καλές τιμές, καλό κόσμο, όλα καλά και ο κυρ Μίλτος ο καλύτερος μαγαζάτορας της Αθήνας (αυτό δωρεάν).

"Στου Κουμούτσα"
Σκαρμούτσου και Μπούσμπουρη
Πλατεία Βάθης
Τηλ για ρεζερβέ : στον Χρυσό Οδηγό

4 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ναι Α ΠοΛιΤιΚα 2 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 μ.μ.  

Σιγά . . . τα ωά !

Προφανώς πας, εκεί που παν κι οι άλλοι!

Δεν είναι κακό,
που σου αρέσουν τα "κουτούκια"

Κακό είναι,
που θέλεις καλαμάκι,
ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ.

Ανώνυμος 3 Οκτωβρίου 2008 στις 1:30 π.μ.  

Διαμαρτύρομαι έντονα. Είσαι προβοκάτορας και κάνεις μαύρη διαφήμιση. Είναι προφανές οτι τα παίρνεις απο τις πολυεθνικές προωθώντας με πλάγια μεσα τα προϊόντα τους. Απόδειξη οτι ενώ αναφέρεις τα imodium και to Castroil, δεν χρησιμοποίησες τίποτα από τα δυο.
Και επειδή έτυχε να είμαι στο συγκεκριμένο gourmet Restaurant εκείνο το βράδυ, οφείλω να ομολογήσω οτι ο σερβιτόρος ουδόλως έζεχνε, καθότι φόραγε AXE, ο δε γάτος εξαφανίστηκε αφότου δοκίμασε το δικό μου T-Bone Steak, και όχι τη δικιά σας μπανάλ μοσχαρίσια. Αλλα δε λες τίποτα για το αποσμητικό γιατί δεν τα παίρνεις απο τη συγκεκριμένη εταιρεία.

molemou 3 Οκτωβρίου 2008 στις 2:52 π.μ.  

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ .ΑΜΑ ΠΕΙΝΆΤΕ ΚΑΙ ΈΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΓΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ BIRES ΝΑ ΠΙΟΥΝ Ε ΚΑΙ Η ΓΑΤΕΣ.

Masterpcm 3 Οκτωβρίου 2008 στις 4:18 π.μ.  

Ρε συ φιλαράκι, έχεις προηγούμενα με τα σαγόνια και το στομάχι μου;

Ρωτάω, έτσι, γιια να ξέρω...

Μου τα διάλυσες από τα γέλια!!!!

Να μη επαναληφθεί σε παρακαλώ, θα ζητήσω ...αποζημίωση..

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP