16/9/08

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ


Ενώ το μυαλό μου προετοιμάζει το επόμενο (χτύπημα) post που αναμένεται αύριο, βαριά μεθαύριο είπα να μπω ή να βγω, όπως θέλετε το παίρνετε, και να σας πω μιά καλησπέρα.

Κάνετε κι εσείς το ίδιο. Πείτε ένα γειά, μιά καλησπέρα, μιά καληνύχτα, ένα hello, μιά καλημέρα αν έρθει το πρωί, τέλως πάντων πείτε κάτι μαζί με λίγα λόγια γιά τον εαυτό σας.

Ας κάνουμε αυτό το post έναν μετρητή επισκεπτών, φίλων και φανατικών και γιατί όχι να κάνουμε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ σχολίων να μπούμε στο Γκίνες και να πιούμε μιά μπίρα Γκίνες.

Εύχομαι καλό βράδυ στέλνω την αγάπη μου σε όλες και όλους και ελπίζω σε καλύτερη ψυχοσωματική κατάσταση προσεχώς ώστε να έρθει το πολυπόθητο post να γαμηθούμε στα γέλια. (Καμιά φορά γελάω κι εγώ με αυτά που γράφω.)

11 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:01 μ.μ.  

Καλησπερα φιλε σημερα μου συμβαινη κατι καταπληκτικο,ειναι η πρωτη ημερα της ογδοης η δεκατης αποπειρας να σταματησω το καπνισμα.Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν με εχουν πιαση καθολου τα διαολιαμου

Anestis Ketsetzidis 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:26 μ.μ.  

Καλησπέρα,περιμένουμε το νέο χτύπημα.

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:32 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ KAIZER!!!

Masterpcm 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 π.μ.  

Καλησπέρα κι από εμένα συμπλογκίτη.
Περιμένω να δω τι θα σκάσει μύτη πάλι-και αν κρίνω από το στάδιο προετοιμασίας και αναμονής της ανάρτησης, θα μας φύγουν τα αμορτισέρ στο δρόμο από τα γέλια υποπτεύομαι:)
Αναμένω.

molemou 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:19 π.μ.  

καλήμερα η ώρα είναι 12.15 στο μοναχο όσο για μπίρες άστο καλύτερά μιαν άλλη φορά Αν έρθεις στο μοναχο περνάς και άπω δω .αντε καληνύχτα.

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:06 π.μ.  

Σιγά ρε μη σ αφήσω σχόλιο. Με ρεζίλεψες μ έκανες κουρέλι, με καραφλιασες. Έχω την κυρα να λέει κάθε τόσο: Πιο πολλές τρίχες βλέπω σα διαβάζω το Κωλοτριχες από το κεφάλι σου και θέλεις να ποσταρω κιόλας, να σ ανέβουν τα νούμερα, νούμερο ε νούμερο.Κι ύστερα τι τίτλος είναι αυτός ρε? Κωλοτριχες!!! Ούτε ο αυτόματος διορθωτής του Mozilla δεν τοχει μέσα κι αναγκάζομαι να τ αφήνω χωρίς οξείες κ περισπωμένες, γιατί βαριέμαι να τις βάζω όταν γράφω. Μονο τις κωλοτρυπίδες διορθώνει ο μαλάκας κι αυτός. Όπως δεν έχει και το καραφλιασες, το τοχει το ποσταρω. Τίποτα δεν έβαλαν μέσα από νεοελληνική οι άσχετοι.

Θα την πιω τη μπύρα?

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 π.μ.  

καλημερα μαγκες/τισες :)

καλημερα δοκτωρ κωλοτριχα :)

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:33 π.μ.  

Hello!

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:52 μ.μ.  

εεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχαααααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:56 μ.μ.  

Περαστική ήμουν και είπα να συνεισφέρω στον αγώνα σου και να πω κι ένα γεια επι τη ευκαιρία. :)

korinoskilo 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:26 π.μ.  

καλημερααααααααα
παμε για ρεκορ :Ρ

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP