14/9/08

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ


Ένα σπαρακτικό γράμμα έφτασε στα γραφεία του blog από έναν απελπισμένο πατέρα. Έχει βάσιμες υποψίες ότι ο μονάκριβος γιός του είναι ομοφυλόφιλος και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Γιά να μην πέσει στα νύχια της Δρούζας ή της Θρασκιάς ή ακόμη χειρότερα στου Σούρα ή του Πιπερόπουλου, οι Κωλότριχες θα τον αγκαλιάσουν και θα τον βοηθήσουν. Διαβάστε πρώτα το γράμμα το πικραμένο :

Αγαπητές και αξιοσέβαστες Κωλότριχες.
Με
λένε Μενέλαο είμαι 53 ετών και πατέρας ενός γιού 25 ετών και μιάς κόρης 21. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και η γυναίκα μου φαρμακοποιός. Άτομα δηλαδή με κύρος και υπόσταση και υποδείγματα της γειτονιάς στο Χολαργό όπου διαμένουμε σε τριάρι, διαμπερές, ηλιόλουστο, φρεσκοβαμένο, με λίγα κοινόχρηστα, όχι φοιτητές-αλλοδαποί.

Πριν από λίγο καιρό αποφάσησα να ψάξω μιά σακούλα με σκουπίδια από το δωμάτιο του γιού μου ο οποίος έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση στην ΑΚΤΟ art & design. Δυστυχώς δεν έχει βρει κάτι πάνω στην ειδικότητα του και αναγκάζεται να εργάζεται ως διακοσμητής εξωτερικών χώρων και τον τρώει το κρύο, το αγιάζι και το λιοπύρι.

Να μη σας τα πολυλογώ μέσα στη σακούλα με τα σκουπίδια ανακάλυψα τα εξής τα οποία με έβαλαν σε υποψίες γιά τον ανδρισμό του γιού μου : Εισητήριο μετ' επιστροφής γιά την Τήλο, το περιοδικό LOOK τεύχος 124, σωληνάριο τελειωμένης ενυδατικής κρέμας, φορολογική απόδειξη από γκέι μπάρ στο Γκάζι (ένα ποτό, ένας καφές, δυό μερίδες πατατάκια κυματιστά, 13 ευρώ σύνολο, ούτε σε γκέι μπαρ δεν μπορεί να πάει κανείς) και ένα τσιμπιδάκι γιά τα φρύδια.

Δεδομένου του ότι δεν τον έχω δει ποτέ με γυναίκα, έχει αφίσα τους Village People στο δωμάτιο του και έχει κάνει αποτρίχωση μπικίνι πείτε μου σας παρακαλώ, είναι ο γιός μου αδερφή ;;;

Κύριε Μενέλαε, πρώτα από όλα ψυχραιμία. Η επιστήμη στις μέρες μας κάνει θαύματα και στην περίπτωση που ο γιός σας είναι γκέι πιστεύω ότι θα βρεθεί μιά αποτελεσματική θεραπεία η οποία θα τον επαναφέρει στο δρόμο του Θεού και της Εκκλησίας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι γιά να διαπιστώσει κάποιος αν ο γιός του είναι γκέι. Νομίζω ότι υπάρχει και κάποιο τεστ που πωλείται στα φαρμακεία αλλά δεν είμαι και σίγουρος μπορεί να το μπερδεύω με της εγκυμοσύνης.

Άλλοι τρόποι και μέθοδοι είναι η κωλοδαχτυλοσκόπηση και ο έλεγχος σούφρας (πείστε τον με κάποιο τρόπο να το δεχτεί), η πρόταση στο γιό να πάτε μαζί στα μπουρδέλα και η ανάλυση των αντιδράσεων του, η παρακολούθηση είτε από τον γονιό είτε από τον Τσούκαλη των κινήσεων του, της παρέας του και των σημείων που διασκεδάζει, βάλτε του το I Will Survive της Gloria Gaynor στη διαπασών και δείτε αν θα αρχίσει τρελό χορό, βάλτε του ειδήσεις στο ALTER και παρατηρήστε αν θα πάει να αλλάξει αμέσως κανάλι, πιάστε του κουβέντα γιά χάρντ ροκ, Queen και Judas Priest και ψαρέψτε τον ή ρωτήστε τον ευθέως "γιέ μου είσαι λούγκρα ;".

Δείτε, ψάξτε αν στο συγγενικό σας περιβάλλον υπήρχαν κρούσματα ομοφυλοφιλίας και γκεισμού, διότι η κληρονομικότης είναι σοβαρός παράγοντας, ψαχτείτε κι εσείς ο ίδιος μήπως είστε ομοφυλόφιλος και δεν το ξέρετε και έχουμε διπλό δράμα. 

Σε περίπτωση που όλες οι ενδείξεις και τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι ο γιός σας είναι τοιούτος, όπως σας είπα και στην αρχή επιδείξτε ψυχραιμία. Συζητήστε το με τη γυναίκα σας και μην τον δείρετε. Πηγαίνετε τον στην εκκλησία, έστω και με το ζόρι να δει έναν πνευματικό (προσοχή μην είναι κι αυτός γκέι και τα μπλέξουνε) να εξομολογηθεί, να μεταλάβει και να μετανοήσει.

Αν δεν γίνει τίποτε στην επαφή του με την Εκκλησία και τον Θεό και επιμένει η ομοφυλοφιλία, δοκιμάστε σαν εσχάτη λύση έναν εξορκισμό σπέσιαλ από τον πατέρα Ιάκωβο Τσαλίκη διότι σίγουρα έχει μπει ο σατανάς μέσα του. Αν και σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε αποτέλεσμα, τότε δοκιμάστε και το ξύλο. Μην τον χτυπήσετε πολύ.

Αν παρ΄'ολα αυτά και πάλι δεν δείτε θεραπεία και τον γιό σας ξανά άντρα, πληρώστε μιά ρωσσίδα ή ουκρανή με βυζόμπαλο κάγκελο και τορνευτά κωλομέρια να του την πέσει μήπως και ξυπνήσει ο αντρισμός του και το παιδί επανέλθει. Αν και πάλι δεν δείτε αποτέλεσμα μην πείτε "αη και γαμήσου ρε παλιόπουστα". Είναι σκλήρό και άδικο. Το παιδί σας δεν φταίει που έγινε γκέι, σίγουρα κάποιος ή κάποιοι το παρέσυραν ή του ρίξανε τίποτα περίεργες σκόνες στο ποτό.

Κύριε Μενέλαε μην χάνετε την πίστη και την ελπίδα σας. Δεν είναι και σίγουρο ότι ο γιός σας είναι αδελφή του ελέους. Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε κάποιον σαν ομοφυλόφιλο μόνο και μόνο από ένα τεύχος του LOOK ενώ άλλοι έχουν τόμους ολόκληρους. Μπορεί το παιδί να ήθελε να ικανοποιήσει την περιέργεια του όπως πολλοί νέοι κάνουν. Όσο γιά ενυδατικές, πολλοί άνδρες βάζουν. Βάζει και ο Μητσοτάκης, σημαίνει ότι είναι γκέι ; Ή ο Κουλούρης ο Κίμωνας που βάζει eyliner ; Μη μου χάνετε το κουράγιο σας κύριε Μενέλαε. Και ο Μπέκαμ έβαζε τα στρινγκ της γυναικός του της Βικτώριας.

Τώρα αν φτάσετε στο σημείο να σας φέρει στο σπίτι κάποιον και σας πει "μπαμπά, μαμά αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα περάσω όλη την υπόλοιπη ζωή μου" δώστε την ευχή σας, χαρίστε τους ένα ζεστό χαμόγελο, δείξτε τους ότι είστε άνετος και cool και παράλληλα ξεκινήστε να παίρνετε σβάρνα κλινικές και πειραματικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό αναζητώντας την κατάλληλη θεραπεία γιά τον γιό σας.

Ότι και να είναι κύριε Μενέλαε, να είναι περαστικά.

13 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:24 μ.μ.  

ROFLx10!!!!!

Επιτελους με χαρα μου βρισκω αυτο το blog που δινει στηριγμα και ελπιδα στον Ελληνα γονιο για να διαχειριστει με τον καλυτερο τροπο την λαιλαπα του κιναιδισμου και της ανωμαλιας!!!

Φιλια Πολλα!(σταυρωτα-χριστιανικα οπως ο Αρναουτογλου στις εκπομπες του)
xxx

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:24 μ.μ.  

Αγαπητέ κύριε Μενέλαε μην ακούς τι σου λένε αλλα να ευχαριστής τον θεό γι'αυτά που βλέπεις στον γιό σου.Κατ'αρχή γράφτον σε μια Σχολή δημοσιογραφίας (οποσδήποτε με καθηγητές Χατζηπρετεντέρη κλπ)και άστον να αναδείξει το ταλέντο του,είμαι σίγουρος οτι θα πάει πολύ μπροστά και αν έχει και φωνή τον βλέπω σε ρ/σ.Οσο για τηλεόραση να είσαι σίγουρος οτι τον βλέπω συμπαρουσιαστή του Παπαγιάννη.Αστον να αναδείξει το κρυφό του ταλέντο και σε λίγο καιρό θα είσαι υπερήφανος για τον γιόκα σου. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ

Ανώνυμος 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:45 μ.μ.  

Κυριε Μενελαε μην το παιρνετε κατακαρδα,δεν εισαστε ο μοναδικος πατερας που ο γιος του ειναι πισωλουρης.Δυστυχως η ευτυχως ολα δειχνουν οτι ο γιος σας ψαχνετε.Μην ακουτε τις μαλακιες των ειδικων ψυχολογων οτι ευθυνεστε εσεις επειδη οταν ηταν μικρος τον δερναται η εισασταν αυστηρος μαζι του.Εμενα ο πατερας μου με ειχε λυσαξη στο ξυλο για την ανορθογραφια μου, ομως σας βεβαιωνω οτι δεν ανεχωμαι ουτε υποθετο στον κωλο μου.Τρεμω στην σκεψη οτι λογω ηλικιας σε λιγο καιρο θα πρεπει να φαω κολοδαχτυλο προληπτικο για προστατη.Αρα λοιπον ειναι θεμα προσωπικης του επιλογης.Και να ξερετε οτι στον χωρο της διακοσμησης, οσο πιο μεγαλη κουδουνιστρα θα ειναι, τοσο επιτυχιμενος και φραγκατος θα ειναι.Μην αγχωνεστε λοιπον και αφηστε τον να βρη μονος του τον δρομο του , και προς θεου μακρια απο εκλησιες ,γιατι εκει θα χαθη καθε ελπιδα σας για εναν βαρβατο και μεγαλο γαμια γιο.

Aνεμος 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:09 π.μ.  

όλα καλά τους village people που τους ξέθαψες χαχαχα πολύ καλό

Masterpcm 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:01 π.μ.  

Νομίζω ότι η αδελφή μου είναι ...γιός του...

Ανώνυμος 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 2:00 μ.μ.  

Μενέλαε,
μην ανησυχείς! Αν ο γιός σου γιάλισε το πόμολο μόνο μια φορά δεν χάλασε ο κόσμος. Αυτό λέγεται σεξουαλική εμπειρία και συγχωρήται. Το πρόβλημα αρχίζει αν του άρεσε και θέλει να το ξανακάνει.
Γραμμή βοήθειας: 1-800-MAZOXTRAS. Πάρε ένα τηλέφωνο. Δεν χάνεις τίποτε.

Σπύρος Καράμπαλης
Dayton, OH - USA

Citypress-gr.admin 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:07 μ.μ.  

ΠΑΛΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑ.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ http://citypress-gr.blogspot.com/

molemou 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 μ.μ.  

ισε μεγάλος ισε τρανός ίσε ο κολοτριχας και ελπίζω καπια μέρα να σε γνωρίσω αν κατέβω ελλαδα.ισε FOVEROS

Ανώνυμος 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 3:55 μ.μ.  

Άλλωστε, όπως είχε πει και γνωστός καλλιτέχνης... για να είσαι άντρας πρέπει να τον φας και να μην σου αρέσει. και εγώ είμαι ΠΟΛΥ άντρας!
Πολύ ωραίο το post πάντως!

Vazalergic 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 π.μ.  

Εγώ πιστεύω πως τα κυματιστά πατατάκια είναι ανησυχητικό φαινόμενο... Με ρίγανη θα έφερνε βαρβατίλα!

Ανώνυμος 5 Ιανουαρίου 2009 στις 4:43 μ.μ.  

ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ????
ΑΧ ΜΩΡΕ ΑΧ !!!
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΥ????

Ανώνυμος 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:24 μ.μ.  

][ Κυρ-Μενέλαε ε! κυρ-Μενέλαε, μ΄ ακούς;...σου έχω ευχάριστα νέα! Πάρε τηλέφωνο στο χωριό γιά να ξεκινήσει τρικούβερτο γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια. Να είναι εκεί ο χωροφύλαξ, ο παππάς και ο δάσκαλος του χωριού. Βάλε τα ψηστήρια στο φουλ και ρίξε κρέατα, παΐδια και εβραίους. Βάλε να πιούνε από τ΄ αθάνατο κρασί του ΄21. Αμόλα τετάληδες στα βουνά και στα λαγκάδια και έναν χαρταετό...μ΄ακούς κυρ-Μενέλαε;...ο γιός σου δεν είναι πούστης, είναι απλά...βάζελος!...][

Ανώνυμος 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:10 μ.μ.  

kala vrikes apotixi apo gay bar kai exeis amfivolies an eina aderfi? an ton pernei mono exeis akoma elpides an plirosis kamia rosida xanthia gia na perasi to paidi mia nixta axexasti. einai i moni lisi. kali epitixia kai grapse kai pes mas ti egine

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP