2/9/08

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ !!!


Συγκεκριμένα δεχθήκαμε 3 δις εξακόσια πενήντα εκατομμύρια εφτακόσιες ενενήντα χιλιάδες εκατον εικοσι δύο ευρώ και πέντε λεπτά μετρητά σε μαύρες σακούλες τα οποία και καταθέσαμε στην ABN. Σας ευχαριστούμε όλους. Θα σας αποσταλεί απόδειξη γιά τη εφορία.

Οι επισκέψεις αυτές έχουν γίνει από το 1968 το Σεπτέμβρη και εντεύθεν όταν ο παππούς μου ίδρυσε το ιστορικό αυτό εδώ ιστολόγιο. Ακολούθησαν διώξεις από τη χούντα με αποτέλεσμα η έδρα του blog να μεταφερθεί στο Cafe Les deux Maggots στην πλατεία Σεν Ζερμέν ντε Πρε στο Παρίσι. Εκεί μαζί με ιστορικά στελέχη της μπαταρίας ΠΑΚ συνεχίστηκε η αντίσταση, ο πυκνωτής και το τρανζίστορ.

Μεγάλος λοιπόν ο όγκος των επισκεπτών στο ιστολόγιο δεν έχω και χρήματα να σας στείλω από ένα τυλιχτό (γλυκό, από αυτά τα φτηνά) να βγώ και από την υποχρέωση. Δεν πειράζει, σας ευχαριστώ όλους σας, αισθάνομαι βαθειά συγκεχυμένος και αδύναμος από μιά διάρροια που με ταλαιπωρεί.

Τα στοιχεία αυτά της επισκεψιμότητας εστάλησαν από τα εργαστήρια του Google όπου δώσαμε δείγμα ούρα γιά ανάλυση εξ ού και το γνωστό Google Analytics. Είναι συγκλονιστικά καθώς και ατράνταχτα και κάπως αδιάψευστα. Αφού να φανταστείτε μας στείλανε εξώδικο από το blogger διότι κινδυνεύουν οι σέρβερς τους με κατάρευση. Άκου να δεις ! Να αραιώνετε κάποιοι σιγά σιγά που δε γουστάρω από δω μέσα, να πέσει το τράφικ. (Δεν θέλω να τους κατονομάσω αλλά είναι αυτοί που βάζουν βαθμολογία άσο στο ποστ γιά τις παντόφλες HAPPY LIFE κατόπιν εντολών που προέρχονται από τα υπόγεια του Περισσού).

Κλείνω εδώ λέγοντας ότι όταν ξεπεράσουμε τα 5 δις επισκέψεων θα δωθεί ένα μεγάλο πάρτυ στο Μέγαρο Μουσικής το οποίο και θα παραχωρηθεί καθώς ο φίλος μου ο Χρήστος έταξε ότι αν ξεπεράσει το blog αυτό το νούμερο θα στηθεί να τον ... καταλαβαίνετε και θα μου δώσει και το Μέγαρο γιά ένα 24ωρο.

Μεγαλεία ...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP