17/9/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΖΩΔΙΑ : ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ 2008


Κριός

Ίσως πεθάνετε αύριο-μεθαύριο, καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν και να γράψετε ότι ακίνητο και κινητό ΝΟΚΙΑ έχετε σε κάποιον που έχει ένα blog ονόματι Κωλότριχες. Αν έχετε και μετρητό ακόμη καλύτερα θα πάτε στον παράδεισο. Έτσι μου λεν τα άστρα έτσι σας λέω.

Αν δεν πεθάνετε τότε θα παρακαλάτε να το είχατε πάθει διότι θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που θα σας συμβούν αν δεν πεθάνετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς είστε χαμένοι από χέρι, καλύτερα αλλάξτε ζώδιο ή μην βγείτε καθόλου από το σπίτι μέχρι το τέλος του έτους.

Ερωτικά σκατά, οικονομικά πούτσες, επαγγελματικά αρχίδια. Αυτοκτονήστε.

Ταύρος
Σας έχει φάει η μαλακία πάτε από το κακό στο χειρότερο, πάτε κατά διαόλου, είστε στο χείλος του γκρεμού. Δώστε ένα τέλος στην κακοτυχία σας αλλάζοντας τις κάλτσες. Δηλαδή βάλτε τη δεξιά στο αριστερό και την αριστερή στο δεξιό πόδι. Αν δεν πετύχει αυτό δοκιμάστε με τα παπούτσια σας. Αν σας πονέσει ο κάλος είναι γιατί έχετε βάλει ανάποδα τα παπούτσια σας ηλίθιοι, ε ηλίθιοι.

Μιά αρρώστια θα σας βρει εκεί γύρω στα Χριστούγεννα. Ίσως νόσος των πτηνών, μπορεί και σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. Γιά έμπολα δεν το βλέπω. Προφυλαχτείτε, μην έρχεστε σε επαφή με κοτόπουλα, καναρίνια, κοτσύφια, χελιδόνια, αγελάδες και πόμολα. Φορέστε πουλοβεράκι έχει ψύχρα.

Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Μην ανοίξετε όμως διότι μπορεί να είναι και ο θάνατος μιάς και από το παραπάνω ζώδιο σας χωρίζει ένα δέκατο του δευτερολέπτου εσάς που έχετε γεννηθεί στις 21/4. Παλιοκατάσταση.

Δίδυμοι
Το 2008 είναι το τυχερό σας έτος, μιάς και το 2009 θα σας χτυπήσει αυτοκίνητο. Θα πάρετε προαγωγή στη δουλειά σας αλλά τι να το κάνετε αφού είπαμε το 2009 θα σας χτυπήσει αυτοκίνητο. Θα κερδίσετε και το μεγάλο τζακπότ στο Λότο αλλά τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν σε περιμένει ο χάρος στη γωνία. Σας λυπάμαι. Είστε αξιοθρήνητοι και κατάπτυστοι.

Προσέξτε μην ξεχάσετε το θερμοσίφωνα ανοιχτό γιατί θα σας έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ φουσκωμένος. Μην τρώτε τα νύχια σας και τις μύξες σας. Σας έχω ξανακάνει την παρατήρηση. Έχετε καταντήσει αηδία.

Το ταίρι σας πολύ πιθανό είναι να σας τα φοράει. Αν δε σας τα φοράει θα σας τα φορέσει σύντομα. Καλομελετάτε κι έρχονται. Φουκαράδες μου είστε πολύ βαθειά νυχτωμένοι.

Καρκίνος
Εδώ είμαστε. Σας γάμησα. Θα σας βρουν λοιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί. Θα βγάλετε το χτικιό την οστρακιά και όλα σας τα δόντια από ακατάσχετη τερηδόνα. Θα σας πέσουν τα μαλλιά και τα βλέφαρα. Δε θα σας κάνει "κούκου". Θα σας κάψουν το αυτοκίνητο, θα σας καεί το βίντεο. Μην κουνιέστε, μην βγάζετε άχνα επιβαρύνετε τη θέση σας.

Ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά θα καταστραφείτε. Δοκιμάστε γιά καλύτερη τύχη με άλλο αστρολόγο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μετά από εσάς που θα πεθάνετε πρώτοι.

Χέστηκα αν σας χάσω από πελάτες.

Λέων
Θα ήθελα να σας πω ψέματα αλλά δεν μπορώ. Είστε χαμένοι από χέρι, την έχετε πουτσίσει, την έχετε βαμένη, ψωνίσατε από σβέρκο. Δεν βλέπω κάτι θετικό πέρα από ένα χωράφι ένα στρέμα που θα σας αφήσει μιά θειά σας στο χωριό, θεός σχωρέστηνα, ξερό και άγονο, ούτε καν τα τετραγωνικά γιά να χτίσετε δεν θα έχει. Από ολότελα ...

Ερωτικά θα κολλήσετε σύφιλη, οικονομικά θα βρείτε ένα ευρώ στην τσέπη ενός παντελονιού σας που είχατε να βάλετε δύο χρόνια, επαγγελματικά θα σας ξεφτιλίσει ο καφετζής μπροστά τους συναδέλφους σας γιά 5 ευρώ που του χρωστάτε. Ρόμπα θα γίνετε.

Παρθένος
Έχετε έναν ανάδρομο Ερμή του Πραξιτέλους και μιά αμφίδρομη Αφροδίτη της Μήλου. Έχετε και ένα γκαβλόσπυρο στη μύτη και είστε σα μαλάκες. Η τύχη σας έχει εγκαταλείψει και τώρα ετοιμάζεται και ο σύντροφος σας να κάνει το ίδιο. Μην απελπίζεστε υπάρχουν και χειρότερα ζώδια. Που να δείτε και παρακάτω.

Επαγγελματικά θα δεχθείτε μιά ενδιαφέρουσα πρόταση γιά μείωση μισθού. Μην την πιείτε. Λουστείτε την. Προσέξτε κάποιον συνάδελφο, σας ρουφιανεύει. Το γραφείο σας κουτσαίνει βάλτε κάτι από κάτω. Κάποιος σας κλέβει τους στιλούς.

Μην κάθεστε στα ρεύματα, τριφτείτε με οινόπνεμα, μην πίνετε κρύα.

Ζυγός
Όλα θα σας πάνε καλά. Θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα βιώσουν την απόλυτη ευτυχία. Θα πάρετε προαγωγή στη δουλειά σας και αύξηση, θα κερδίσετε τριάδα στο στοίχημα. Θα βρείτε ένα πεντάευρο στην Κάνιγγος και ένα i Phone στα σκουπίδια του κουτιού.

Θα κερδίσετε ένα 10ήμερο ταξίδι στις Μαλδίβες και ένα μίξερ. Θα σπάσει το πόδι του ο σιχαμένος του διπλανού διαμερίσματος, θα κληρονομήσετε μιά πολυκατοικία, θα σας στείλει 100 δολλάρια ένας θείος από την Αμερική.

Μοναδική ατυχία ένας αστρολόγος που σας δουλεύει ψιλό γαζί.

Σκορπιός
Σας επηρεάζει αρνητικά ο Κρόνος, γαμώ το Δία σας. Ότι και να κάνετε είστε καταδικασμένοι. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν η καταστροφή είναι αναποφεύκτη, μην ελπίζετε σε τίποτε. Εδώ δεν κοροιδεύουμε, δεν σας χαιδεύουμε τα αυτιά, ούτε και σας πιάνουμε τον κώλο. Άμα δεν σας αρέσει να πάτε αλλού να σας τα λένε όλα ωραία και καλά μαλάκες.

Άμα σας συμβαίνανε όλα αυτά τα καταπληκτικά και ωραία που σας γράφουνε στην τελευταία σελίδα οι εφημερίδες και τα περιοδικά θα είσασταν απλά στον παράδεισο. Κορόιδα.

Τοξότης
Οι τοξότες τώρα, κοιτάξτε να δείτε. Αν τα πράγματα δεν σας πάνε καλά ίσως σας πάνε άσχημα. Ίσως κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, δεν χρειάζεστε να σας πούμε και που, έτσι ; Καταλαβαίνετε, είστε έξυπνοι εσείς οι τοξότες. Ενημερώστε δικηγόρο, συμβολαιογράφο.

Ίσως, λέμε, ίσως, δεν είναι και σίγουρο, δεν τον κόβω και στεγνό να σας βρει εγκεφαλικό από μεγάλη στεναχώρια. Ίσως το εγκεφαλικό, σίγουρα η στεναχώρια. Πάτε γιά το δύο στα δύο. Κάποιοι από σας θα χωρίσουν και θα κάνουν δύο χρόνια να σταυρώσουνε σχέση. Μην απελπίζεστε, ψαρεματάκι, πετονιά και φελιζόλ να μην πιάνετε ο κώλος στον βράχο.

Όσο γιά τα οικονομικά σας δεν βλέπω κάτι. Μπήκε μπροστά ο πούστης ο Πλούτωνας.

Αιγόκερως
Δεν θα πρωτοτυπήσω. Στην Ελλάδα ζείτε, τι περιμένετε δηλαδή ; Όλα σκατά θα σας πάνε και αν κατά τύχη δεν σας πάνε, εγώ θα σας ευχηθώ να σας πάνε. Μην περιμένετε τίποτε το καλό, το ευχάριστο, το αισιόδοξο. Μαυρίλα, σαπίλα, σκατίλα. Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα θα βρεθούν μπροστά σας.

Από πλευράς υγείας ούτε αυτή θα έχετε. Σταματήστε να διαβάζετε, στεναχωριέμαι που σας τα λέω κατάμουτρα. Αν όμως τέλως πάντων θέλετε να μάθετε το μέλλον σας όσο σκατά κι αν είναι συνεχίστε και θα δείτε. Θα σας φτιάξω εγώ.

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε γρηγορότερα το χείλος του γκρεμού. Θα σας δαγκώσει σκύλος ή φίδι, θα δούμε, εξαρτάται.

Υδροχόος
Γιά να μη λέω τα ίδια και τα ίδια βλέπε τα παραπάνω και ακόμη χειρότερα.

Ιχθείς
Κοτσομούρα, γαύρο, σαφρίδι, γόπα, μελανούρι φρέσκο έχω. Πάρε ...

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

mikros fokion 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:42 μ.μ.  

ωστε εσυ εισαι ο αστρολογος του κωστακη, ε;
κανε σε παρακαλω μια προσωπικη του προβλεψη

Masterpcm 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 π.μ.  

Δεν έχεις ανταλλακτικό!!!
Πρέπει να σπάσανε το καλούπι και να κάψανε τα σχέδια! Ρε συ Μητσάκο λύσε μου μια απορία, πέρνεις κάτι συγκεκριμένο; ή ότι τύχει; Έτσι ρωτάω από ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο...

Έγραψες πάλι, συλλαλητήρια, είσαι και ο κρότος!!!


Πάρα πολύ καλό βρε παιδί, γέλασα πολύ, περιμένω το επόμενο.
Να είσαι καλά.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP