24/9/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ NEWSLETTER (UPDATED)


Αγαπημένοι μου κωλοτριχοφάνς. Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια από τότε που ο παππούς μου έστησε με τις λιγοστές του οικονομίες αυτό εδώ το blog. Περάσαμε μαζί πολέμους, καταστροφές, συμφορές, τα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, λοιμούς και καταποντισμούς.

Μετά από όλα αυτά ήρθε η στιγμή γιά να σας ενημερώσω γιά κάποια πραγματάκια σχετικά με το ιστολόγιο Κωλότριχες, να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, κάποιες υποδείξεις με λίγα λόγια να σας βάλω κωλόχερο.

Πρώτο από όλα είναι η βαθμολόγηση των posts. Θα ήθελα από όλους σας μιά βαθμολογία η οποία πραγματοποιείται κάνοντας κλίκ στα αστεράκια στο τέλος του κάθε post. Αυτό βοηθάει να γίνομαι καλύτερος ως συγγραφέας, άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας.

Κατόπιν θα ήθελα να σας παρακαλέσω να είστε πιό ενεργοί στο σχολιασμό των posts με λίγα λόγια θέλω περισσότερα σχόλια, θέλω χιλιάδες σχόλια, θέλω όλη η Ελλάδα να σχολιάζει, θέλω να κυβερνήσω την Ελλάδα. (Μίσο λεπτό να πάρω τα χάπια μου).

Να γράφεστε επίσης και στο γκρουπ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ στο facebook κάνει καλό, καταπολεμάει τις ραγάδες, τους κιρσούς και τη φλεβίτιδα. Τα μέλη μας 54 αυξάνονται ραγδαία και με ταχύτατους ρυθμούς, πιό γρήγορα και από της κύπριας που θα βγει με στρινγκ στη Μακαρίου. Αν θέλετε βγαίνω κι εγώ στη Συγγρού, αν και τώρα με τα μέτρα Αλογοσκούφη θα βγω έτσι κι αλλιώς ως δεύτερη (μαύρη) εργασία. Κλικ στο παρακάτω λινκ να γραφτείς να είσαι τρέντυ :

Κωλότριχες group στο facebook. Πιστοποιήσου ως κωλοτριχοfun

Θα ήθελα να σας ενημερώσω και γιά το κουμπάκι πάνω πάνω στην δεξιά στήλη sidebar την λένε οι Άγγλοι που λέει sync me με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε τις Κωλότριχες στα αγαπημένα σας στο sync. Δοκιμάστε το κι εδώ :

SYNC ME @ SYNC

Επίσης με ένα άλλο κουμπάκι (αυτό κάτω από το Προφίλ) μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο feed του ιστολογίου χρησιμοποιώντας όποιον αναγνώστη (reader) εσείς θέλετε. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και τώρα στο παρακάτω κόμβιο :



Σημαντική επίσης θεωρώ και την επικοινωνία μέσω email. Πείτε ένα γειά, ένα ευχαριστώ το θεό γιά τις Κωλότριχες, ρίξτε ένα μπινελίκι, στείλτε ένα κείμενο που συνάδει με το σοβαρό ύφος του blog. Η διεύθυνση είναι η παρακάτω :

kolotrixes@gmail.com

Γιά όσους θέλουν τις Κωλότριχες παντού, στην τουαλέτα, στην θάλασσα, στην εκκλησία, στα Τρίκαλα, μπορείτε να τις διαβάζετε μέσω κινητού τηλεφώνου δίνοντας στον browser του τηλεφώνου σας την παρακάτω διεύθυνση ούρλ (url). Υπηστηρίζει εικόνες και ανάγνωση σχολίων. Πολύ καλό δεν χρειάζεται εγγραφή μπαίνεις με τη μία.

http://kolotrixes.mofuse.mobi/

Δείξτε επίσης την αγάπη σας και τα φιλοζωικά σας αισθήματα μπαίνοντας στο δίκτυο του blog στο facebook. Κάντε κλικ στο παρακάτω κυτίο

Επίσης όσοι φίλοι έχουν ιστολόγιο και θέλουν να κάνουμε αλλαξοblogιές στα blogroll μας ας στείλουν ένα email ή ας ενημερώσουν με κάποιο σχόλιο.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε, αμέσως τώρα θα περάσει η κοπέλα με το δίσκο ρίξτε πάνω όσα χρήματα θέλετε. Όχι όμως κέρματα διότι κάνουν θόρυβο.

5 ΜΙΛΗΣΑΝ:

molemou 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:47 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΟΛΟΤΡΙΧΑ ΦΟΒΕΡΆ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΆ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΙΣ. ΕΜΕΊΣ Η ΕLINARES ΑΠΌ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΤΑ ΔΏΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΈΡΑ.ΝΙΚ

Asshair Stylist 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:38 μ.μ.  

Χαιρετώ όλη την ομογένεια ! Να είσαι καλά Νικ !

Ανώνυμος 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:39 μ.μ.  

ελα και παραπονιεσε...51.000 κλικ εχεις σε τοσους λιγους μηνες...

μην ειμαστε και πλεονεκτες!!!

tamants 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:04 π.μ.  

Καλέ κύρια κολώτριχα εμένα που γράφτηκα στο group στο facebook με τι θα με ανταμείψετε? Δεν δικαιούμαι μια τόση δα μιζούλα? Μερικές χρυσές λίρες(κοπής προ του 1915 παρακαλώ) ή έστω παλιές καλές μεταλλικές δραχμές?
Αν κι επειδή ξέρω ότι τα πας καλά με το Βατο-παίδιο, ένα παραθαλάσσιο οικοπεδάκι στην Ουρανούπολη(20 στρεμμάτωνΧ180€ το στρέμμα=3600€, να τ'αφήσω?)είναι καλό για τα γεράματα...

Gerry 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:21 π.μ.  

ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ WALL ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ H KI ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ???
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΟΛΩΤΡΙΧΑ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΡΩΜΑ, ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ, ΕΝΑ ΓΙΓΑΣ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...).
ΤΑ ΑΛΛΟ?Α, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΟΪΔΕΣ- ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΥΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

AGO--(fan of kolotrixes)

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP