13/8/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ TELEMARKETING : ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Θέλεις να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο εξαφανισμένος πρωθυπουργός σου ;

Θέλεις να ξέρεις αν κυβερνά και από που ;

Θέλεις να ξέρεις όταν μιά φορά στα χίλια χρόνια πάει στο εξωτερικό σε ποιά χώρα βρίσκεται ;

Θέλεις να σταματήσει το άγχος του αν ζει ή πέθανε ;

Θέλεις να μαθαίνεις αν βρίσκεται στην κουζίνα ή στην τουαλέτα του σπιτιού της Ραφήνας ;

Θέλεις να γνωρίζεις σε ποιό ψητοπωλείο τρώει ;

Θέλεις να μη χάνεις τις ιστορικές εμφανίσεις του στη Βουλή μία κάθε εξάμηνο ;

Θέλεις να μαθαίνεις πότε και από που έκλασε ;

Θέλεις να κόψω γιά σένα τις φλέβες μου θέλεις ;

Αν λοιπόν θέλεις υπάρχει λύση. Ένα υπέροχο μίνι gadget που χωρά στην παλάμη σου στην τσέπη σου στο κοφίνι και στο καλάθι περισσεύει. Το εκπληκτικό CaramanloGPS-ND2008 που ήρθε γιά να ξέρεις πάντα που βρίσκεται ο αγαπημένος σου πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και να μη σε τρώει το άγχος το μαράζι και η στεναχώρια.

Το CaramanloGPS-ND2008 έχει βάρος μόνο 30 γραμμάρια και διαστάσεις πιστωτικής κάρτας mastercard με όριο αγορών τα 3.000 ευρώ και αναλήψεων τα 1.000. Επιτόκιο μόνο 35 % και ΣΕΠΕ 50 %. Μπορείς να το έχεις στην τσέπη ή να το κρεμάσεις στο λαιμό σαν κόσμημα ή ακόμη και να το βάλεις στο κώλο σου.

Με το πάτημα ενός κουμπιού το εκπληκτικό αυτό μηχάνημα του διαόλου θα σε ενημερώσει φωνητικά για το που ακριβώς βρίσκεται ο πρωθυπουργός σου. Έχει τρία λαμπάκια 40W μπαγιονέτ ένα κόκκινο ένα πράσινο και ένα μπλέ. Όταν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι σημαίνει ότι ο Καραμανλής είναι σε κατάσταση αδράνειας στη Ραφήνα. Επειδή το λαμπάκι αυτό θα ανάβει μονίμως και θα καίγεται συχνά σας δίνουμε δώρο 30 ανταλλακτικά λαμπάκια στην εκπληκτική τιμή των 149 ευρώ. Όταν ανάβει το πράσινο λαμπάκι σημαίνει ότι κυβερνά. Το λαμπάκι αυτό δε θα χρειαστεί να το αλλάξετε ποτέ. Όταν τέλος ανάβει το μπλέ λαμπάκι τότε σημαίνει ότι ο Κώστας βρίσκεται σε διακοπές.

Το θαυματουργό αυτό σύστημα εντοπισμού, παίζει επίσης και mp3 καθώς και δίσκους των 78 στροφών. Βγάζει το σκύλο βόλτα, κουρεύει το γκαζόν, ψήνει φραπέ, τυλίγει γύρο και κουνάει την αχλαδιά.

Μπορείτε να το αποκτήσετε στην εκπληκτική τιμή των 5 ευρώ συν 657 ευρώ έξοδα αποστολής κρατήσεις ΙΚΑ, Ταμείο Μετάλλου και φόρο μεταβίβασης ακινήτου. Μαζί θα πάρετε δώρο ένα κατωσέντονο εμπριμέ, δύο μαξιλαροθήκες και ένα κουραδοκόφτη.

Τηλεφωνήστε τώρα να προλάβετε τα τεμάχια είναι περιορισμένα και συλλεκτικά.

9800-324567889 χρέωση 30 ευρώ το δευτερόλεπτο, μίλησε ζωντανά με την πιό κεφάτη παρέα, γνώρισε νέους φίλους, βρες το ταίρι σου, άκου τα πιό πρόστυχα λόγια, ρωσσίδες μοντέλα στο χώρο σου, πιασίματα ελεύθερα, εχεμύθεια-καθαριότητα-διακριτικότητα, ημιπαραμονή, στρώματα νερού, τα δωµάτια, πλήρως ανακαινισµένα, µε κλιµατισµό, TV, video, ψυγείο, room-service. Ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Προσφορά το ποτό σας δωρεάν, χορός ελεύθερος, στις τρεις πίτσες η μία δώρο.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP