10/9/08

ΚΕΝΟ POST


Το ποστ αυτό είναι κενό. Συμβολίζει την απέραντη κενότητα του εσωτερικού μου κόσμου την παρούσα ταύτη στιγμή καθώς και ένα κενό που έχω στο στομάχι. Το κοινό λοιπόν θα αντικρύσει κενό. Το απόλυτο κενό σαν αυτό που προυπήρχε της υπάρξεως των πάντων. Ένα κενό ποστ θα στέκει μέσα στο άπειρο των ποστ της παγκόσμιας ή διαγαλαξιακής αν θέλετε μπλογκόσφαιρας και θα προκαλεί με την κενότητα του.

Ο κενός μου εγκέφαλος δεν θα μπορούσε να παράξει παρά ένα κενό ποστ. Το κενό, η κενότητα, η εκκένωση ενός βόθρου, το κενό ως φιλοσοφική έννοια, η έννοια του κενού στην Κβαντική Φυσική. Υπήρχε και ένα κενό ασφαλείας στον Internet Explorer τον 6 δεν ξέρω αν το βουλώσανε με στουπιά.

Το ποστ αυτό είναι κενό επίσης ως μία ένδειξη διαμαρτυρίας. Μία διαμαρτυρία φλου, χωρίς αντικείμενο και υπόσταση. Μιά κενή διαμαρτυρία. Το κενό αυτό ποστ θα αιωρείται στο κενό, σε κενό αέρος. Θα προκαλεί τους περαστικούς με την κενότητα του οι οποίοι θα αναρωτιούνται γιατί άραγε να είναι κενό. Μερικοί από αυτούς θα κάνουν βουτιά στο κενό αυτό ποστ αλλά απλά θα κάνουν μιά απλή βουτιά στο απλό κενό.

Πάντα υπάρχει ένα άγχος να καλυφθεί το κενό. Το κενό όμως αν το δεις από μία άλλη οπτική γωνιά είναι ένα έργο τέχνης. Ποιός ο λόγος λοιπόν να καλυφθεί σαν μιά άπλυτη ντροπή ; Πάντα είχα αυτή την απορία. Ρωτούσα όλους τους δασκάλους και δασκάλες μου, τους καθηγητές μου, τις καθηγητρίες μου επ΄αυτού αλλά απάντηση δεν έπαιρνα. Πάντα μου έμενε ένα κενό. Και δεν φτάνει που δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα στα αμείλικτα ερωτήματα μου περί κενού αλλά έπαιρναν οι γονείς μου συστάσεις να με δει ένας καλός ψυχίατρος. Έφυγα από τις αγκάλες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος με χιλιάδες κενά.

Κενό ποστ λοιπόν γιατί όχι ; Λες και δεν θα το φάει κι αυτό η λήθη και ο αδηφάγος χρόνος που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του μαζί με τα άλλα τα πλήρη περιεχομένου.

4 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 μ.μ.  

Συγχαρητήρια φίλε.
Κάθε βράδυ έχω λόγο να ανοίγω τον υπολογιστή μου.
Συνέχισε έτσι...!!!!

molemou 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:44 π.μ.  

Τα ΚΕΝΑ ΑΕΡΟΣ Να ΦΟΒΑΣΑΙ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.Α ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ .ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ

pronova 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:52 μ.μ.  

[






]
^κενό σχόλιο^

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:52 μ.μ.  

][...το κενό μας ενώνει με την γλυκιά θαλπωρή του. Κενόβιοι τάφοι και Κενοβίτες. Το κενό ως υλική και ηθική πραγματικότητα μας αποτρέπει από την εθελούσια έξοδο. Μία καινή διαθήκη ίσως και να έσωνε την κατάσταση, αλλά από την στιγμή που γράφεται με άλφα γιώτα πρόκειται γιά κάλπικη διαθήκη γι΄ αυτό και την αφήνουμε να πέση στο κενό. Τώρα γνωρίζουμε ότι...το κενό κυλάει και εκδίκηση ζητάει!...το κενό είναι αλήθεια. ][

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP