29/9/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ E-SHOP : ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !


Αποκλειστικά και μόνο από το Κωλότριχες e-shop πωλείται καταπληκτικό αντρικό παπούτσι, λουστρίνι από ατόφιο πουτσόδερμα σε μπουρδελί χρώμα.

Κατάλληλο διά γάμους, αρραβώνες, κρεβάτια, γιούκους, δεξιώσεις, πάρτυ, πανηγύρια, περιπάτους, φαλτσαρισιστά σουτ και ζειμπεκιές. Συνοδεύεται από ένα χρόνο εγγύηση γιά τις σόλες και δύο χρόνια γιά το δέρμα.

Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ταιβάν από τεχνίτες με μεράκι γιά άντρες με γούστο και προστυχιά. Περιλαμβάνει πλήρες εγχειρίδιο χρήσεως καθώς και συνοδευτικό CD-ROM. Δε βρωμάει, δε μυρίζει, δε ζέχνει, δεν κωλώνει στις ανηφόρες χάρη στην ειδική σόλα του με τις λεπτές γραμμώσεις.

Με την προσθήκη μιάς φούντας μετατρέπεται σε δευτερόλεπτα σε ένα πολύ μοντέρνο και πρακτικό τσαρούχι. Έχει μαύρο κορδόνι, ανθεκτικό από πεπιεσμένο ρινόκερω. Προσδίδει στον άντρα κύρος και αξιοπρέπεια καθώς και σέβας. Απαραίτητο σε υποδιευθυντές δημοσίων οργανισμών, πλασιέ, τραπεζικούς υπαλλήλους, συμβολαιογράφους.

Και ακούστε τώρα την καταπληκτική προσφορά του Κωλότριχες e-shop :

Αγοράζοντας το δεξί σας κάνουμε δώρο το αριστερό ! Προλάβετε διότι τα τεμάχια είναι περιορισμένα, δεκαπέντε δεξιά και δεκατρία αριστερά, συν ένα απροσδιόριστο. Τιμή έκπληξη. Τελειώνετε.

5 ΜΙΛΗΣΑΝ:

molemou 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:16 μ.μ.  

ΣΕ ΘΗΛΥΚΌ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΕ ΤΙ ΧΡΏΜΑ.ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:07 μ.μ.  

Αχ καλεεε ριχτε μου μια κλωτσιιια

Gi Gaga Kouni Beli 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 μ.μ.  

Κατι σε ροζακι εχετε?
Χαρηκα που σας βρηκα!

Ανώνυμος 1 Οκτωβρίου 2008 στις 1:11 μ.μ.  

Το...δερμα,απο που το προμηθευονται?

molemou 1 Οκτωβρίου 2008 στις 5:19 μ.μ.  

KALHMERA KAI KALO MHNA

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP