24/8/08

ΝΕΟ POST


Αυτό εδώ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή είναι το νέο ολόφρεσκο post του blog Κωλότριχες. Όταν τελείωσεις την ανάγνωση του θα είσαι σίγουρα σοφότερος αλλαγμένος προς το καλύτερο και έτοιμος γιά ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Γιά τη συγγραφή του post αυτού δούλεψα μέρα και νύχτα ολημερίς και ολονυχτίς δηλαδή, χάλασα τέσσερα πληκτρολόγια, τρία ποντίκια (το ενα ασύρματο), έκαψα δύο οθόνες μία LCD και μία CRT και κατανάλωσα φαιά ουσία πέραν του ανώτερου επιτρεπομένου ορίου. Κουράστηκα ψυχικά, σωματικά και νοητικά και μάλλον θα ξαναδείτε νέο post του Αγίου Πούτσου ανήμερα (βοήθεια μας).

Διαβάστε λοιπόν το νέο αυτό post, αναλύστε το, συζητήστε το με τους φίλους σας, διαδώστε το στα πέρατα της οικουμένης, εμβαθύνετε στους χαρακτήρες και δικαιολογείτε τις πράξεις τους, όπως στο «Ένα λαμπερό ιδανικό ζευγάρι», όπου ο Σέργιος που είναι ομοφυλόφιλος αναγκάζεται να κάνει ένα γάμο που δεν τον θέλει.

Το νέο λοιπόν αυτό post που αποτελείται από γράμματα κολλημένα το ένα με το άλλο που σχηματίζουν λέξεις και αυτές οι λέξεις τις προτάσεις και οι προτάσεις τις φράσεις και οι φράσεις το post το νέο αυτό post επαναλαμβάνω σε περίπτωση που δεν έχω γίνει κατανοητός, το νέο λοιπόν αυτό post είναι νέο, πλούσιο σε νόημα, βαθύ σε βάθος, πλούσιο σε πολυακόρεστα, φτωχό σε λίπη ταπεινό και καταφρονεμένο.

Ολοκληρώνεται σε λίγο το νέο post του blog, θα μπορείτε να το διαβάσετε σε μερικά δευτερόλεπτα, εγώ να σας ευχαριστήσω γιά την τιμή που θα μου κάνετε να το διαβάσετε, πάω να φάω τώρα κοτόπουλο με πατάτες που έφτιαξε η πεθερούλα μου με τα χεράκια σας. Σας ευχαριστώ.

1 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 24 Αυγούστου 2008 στις 11:04 μ.μ.  

Μεγαλε σε ζηλευω που εχεις τετοια πεθερουλα ,και αν κρινω απο την φωτογραφια με το εδεσμα πρεπει να τρως καλα.Εγω για λογους ανοικοδομησης σπιτιου μενω στην πεθερα και τρωω κατι σαν την φωτογραφια σε καπιο αλλο post με την Αννα Θρασκια.Ο θεος με τιμωρησε γιατι θεωρουσα την μαννα μου ως απαισια μαγειρισα,αλλα δεν νομιζω οτι μαγειρευη καπιος χειροτερα απο την πεθερα μου.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP