20/10/08

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΕΘΝΙΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


Η πληροφορία είναι έγκυρη, έγκριτη, απόλυτη, σίγουρη, τσεκαρισμένη, διασταυρωμένη με λυκόσκυλο και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Από ώρα σε ώρα, λεπτό προς λεπτό, όπου νάναι, σε τρία τέρμινα, ο κλητήρας του Μίστερ Εθνικά Μπούτια Γιώργου Σταυρόπουλου παραδίδει επιστολή "φωτιά" στο μέγαρο Μαξίμου.

Όπως μας εκμυστη ρεύτηκε μέσα στη μούρη ο προσωπικός μακιγιέζ του ηθοποιού και μεγάλου τραγωδού, ο οποίος βάφει τη δεξιά πλευρά του (έχει άλλον γιά την αριστερή), η επιστολή έχει τέτοιο περιεχόμενο που θα προκαλέσει αναταράξεις στην κυβέρνηση, πανικό στην πρωθυπουργική αυλή και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ήδη από το πρωί όταν άνδρες της ΕΥΠ αλλά και γυναικόπαιδα, πληροφόρησαν τον πρωθυπουργό γιά τις προθέσεις του Μπούτια, μιάς και τον παρακολουθούσαν δορυφορικά μετά την επιστολή Μπεζαντάκου, (όπως πολλούς άλλους, Θώδη, Εθνικό Σταρ, Κούγια, Ντόκο), έχει ξεσηκωθεί όλο το επικοινωνιακό επιτελείο των υγρών, σκοτεινών και μουχλιασμένων υπογείων του Μαξίμου γιά να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της επιστολής.

Πληροφορίες μας από ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, ξέρασαν ότι ο Εθνικά Μπούτια προσεγγίστηκε από τον ίδιο τον Ρουσόπουλο ο οποίος του πρότεινε εκπομπή στο STAR ή το ALTER, όμως ο Μίστερ ήταν ανέκδοτος μιάς και ήθελε μόνο στο σοβαρό MEGA. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σύμφωνα πάντα με τα ίδια ξεράσματα του είπε να πάει να γαμηθεί, ο Μπούτιας του απάντησε εσύ να πας να γαμηθείς παλιόπουστα και έτσι οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε ναυάγιο το γνωστό μπαρ της Αρλέτας που βρέθηκε να τα πίνει με έναν άγιο.

Αυτή λοιπόν την ώρα και δεδομένων των αναταράξεων που προκάλεσε η επιστολή της Μις Εθνικά Στήθια Στέλας Μπεζαντάκου, όλο το Μαξίμου είναι στο πόδι, πλένει, καθαρίζει, σκουπίζει, σφουγγαρίζει, γιά να υποδεχθεί τον κλητήρα του Μίστερ Μπούτια ο οποίος κομίζει την επιστολή φωτιά, την επιστολή κόλαφο, την επιστολή βόμβα, την επιστολή θάνατο, την επιστολή ρόμπα, την επιστολή δεν ξέρω κι εγώ πως να την χαρακτηρίσω.

Νέος λοιπόν πονοκέφαλος γιά τον πρωθυπουργό οι επιστολές των σελέμπριτις-εθνικών συμβόλων και ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε με την επιστολή Μπεζαντάκου εξελίσσεται σε τυφώνα που είναι έτοιμος να παρασύρει στο διάβα του όλο το σύστημα της αυλής του Μαξίμου.

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Makis 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 π.μ.  

σκίζει..άλλο ένα πεντάστερο από μένα

Unknown 21 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 π.μ.  

Εκπομπές σε όλους!!!

Μίστερ Μπούτια καψούραααααα

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP