24/8/08

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ : ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΣ ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κυρίες και κύριοι οι Κωλότριχες με υπερηφάνεια και δέος σας παρουσιάζουν τις κορυφαίες και κορυφαίους αστρολόγους στην Ελλάδα. Ένα αφιέρωμα-σταθμός ένα μνημειώδες έργο που κάθε οικογένεια πρέπει να έχει στη βιβλιοθήκη της και στο σκρίνιο. Γιά πρώτη φορά μπροστά στα μάτια σας παρελάζει η αφρόκρεμα των μέντιουμ των αστρολόγων των χαρτομαντών των παραψυχολόγων των μελλοντολόγων και των γαστρεντερολόγων. Ένα κολοσιαίο βοήθημα ένα απαράμιλλο αραβούργημα μία τιτάνια προσέγγιση δύο κούπες ζάχαρη άχνη ένα αυγό ένας αητός καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε.



Κλάνουν όλοι πατάτες μπροστά στην σατανική αυτή μορφή του κυρίου ΧΑΣΕΤ. Μην τον βλέπετε όμως έτσι. Πίσω από το προσωπείο αυτό της φρίκης κρύβεται ένας καλοκάγαθος αιθίοπας μαζί με τους συνεργάτες του που είναι εδώ στην Ελλάδα γιά να μας βοηθήσουν. Με όπλα του την απόλυτη γνώση πάνω στην αφρικανική χαρτομαντεία, την τράπουλα της Κατίνας, τα Ταρώ, τον άριστο χειρισμό υπολογιστή, την κατοχή διπλώματος Γ΄κατηγορίας, του Office 2007 καθώς και του powerpoint, θα δώσει λύσεις σε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί.

Μην τον φοβάστε δεν δαγκώνει, μη σας τρομάζουν τα κατακόκκινα μάτια του απλά την ημέρα της φωτογράφισης είχε 39 πυρετό και διάρροια. Αποκαλύπτει γεγονότα που ήδη έχουν γίνει, κάνει επανασυνδέσεις προσώπων και κομμένων τηλεφώνων ΟΤΕ χωρίς τέλη επανασυνδέσεως, αναλύει Ταρώ και ούρα, παίζει στα δάχτυλα την απλή τράπουλα και έχει και HALL όπως γράφει η αφίσα, με περιοδικά και φυστίκια αιγίνης γιά ευχάριστη αναμονή στο γραφείο του.

Δεν κοιμάται ποτέ όπως βλέπετε στην καταχώρηση πάνω δεξιά, δέχεται επισκέψεις και τηλεφωνήματα όλο το 24ωρο. Έχει να κοιμηθεί 18 χρόνια 3 μήνες και 22 ημέρες και να πλυθεί άλλες τόσες.



Άρτεμις Ζήνα. Πρώτη ξαδέρφη της Πέγκυ Ζήνα, θεία της Ζίνα του STAR CHANNEL και ανηψιά του Αρτέμη Μάτσα. Θα σας τα καρφώσει όλα. Τι είναι αυτό όμως που κάνει ξεχωριστή την κυρία Ζήνα ; Το βλέπετε από πάνω : ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ. Με λίγα λόγια εάν δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από τις προβλέψεις του αστρολόγου ή του μέντιουμ σας καλείτε την κυρία αυτή και κάνει επιτόπια πραγματογνωμοσύνη. Θα συμπληρώσετε μαζί το έντυπο ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ αφού πρώτα φωτογραφίσει το χώρο της ατυχούς προβλέψεως και θα αποζημειωθείτε από τον Πητ Παπαδάκο που είναι ο πρόεδρος της ελληνικής μαντικής επιστημονικής τέχνης και ταμίας. Χαρτόσημο των 50 και παράβολο των 100 απαραίτητα καθώς και Ε9.



Χριστός και Παναγία !!! Ήμαρτον και σκόρδα !!! Μακρυά από μας !!! Πίσω Αντίχριστη !!! Φτου φτου φτου !!! Ούστ !!! Όξω !!! Ιησούς Χρηστός νικάει και όλα τα κακά σκορπάει !!!

Είναι τα πρώτα λόγια που ακούει η κυρία Ευαγγελία Μπουλούμπαση-Τουρλουφίδη από ανθρώπους που την βλέπουν γιά πρώτη φορά. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν η κατά τα άλλα αξιολάτρευτη κυρία Ευαγγελία αρχίζει να αποκαλύπτει ημερομηνίες, τόπους, χρόνους, τριάδες στο στοίχημα, ακριβές σκορ και ημίχρονο/τελικό. Όπως γράφει στο καλαίσθητο διαφημιστικό της έχει 30 χρόνια εμπειρία και έχει βοηθήσει ανθρώπους από όλον τον κόσμο καθώς έχει κάνει διεθνή καριέρα μαζί με την Άννα Βίση που την είχε συμμαθήτρια στο γυμνάσιο. Κάλεσε την τώρα αμέσως πριν πεθάνει.



Έχει αυτή τη βλακεία στο βλέμμα που σε κάνει να μην θέλεις να τον εμπιστευτείς. Όλα αλλάζουν όμως όταν μπροστά σου ξεδιπλώνεται όλη η γνώση του επάνω στο Ερωτικό Ισπανικό Ταρώ κάτι που λίγοι στον κόσμο κατέχουν. (Αυτός ο Θουμπιθαρέτα και ο Φελίπε Γκονζάλες). Είναι ο Ιωάννης, τέως μπασίστας χεβυμέταλ συγκροτήματος και νυν διπλωματούχος παραψυχολόγος, ψυχοερευνητής, ψυχοβγάλτης, αστρολόγος, μεταφυσικός και μεταχημικός. Έχει γιά συνεργάτη του τον κύριο Πάνο διακεκριμένο ταρωμάντη και μελλοντολόγο ο οποίος τον βοηθάει τα Σαββατοκύριακα γιά να συμπληρώσει τα ένσημα γιά τη σύνταξη (μειωμένη).

Απαντά-συμβουλεύει-ντύνει-στολίζει-νοικοκυρεύει σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί εκτός από κιρσούς, φλεβίτιδες και ραγάδες. Πάρτε τον αμέσως τηλέφωνο πριν πέσει γιά ύπνο.



Αχ ο Μάνος ! Τι παιδαράς ! Ουρές από κυρίες στο γραφείο του καθώς πριν γίνει αστρολόγος εξασκούσε το επάγγελμα του φωτομοντέλου και είχε βγει και μίστερ Γύθειο στα τοπικά καλλιστεία. Τώρα με όπλα του το δίπλωμα από το Mayo School of Astrology, το θεληματικό του πηγούνι και τα στιβαρά του μπράτσα είναι εδώ γιά άμεσες, σαφείς και κατανοητές αστρολογικές προβλέψεις γιά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου καθώς και εξετάσεις του ΑΣΕΠ.

Γνωρίζει αγγλικά γαλλικά έχει ύψος 1.87 και ενδιαφέροντα του είναι ο χορός και το πιάνο. Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Κομμωτικής-Αισθητικής. Οι τουαλέτες είναι του οίκου Τσούχλου και οι γόβες Μπουρνάζος. Χορογραφίες Φωκάς Ευαγγελινός.



Ο κύριος Πέτρος τον ελεύθερο του χρόνο λέει τις ειδήσεις στο ALTER όταν λείπει ο Άκης Παυλόπουλος. Πέρα από αυτό όμως είναι και ένα πανίσχυρο μέντιουμ ισχύος 570 WATT καθώς και οραματιστής της νέας ομάδας του Θρύλου μετά την τριάρα. Η μαύρη αυτή μπάλλα πάνω στον κορμό δεν είναι παρά τίποτε άλλο από μιά κάλυψη λαδιάς από σάλτσα κεφτέ στο πανταλόνι του που έσωσε τη φωτογράφιση καθώς δεν είχε δεύτερο να βάλει.

Όπως διαβάζουμε στην αφίσα οι προβλέψεις του είναι ανεκτίμητες γι΄αυτό και δεν τις δίνει σε κανέναν, έχει εκπληκτική ακρίβεια, δηλαδή είναι πανάκριβος παίρνει 200 ευρώ την ώρα, προσφέρει απόλυτη εχεμύθεια, προσωπικές απαντήσεις και λεπτομερή ανάλυση και καλλιέργεια κοπράνων. Σας εξυπηρετεί ζωντανά όλο το 24ωρο μαζί με τους συνεργάτες του, αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες απεντομώσεις μυοκτονίες κλειδαριές ασφαλείας φωτοτυπίες βιβλιοδεσίες διάφορα μερεμέτια.



Ο κύριος Τζέισον είναι ο γνωστός σε όλους μας Τζέισον Βούρχης (Jason Voorhees) που έσφαζε κόσμο και κοσμάκη στην Αμερική κάθε Παρασκευή και 13. Βαρέθηκε όμως την συνεχή επανάληψη και ρουτίνα και ήρθε στη χώρα μας να ανοίξει ταρωμαντικό γραφείο. Λόγω του βεβαρημένου ποινικού μητρώου δεν του έχει δωθεί ακόμη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δουλεύει στη ζούλα με τσιλιαδόρο και με τη μοναδική μέθοδο ταρώ των 6 καρτών (δεν είχε λεφτά γιά περισσότερες) ο κύριος Τζέισον και οι συνεργάτες του Φρέντυ Γκρούγκερ και Θεόφιλος Σεχίδης, έχουν την γνώση και τις δυνατότητες να σας εφοδιάσουν με στρατηγικές συμβουλές και αναλύσεις καθώς και φθηνή αμόλυβδη, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και το φρεσκότερο ψάρι.

Οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά, καριέρα, γάμος, σχέσεις, έρωτας, πάθος, τύχη, ίντριγκες, δολοπλοκίες, δράση, αγωνία, ψηφιακά εφέ, χίλιοι εξακόσιοι κομπάρσοι και μιά πλειάδα γνωστών ηθοποιών σε μιά υπερπαραγωγή που έσπασε τα ταμεία.



Η κυρία Νάντια αντιπαραθέτει στην ταρώ των 6 καρτών του κυρίου Τζέισον την δικιά της πατέντα της ταρώ των 4 εποχών των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών. Υπερέχει κατά τη δικιά μας γνώμη η τράπουλα της κυρά Νάντιας διότι είναι πάντα φρέσκια και λαχταριστή. Η εν λόγω ταρωμάντιδα πέρα από προβλέψεις και συμβουλές, θα σας ξύσει και την πλάτη σε σημεία που δεν φτάνει το χέρι σας καθώς όπως βλέπετε στην αφίσα διαθέτει πέρα από το κληρονομικό χάρισμα και μακρύ νύχι.

Ο κύριος με την μαλλούρα πίσω της είναι ο Τζιμ Μόρισον το πνεύμα του οποίου επανέφερε με τις εκπληκτικές δυνάμεις της τράπουλας ταρώ των 4 εποχών ο οποίος δεν είναι ο μόνος αφού έχει επαναφέρει και άλλους διάσημους όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Γιώργος Τσαλίκης. (Κάποιοι είπαν οτι τον είδαν σε αρπαχτή στις Λιβανάτες στο μπαρ dibidabo).

Εμπιστευτείτε το γλυκό χαμόγελο της κυρίας Νάντιας και αφήστε επάνω της την ανακάλυψη και κατανόηση του πεπρωμένου σας καθώς και το ξύσιμο της πλάτης σας.



Θα κλείσουμε το αφιέρωμα μας στους κορυφαίους και κορυφαίες με την Κα Βικτωρία και τους συνεργάτες της. Η μοναδική εν Ελλάδι που κατέχει τη μέθοδο του Θορ με τη βοήθεια της πανάρχαιας τέχνης των Ρούνων, των Ούνων, των Γότθων, των Οστρογότθων των Βησιγότθων και των Βανδηγότθων.

Η κυρία Βικτωρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να ρίξετε φως στη ζωή σας, στις επιλογές σας και τις επόμενες κινήσεις σας, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σας από πιθανά λάθη, εσφαλμένες επιλογές, μύγες και κουνούπια.

Τηλεφωνήστε αμέσως και ρωτήστε την εκ μέρους μας τι διάολο είναι αυτοί οι Ρούνοι.

ΤΕΛΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

7 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 14 Αυγούστου 2008 στις 11:04 μ.μ.  

Λοιπον αποφασισα.Θα παρω μια 4εποχων συγνωμη 4καρτων γιατι ειναι πιο οικονομικη και θα ρωτησω να μαθω τα ονοματα αυτων των ηλιθιων που πληρωνουν για να ακουνε τις πιπες τους,για να ξερω απο πιους θα πληρωνομαι προκαταβολικα ολο το ποσον και σε πιους θα κανω πιστωση για τις υπηρεσιες μου.Αντε γιατι ολο δεν εχουμε λεφτα μου λενε δυσκολη η εποχη μου λενε,και απο την αλλη πανε και τα ακουμπανε στους παπατζηδες.Εχη γεμιση ο τοπος απο δαυτους.Χαρτομαντες ταρωμαντες οστομαντες καφεμαντες και γενικα i μαντες δεν μου κανη πλεον καμια εντυπωση πως ο κοσμος ψηφιζη τα ιδια ονοματα τα τελευταια 60 χρονια

Ανώνυμος 14 Αυγούστου 2008 στις 11:18 μ.μ.  

και μολις τωρα ανακαλυψα μια μαντικη ικανοτητα που δεν υπαρχη ομως την αδεια μπορει να τη δωση ο φιλος asshair stylist. KΩΛΟΤΡΙΧΟΜΑΝΤΕΙΑ Αρκη ο ενδιαφερομενος για το μελλον του να μην εχη φαη τις τελευταιες 24 ωρες φασολαδα στιφαδο και αλλες αεριουχες τροφες και να εχη κανει κλυσμα. Μιλαμε θα πηξουμε στο ταληρο

Ame_Triste 25 Αυγούστου 2008 στις 1:42 μ.μ.  

EISAI TERASTIOS!!
alla tha se malwsw..
H myriam kai o joshua pou einai???
OEO??
telospantwn se sygxwrw
pare kai thn kyria Eyaggelia pou mallon thn lene Eyagge Li mias kai mallon gia Vietnameza mou fernei..!
http://i70.photobucket.com/albums/i118/xontrh/1241.gif

Ανώνυμος 25 Αυγούστου 2008 στις 2:11 μ.μ.  

Μεγάλε είσαι καταπληκτικός. Όμως δεν μου αρέσει το γεγονός να διαβάζουμε μπαγιάτικα posts. Καταντάει πολύ βαρετό ειδικά όταν μπορούμε να τα βρούμε στα archives.
Δύο προτάσεις λοιπόν:
1) Να μην γράφεις όταν δεν έχεις έμπνευση και βεβαίως να μην αναρτείς παλιά άρθρα, δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν έχεις τιποτε καινούριο για μερικές μέρες.
2) Να επιτρέπεις και σε άλλους ταλαντούχους σαν εσένα να γράφουν στο blog σου. Μπορείς να επιλέγεις εσύ τι να ανεβαίνει αλλά έτσι θα βοηθάμε όλοι μας στην διατήρηση και προόθηση ενός από τα καλύτερα και τσουχτερώτερα blog στο διαδύκτιο,
Σπύρος Καράμπαλης
Dayton, OH - USA

Asshair Stylist 25 Αυγούστου 2008 στις 6:11 μ.μ.  

Να ευχαριστήσω αρχικά τη φίλη ame triste γιά την ορθή τοποθέτηση των διαστάσεων μου.

Την φωτό δεν μπόρεσα να την δω.

Στον φίλο Σπύρο από την Obamaland να πω ότι έχει ένα δίκιο αλλά θα ήθελα να παρατηρήσει αν έχει τη δυνατότητα τι παίζουν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια αυτόν τον καιρό. Παίζει ΡΕΤΙΡΕ το MEGA και δεν θα βάλω εγώ επαναλήψεις ;

Πως θα γίνει μιά επανεκτίμηση των ποστ που ίσως αδικήθηκαν από την λάθος ώρα και ημέρα προβολής ;

Η ιδέα πάντως να στέλνονται κείμενα από φίλους είναι πολύ καλή και θα βγει και σχετική ανακοίνωση στον πίνακα.

Σας ευχαριστώ όλους σας γιά τη θερμή στήριξη.

Ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:14 μ.μ.  

Evge, exoho afieroma.
Tha ithela na simpliroso to afieroma sas me ton ari to retzepi, o opoios ama laxei (logo emfanisis) mporei na doulepsei kai san idiotikos ntemtektib http://www.visit.gr/retzepis/

Ανώνυμος 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:40 π.μ.  

Please review the Privacy Policy and Terms of Use before using this site. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Tote Bags[/url] Its not vary far. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose outerwear[/url] Ozgpoezfn
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora store[/url] Maipncxta [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose coats[/url] wzidycprx

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP