12/9/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΡΟΜΠΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ)


Άραγε πώς θα πρέπει να φερθείς στα πρώτα ραντεβού σου, για να κατακτήσεις τον στόχο σου; Είτε ο στόχος σου είναι να πηδήξεις, είτε να γνωρίσεις την κοπέλα για να δεις αν ταιριάζετε προκειμένου να συνεχίσετε μαζί και να την πηδήξεις ακολούθησε τα εξής 10 μυστικά παλιοβλάκα, ηλίθιε, ξεστραβώσου.

Μυστικό Νούμερο 1
Περίμενε τρεις μέρες πριν ξανατηλεφωνήσεις.
Ο βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να μη δείχνεις απεγνωσμένος στην γυναίκα για να τη συναντήσεις. Οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά τους κανόνες του ραντεβού και θέλουν να δουν πόσο τις ακολουθεί και ο άντρας. Απόδειξε το, με το να είσαι χαλαρός και με το να δείξεις αντιστάσεις στο να βγείτε για ένα ραντεβού αμέσως. Θα πρέπει όμως να μην καθυστερήσεις πολλές μέρες, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να την ξενερώσεις. Ένας μαλάκας που δεν τήρησε το τριήμερο βρήκε τη γυναίκα που ποθούσε μετά από χρόνια με τέσσερα παιδιά φτέρνες κομμάτια και τρίχες στις μασχάλες.

Μυστικό Νούμερο 2
Πήγαινε τη στο στέκι σου
Ένας άλλος τρόπος για να την εντυπωσιάσεις είναι να την πας κάπου όπου έχεις καλή φήμη. Με το να δείξεις ότι είσαι γνωστός σε αρκετά άτομα, καταφέρνεις να δώσεις το προφίλ που εσύ επιθυμείς. Από ένα απλό χαιρετισμό του DJ , όταν πρόκειται για ένα club , μέχρι το γκαρσόνι που θα έρθει να σε σερβίρει θα δώσεις την εντύπωση ενός πραγματικού άντρα. Και όταν λέμε στο στέκι σου πανίβλακα, μην το κάνεις σαν κάποιον άλλο μαλάκα που πήγε την γκόμενα σε μπουρδέλο της Αχαρνών όπου πήγαινε μέρα παραμέρα. Ή χειρότερα σαν κάποιον άλλο ρεζίλι που την πήγε σε κωλόμπαρο και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά την άφησε εκεί και της είπε "πιες ένα ποτό κι έρχομαι".

Μυστικό Νούμερο 3
Αντιστάσου στον πειρασμό του σεξ από τις πρώτες μέρες.
Πέρα από το γεγονός ότι το να αντισταθείς από το να ζητήσεις άμεσα ή έμμεσα το σεξ από τα πρώτα ραντεβού κάνει την γυναίκα να σε θέλει περισσότερο, δίνεις την εντύπωση και ενός άντρα που δεν κυριεύεται από τα πάθη του, βλάκα άκου και μάθαινε. Μην κάνεις και τελείως πίσω: Φίλησε την με πάθος, άναψε την και κάνε την ίδια να θέλει για περισσότερο. Βάλε και λίγο δάχτυλο διακριτικά. Μην το ζητήσεις εσύ, κέρδισε το! Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να σου την πέσει η γκόμενα από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ραντεβού. Έχε εσύ μαζί σου καπότες γιά καλό και γιά κακό και μιά διεύθηνση ενός γαμωξενοδοχείου αλλά στην κλασική περίπτωση που το θήραμα κάνει την πάπια γιά πήδημα μην το παίξεις και γιά πολλές μέρες ντίβος. Ένας που το έκανε του άρεσε και μετά πούστεψε. Μην είσαι μαλάκας. Σε θέλω γάτο.

Μυστικό Νούμερο 4
Περιόρισε τις σπατάλες.
Ένας καλός τρόπος για να μάθεις τι πραγματικά θέλει από σένα, είναι να μάθεις πόσα χρήματα περιμένει η παλιοβρώμα να ξοδέψεις για εκείνη. Στα πρώτα ραντεβού λοιπόν, μπορείτε να πάτε σε μέρη που δεν μπορείς να ξοδέψεις πολλά (ένα κωλάδικο, καφέ από περίπτερο σπαστό, ή περίπατο ή πασατέμπο στην Κολιάτσου ή σε καφενείο στην Αγίου Μελετίου κ.λπ.). Έτσι θα ανακαλύψεις αν κατά βάθος ενδιαφέρεται για το πορτοφόλι σου. Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, φρόντισε να βρίσκεστε σε μέρη που δεν απαιτείται μετακίνηση με όχημα, ή κάπου κοντά σε αυτή, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Αν σου ζητήσει άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια πες της να πάει να γαμηθεί. Δεν πρέπει ποτέ να δείχνεις τσιγκούνης, ιδίως στο πρώτο ραντεβού. Αν τώρα τρόμπα δεν έχεις μία, κάτσε σπιτάκι σου καλύτερα, βάλε μιά τσόντα στο ντιβιντί πλέιερ και παίχτονα.

Μυστικό Νούμερο 5
Προσοχή στα τηλεφωνήματα.
Και μόνο από τα τηλεφωνήματα μπορείς να καταλάβεις αν είναι ή όχι απελπισμένη. Παρατήρησε τη συχνότητα των τηλεφωνημάτων ή μηνυμάτων της. Γράψτα σε μιά κόλα χαρτί. Είναι καθημερινά ή σπάνια; Δείξε αντιστάσεις. Τηλεφώνησε της και εσύ μετά από μία ή δύο μέρες για να δείξεις ότι διατηρείς το ενδιαφέρον σου, χωρίς όμως να δείχνεις απελπισμένος. Όχι όμως περισσότερο, γιατί τότε δείχνεις αδιάφορος. Μιά φορά ένας παπάρας ξεχάστηκε και την πήρε μετά από έξη μήνες.

Μυστικό Νούμερο 6
Μην βιάζεσαι να της προσφέρεις δώρα.
Καταρχήν, ένας κανόνας είναι ότι δεν δίνουμε δώρα από το πρώτο ραντεβού. Ακόμα όμως και κατά τους πρώτους μήνες μίας σχέσης, τα δώρα θα πρέπει να αποφεύγονται όσο είναι δυνατό. Φυσικά και θα της πάρεις δώρο στα γενέθλια ή τη γιορτή της, όχι όμως κάτι τόσο ακριβό όσο θα έπαιρνες σε μία μακροχρόνια σχέση. Το πρώτο διάστημα είναι αυτό της γνωριμίας. Πρέπει να είσαι και να δείχνεις συγκρατημένος. Μην σου πω κιόλας ότι ποτέ και σώσει να δει δώρο άμα δεν κάτσει να τον φάει. Καλύτερα ακόμη μετά από το φυστίκωμα άφησε στο κομοδίνο της 20 ευρώ. Όχι παραπάνω.

Μυστικό Νούμερο 7
Διατήρησε ένα μυστήριο.. αλλά μην δείξεις αλλόκοτος.
Θυμήσου να αποφύγεις να δώσεις κάθε πληροφορία για την οικογένειά σου, την εργασία σου ή τις προηγούμενες σχέσεις σου από την πρώτη στιγμή, γελοίε. Η γυναίκα πάντα κρύβει κάτι για αργότερα για να το μαντέψεις εσύ και ανάλογα πρέπει να πράξεις. Διατήρησε λίγο μυστήριο για να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα επόμενα ραντεβού σου, παπαρίδη. Φόρα καμπαρτίνα και μαύρα γυαλιά και κάπνιζε πίπα. Κράτα το στόμα σου κλειστό μην βγάλεις άχνα. Αν σηκωθεί και φύγει μην δίνεις σημασία. Ασ΄την να πάει στο καλό. Εσύ εκεί σταθερός και μυστηριώδης.

Μυστικό Νούμερο 8
Μην τη κολακεύεις όλη την ώρα..
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να την κολακεύεις, ιδίως στα πρώτα ραντεβού. Να της πεις πόσο όμορφη είναι, ή πόσο ξεχωριστό ήταν το πρώτο ραντεβού για σένα ή τι ωραίες βυζάρες έχει. Αργότερα όμως, θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να επικεντρώνεσαι στο κατά πόσο μπορείς να κάνεις την συζήτηση ή την συντροφιά πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα αλλά και πως να της σφυρίξεις κανέναν.

Μυστικό Νούμερο 9
Μην συναντήσεις τις φίλες της, περίμενε.
Το να βγεις μαζί της είναι για σένα μία πρόκληση, πολύ περισσότερο το να βγεις με τις φίλες της. Πρώτον, δεν έχεις τη δυνατότητα να μείνετε μόνοι για διάστημα που θα σου επιτρέψει να την προσεγγίσεις περισσότερο. Με προσέχεις ζώο ;;; Δεύτερον, οι φίλες μπορεί να κάνουν τη ζημιά, ιδίως αν δεν έχουν αγόρι. Τρίτον, με το να είσαστε μόνο οι δυο σας είναι σημάδι ότι θέλεις να κρατήσεις μία σχέση, διότι η σχέση γίνεται ανάμεσα σε δύο άτομα και όχι περισσότερα (υπό φυσιολογικές συνθήκες.) Βέβαια υπάρχει η καλή και σπάνια περίπτωση να πηδήξεις τις φίλες της μία μία ή όλες μαζί και καπάκι να πιάσεις και το τζακπότ στο Λότο.

Μυστικό Νούμερο 10
Μην απομακρύνεσαι από τις καθημερινές συνήθειες που διατηρούσες πριν την γνωριμία σας.
Το ότι γνώρισες μία κοπέλα που σου αρέσει πραγματικά, δεν πρέπει να σε βγάλει από την καθημερινότητα σου. Αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο σε μία μακροχρόνια σχέση. Βεβαίως και μπορείς να τη δεις περισσότερες φορές από όσες σου επιτρέπει ο ελεύθερος σου χρόνος, αυτό γίνεται όμως για λίγα και μόνο ραντεβού. Εφόσον οι διαρκείς θυσίες γίνουν δεδομένες, τότε έρχεσαι στο δίλημμα του να αφήσεις μέρος ή ακόμα και ολόκληρη την καθημερινότητά σου(πχ. φιλίες, σπουδές, εργασίες) ή να σταματήσεις τις θυσίες που έκανες, κάτι που μπορεί και να την ξενέρωνε. Ξεκαθάρισε από την αρχή την κατάσταση. Ξεκίνα να κλάνεις, να βγάζεις μύξες από τη μύτη σου και να τις τρως, να ξύνεις τον κώλο σου μέσα από το σώβρακο, να φτύνεις στο πάτωμα, να ρεύεσαι σα βόθρος, να βρίζεις σαν νταλικιέρης, να κόβεις τα νύχια από τα πόδια σου μπροστά στη μούρη της, να τρως πιτόγυρα τίγκα στα τζατζίκια. Πες της αυτός είμαι εγώ, άμα σ'αρέσει άμα δε σ'αρέσει τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία, τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου.

4 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 12 Σεπτεμβρίου 2008 - 11:48 μ.μ.  

Δημοσκοπήσεις fake στις μέρες μας παίζουν και θα χει ...θέμα.Το μαθες?

ndimos 13 Σεπτεμβρίου 2008 - 3:50 π.μ.  

Ωχ παναγία μου!!!! Τί γέλιο ήταν πάλι αυτό??
Α, ρε κωλότριχα!!! Εϊσαι θεούλης!!!

http://super-nova3.blogspot.com/

Υ.Γ: τελικά μετά τα κενά posts η εμπνευσμένη έμπνευση δεν άργησε να ρθει, ε??

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Lúthien 15 Σεπτεμβρίου 2008 - 2:53 μ.μ.  

Πως μας ξέρεις...
Άαααααααααααααχχχχχ...... Είσαι ο ιδανικός άντρας.....

korinoskilo 16 Σεπτεμβρίου 2008 - 10:22 π.μ.  

Δεν έχεις άδικο, κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι.
Τα σημάδια τα δείχνουν από το πρώτο ( και μοναδικό )ραντεβού.

Καλά κάνεις και τους λες όλα τα μυστικά, έτσι γίνονται πιο δήθεν και πιο γρήγορα αντιληπτοί :Ρρρ

Επανήλθα και χαίρομαι… καλό φθινόπωρο

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP