18/9/08

ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η μεγάλη ιέρεια εισάγει μέθοδο άγνωστη ακόμη στη χώρα μας, ο μεγάλος ιεροφάντης κάνει και τηλεφωνικές διαγνώσεις, ενώ ο τρισμέγιστος Νίκος Χορταρέας πραγματοποιεί μαζί με όλα τα άλλα και άνοιγμα στεφανιού. (Όπως λέμε ανοίγω φύλλο γιά πίτα).

5 ΜΙΛΗΣΑΝ:

molemou 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:08 μ.μ.  

τα νούμερά από το LOTO θα ήθελα. μήπως υπάρχει κάνα τηλέφωνο.::::::::::::::MOLEMOU.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:04 μ.μ.  

Και που να δης την δικη μου μεθοδο. Την μεθοδο της βρεγμενης σανιδας απο ξυλο μαονι.Τρεις μερες και τρεις νυχτες στο μουσκιο,και κανει θαυματα λυνει μαγια βασκανιες και γενικα επαναφορες .

Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:43 μ.μ.  

Λοιπόν παληκάρια αν είστε ορθιοι καθήστε:Ο χορταρέας της αγγελίας πρίν 3 μήνες αγόρασε μια FERRARI 400 χιλιάρικα γιατί τρακάρισε την παλιά του.Αυτό μου το είπε ο ίδιος στο ιδιόκτητο ξενοδοχείο του στην Σινδο της θεσσαλονίκης όταν τον ρώτησα που είναι η κόκκινη Ferrari. Όταν του είπα ρε συ είναι πολλά τα λευτά γελασε και είπε ""είναι πολλές οι μαλακισμένες και οι κερατάδες που καλούν το 090"" καταλάβατε ΠΟΣΟ μαλάκες ήμαστε?? σαν λαός ?? να γιατί μας πηδάνε οι πολιτικοί απο αυτά που βλέπουν και μαθαίνουν για το πόπολο αυτά για σήμερα .
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ
Υ.Γ. Εχω κάτι για έναν δήμαρχο που μοιράζει (λές και είναι περιουσία του πατέρα του) πάρκο του δήμου για να χτιστεί εκκλησία. Αν κανά Δημοσιογράφος γουστάρει ρεπορτάζ του το δίνω για να το βγάλει.
Υ.Γ 2 Εχω και κάτι για ένα κύριο (ναι αυτόν με το μεγάλο πούρο)της ΑΕΚ για κάτι αυθαιρεσίες Αιγιαλού.

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:06 π.μ.  

Α ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΧΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ

Ame_Triste 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 π.μ.  

AAAAAaaaaaaaaaax...
emena poios tha mou anixei to.....stefani mouuuuuuuu???
Eyge nee mou!
Xairomai pou se anakalypsa!!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP